0
Világpremier! Az Új Cupra Tavascan Cupra, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

  • Az első teljesen elektromos SUV modell a Cupra kínálatában!
  • Összteljesítmény: 225 kW
  • Egyetlen töltéssel 450 km megtételére képes

"Már bebizonyítottuk technológiai képességeinket azáltal, hogy kifejlesztettük a világ első 100% -ban elektromos túraautóját, a CUPRA e-Racer-t. A teljesen elektromos CUPRA Tavascan koncepció bemutatásával ezt az elképzelést lefordítottuk az utca nyelvére és bebizonyítjuk, hogy a teljesítmény lehet elektromos"- mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója.A jármű tervezésénél különösen nagy figyelmet fordítottak hogy összehangolják a teljesítményt és a hatékonyságot. Az autó metáűlfényezése kiemeli a kifinomult megjelenést, a karbon és a réz részletek hangsúlyozzák a kifejező megjelenést. Az autó elektromos jellegét a megvilágított CUPRA logóval hangsúlyozták. A 22" keréktárcsák tervezésénél fő szempont volt, hogy minimalizálják a légellenállást, és elősegítsék a kupé SUV siklását.
A tanulmányautó belső terére a stílus és a funkcionalitás ötvözete a jellemző. Békés nyugodt tér kialakítása volt a fő szemőpont, amit a LED-es szórt világítással is elősegítettek.
Az új elektromos kupé SUV 100%-ban elektromos erőátvitelt, és erőteljes aerodinamikai megoldásokat illetve 0 kipufogógáz - kibocsájtást kínál.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!