CUPRA

    Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

    Világpremier! Az Új Cupra Tavascan Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

Világpremier! Az Új Cupra Tavascan

 

  • Az első teljesen elektromos SUV modell a Cupra kínálatában!
  • Összteljesítmény: 225 kW
  • Egyetlen töltéssel 450 km megtételére képes

"Már bebizonyítottuk technológiai képességeinket azáltal, hogy kifejlesztettük a világ első 100% -ban elektromos túraautóját, a CUPRA e-Racer-t. A teljesen elektromos CUPRA Tavascan koncepció bemutatásával ezt az elképzelést lefordítottuk az utca nyelvére és bebizonyítjuk, hogy a teljesítmény lehet elektromos"- mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója.

A jármű tervezésénél különösen nagy figyelmet fordítottak hogy összehangolják a teljesítményt és a hatékonyságot. Az autó metáűlfényezése kiemeli a kifinomult megjelenést, a karbon és a réz részletek hangsúlyozzák a kifejező megjelenést. Az autó elektromos jellegét a megvilágított CUPRA logóval hangsúlyozták. A 22" keréktárcsák tervezésénél fő szempont volt, hogy minimalizálják a légellenállást, és elősegítsék a kupé SUV siklását.
A tanulmányautó belső terére a stílus és a funkcionalitás ötvözete a jellemző. Békés nyugodt tér kialakítása volt a fő szemőpont, amit a LED-es szórt világítással is elősegítettek.
Az új elektromos kupé SUV 100%-ban elektromos erőátvitelt, és erőteljes aerodinamikai megoldásokat illetve 0 kipufogógáz - kibocsájtást kínál.

 

Ez is érdekelhet
Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.

Peugeot

Új megbízható és takarékos hibrid hajtáslánc a Peugeot-tól

A Peugeot tovább szélesíti a teljesen vagy részben elektromos modelljei számát, hiszen egyre több modellben érhető el az új fejlesztésű, jóval megfizethetőbb, öntöltő hibrid rendszer is.