CUPRA

Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

Világpremier! Az Új Cupra Tavascan Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

 

  • Az első teljesen elektromos SUV modell a Cupra kínálatában!
  • Összteljesítmény: 225 kW
  • Egyetlen töltéssel 450 km megtételére képes

"Már bebizonyítottuk technológiai képességeinket azáltal, hogy kifejlesztettük a világ első 100% -ban elektromos túraautóját, a CUPRA e-Racer-t. A teljesen elektromos CUPRA Tavascan koncepció bemutatásával ezt az elképzelést lefordítottuk az utca nyelvére és bebizonyítjuk, hogy a teljesítmény lehet elektromos"- mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója.

A jármű tervezésénél különösen nagy figyelmet fordítottak hogy összehangolják a teljesítményt és a hatékonyságot. Az autó metáűlfényezése kiemeli a kifinomult megjelenést, a karbon és a réz részletek hangsúlyozzák a kifejező megjelenést. Az autó elektromos jellegét a megvilágított CUPRA logóval hangsúlyozták. A 22" keréktárcsák tervezésénél fő szempont volt, hogy minimalizálják a légellenállást, és elősegítsék a kupé SUV siklását.
A tanulmányautó belső terére a stílus és a funkcionalitás ötvözete a jellemző. Békés nyugodt tér kialakítása volt a fő szemőpont, amit a LED-es szórt világítással is elősegítettek.
Az új elektromos kupé SUV 100%-ban elektromos erőátvitelt, és erőteljes aerodinamikai megoldásokat illetve 0 kipufogógáz - kibocsájtást kínál.

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

30. Veszprém Rally - Peugeot Kupa

Veszprémben kezdődik a Peugeot Kupa hetedik szezonja!

Volvo

A Volvo EX30 a 2024-es Világ Év Városi Autója

Amilyen kicsi, olyan hatalmas – ráadásul ma még ünnepelni is van oka, hiszen a tisztán elektromos Volvo EX30 komoly elismerésben részesült a rangos Világ Év Autója díjátadón!