RENAULT

    ÚJ RENAULT SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

    ÚJ RENAULT SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC ÚJ RENAULT SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

Egy név, ami jelentéssel bír


A 90-es években a Renault forradalmasította az autópiacot, mikor bemutatta újdonságát, a Scenicet. Ez volt a világ első kompakt családi egyterűje. Letisztult dizájnja, bőséges helykínálata és ötletes megoldásai közkedveltté tették a vásárlók körében. A Scenic felszereltsége, vezetési élménye és vezetéstámogató rendszerei az évek során folyamatosan fejlődtek. Napjainkban jelenlétével egy letűnt kort idéz meg, mikor az autógyártók még valós felhasználásra tervezték az autókat.

A történet folytatódik 2023-ban. Tervezőink újragondolták a modellt és hamarosan érkezik egy 100%-ban elektromos, fejlett technológiával rendelkező, fenntartható verzió. Mindenben megújult, kivéve az elnevezést.

Sylvia Dos Santos, aki a modellek elnevezését és az ahhoz kapcsolódó stratégiát tervezi a Renault-nál, elmagyarázza, hogy ez az ikonikus elnevezés hogyan illieszkedik a Renault jövőbeli terveihez.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.