Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Honda CR-V Hybrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Újabb mérföldkő a Honda CR-V történetében

Az i-MMD (intelligens Multi-Mode Drive) technika kivételes teljesítményt nyújt kiemelkedő hatásfok mellett. Egy teljesen új kocsiszekrény körül kialakított aerodinamikus formájának köszönhetően ez az 5. generációs CR-V igazán a vezetők álmait megvalósító SUV. Amint beszáll, luxusminőségű, kifinomult belteret élvezhet, amelyben ugyanúgy jelen vannak a legújabb vezetést segítő funkciók, a tájékoztató és utasszórakoztató rendszer, mint a kényelem, a tér és a sokoldalúság, amelyről a CR-V híres.

DESIGN

Vigye bele személyiségét!

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy a CR-V Hybridet még inkább a saját képére formálja. Választhat az egyedi termékek széles kínálatából, vagy döntsön egy adott célra tervezett tartozékcsomag mellett. Gépkocsiját olyan személyes vonásokkal ruházhatja fel, amelyektől az igazán a sajátjává válik.

A stílus és a teljesítmény találkozása

Bemutatkozik a Honda legújabb CR-V modellje, az igazán  sportos SUV, amely nem csak izgalmas vezetési élményt nyújt, de magára vonz minden tekintet, bárhol is jár vele. A Sport Line sorozat már Crystal Black Pearl és Platinum White Pearl színekben is kapható.
A stílus és a teljesítmény találkozása

BELSŐ TÉR

Az ajtót kinyitva hibátlan luxus fogadja. Amint beül, azonnal észre fogja venni a CR-V egyedülállóan tágas terét és kényelmét. Nem kell mást tennie, csak halkan elslisszani, és élvezni a vezetést. Könnyedén átlapozhatja a Vezetői Információs Kijelzőt a kormánykeréken lévő, hüvelykujjal is könnyedén kezelhető konzol vagy hangvezérlés segítségével, hogy a számos különböző funkció közül válasszon: SMS és e-mail megjelenítése, audio információk, telefonos kapcsolatok és még a gépkocsival kapcsolatos karbantartási információk is elérhetőek.
Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid

TECHNOLÓGIA

Az élvezetes utazáshoz tervezve

Az élvezetes utazáshoz tervezve


A CR-V Hybrid kiválasztja az optimális üzemmódot, hogy gyors reagálású, hatékony vezetést tegyen lehetővé.
 


Az Atkinson-ciklusú, 2,0 literes benzinmotor és a két villanymotor - egy hajtó villanymotor és egy áramfejlesztő villanymotor, amelyek lehetővé teszik a hajtást benzinmotoros, villanymotoros és hibrid üzemmódban. A CR-V a hagyományos erőátvitel használata helyett fix áttételű váltót használ, amely lehetővé teszi a vezető számára a zökkenőmentes erőátvitelt, és kényelmessé teszi a vezetést - ez az a hibrid, amit Ön is érezhet.


Az intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) mindig nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt. Az i-MMD technika biztosítja, hogy a gépkocsi mindig a leghatékonyabb módon használja fel az energiát. Ez annyit tesz, hogy a CR-V Hybrid zökkenőmentesen vált három üzemmódja között, melyek a következők: EV Drive, Hybrid Drive és Engine Drive. Elektromos meghajtás esetén az autó hangriasztást ad ki - annyira halk -, és bizonyos vezetési körülmények között, ha a vezető akarja, kézzel meghosszabbíthatja a villanymotoros meghajtás időtartamát a műszerfalon elhelyezett EV Mode gombot megnyomva. Ha a nagyobb dinamikát szeretné érezni, a Sport üzemmód még lebilincselőbb vezetési élményt nyújt.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Utazzon biztonságban Ön és családja, a legújabb és legmodernebb biztonsági felszereltségnek köszönhetően. Az új Honda CR-V gyorsan, közvetlenül és hatékonyan reagál az útviszonyokra. 
Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.
Sávelhagyás Figyelmeztető

Sávelhagyás Figyelmeztető

Vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a sávot. A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába.
Sávtartó Asszisztens

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra, és kevesebb energiát kíván a vezetés.
Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan felismeri a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti azokat a kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.
Intelligens Sebességhatároló

Intelligens Sebességhatároló

A beállítható sebességhatároló és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit intelligensen ötvözve automatikusan mindig az adott útszakaszon megengedett, a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer által észlelt legnagyobb sebességre korlátozza az autó sebességét.
Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer érzékeli, ha a szomszédos sávban haladó jármű be szándékozik vágni Ön elé, és ennek megfelelően szabályozza az Ön gépkocsija sebességét. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az Ön előtt haladó gépkocsitól, így nem Önnek kell folyton változtatgatnia a sebességet.

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4080
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4080
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!