Nulla károsanyag-kibocsátás! Korlátlan kalandok!

Ismerje meg a Honda legelső elektromos SUV modelljét. Az áramvonalas és merész külsőhöz társul a legmodernebb hajtáslánc, amelyet egy igazán kifinomult és fejlett belső tér egészít ki. Az e:Ny1 új generációs, nulla károsanyag-kibocsátású jármű.

Az e:Ny1 a károsanyag-kibocsátástól mentes autózást az izgalmas teljesítménnyel ötvözi.

15,1 colos infotainment rendszer – kompatibilis az Android Auto és az Apple CarPlay technológiával.

80%-os töltés akár 45 perc alatt. (A töltési időt 10% és 80% között értendő, 100 kW-os töltővel.)

Érjen el akár 412 km-es WLTP szerinti hatótávot a nagy teljesítményű villanymotorok segítségével.

DESIGN

Elegáns és stílusos, kívül és belül

Az új modell minimalista vonalait és SUV megjelenését, tovább fokozza az autó elején található behúzható panel, amely praktikusan rejti el a töltőcsatlakozót. A hátul végighúzódó esztétikus lámpák, tökéletesen egészítik ki a hátsó ajtókon található rejtett kilincseket.

Ha beül, a panoráma üvegtetőnek köszönhetően úgy érezheti magát, hogy még mindig a szabadban van – utazzon bárhová.

Elegáns 18 colos könnyűfém felnik
Egyszerűen hozzáférhető töltőcsatlakozó a jármű elején
Stílusos, új e:Ny1 embléma

BELSŐ TÉR

Ergonomikus szintetikus bőr ülések
Hatalmas 15,1 colos Honda CONNECT rendszer
Rugalmas és tágas csomagtér

Biztonsági funkciók

Biztonság az egész családnak

Döljön hátra, és csak élvezze a gondtalan utazást, a Honda legújabb SENSING biztonságtechnológia fejlett biztonsági funkcióival: érzékelők, kamerák és radarok együttes ereje segíti Önt a vezetésben. A kombinált kamerarendszer pedig a szűk helyeken is megkönnyíti a közlekedést. Továbbá, az új modellt akár egyetlen gombnyomással be is parkolhatja a  Honda Parkolóasszisztens* segítségével.

*Csak az Advance felszereltségi szinten

MŰSZAKI ADATOK

Nulla károsanyag-kibocsátás

Az elektromos SUV, amely a következő generáció igényeire lett szabva. Az autó akár 412 km-es hatótávolságot is képes elérni egyetlen feltöltéssel, és mindössze 11 perc alatt* felveszi a 100 km-hez szükséges áramot, hogy minden úton elkísérje Önt.

Kétféle csatlakozó közül választhat az otthoni és a nyilvános töltéshez, a My Honda+ alkalmazással pedig távolról is irányíthatja a töltést, így minden helyzetben maximális hatékonyságot élvezhet. 

*100 kW-os töltővel 

TECHNOLÓGIA

Technológia, ami Önért dolgozik

Belül a 15,1 colos infotainment rendszer hozzáférést biztosít a Honda CONNECT funkcióihoz, az energiaáramlással és a töltéssel kapcsolatos információkhoz, valamint a klímaberendezés vezérlőihez. A 10,2 colos vezetői kijelzőn pedig minden szükséges információt megtalál, ráadásul testreszabhatja a megjelenített adatok körét. 

A vezeték nélküli töltővel vagy az USB-portokon keresztül töltheti a készülékeit, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével pedig hat hangszórón hallgathatja kedvenc zenéit.