0
Új R5 TURBO 3E E-TECH 100% ELECTRIC koncepció autó Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Új R5 TURBO 3E E-TECH 100% ELECTRIC koncepció autó

Mindig turbó, ezúttal elektromos

Sok sikert aratott a raliversenyzésben, megdobogtatta a szíveket és díjakat hozott el... Az R5 Turbo 2 idén 40 éves! Mi lenne jobb módja a tiszteletadásnak, mint az új R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric köszöntése: 100%-ban elektromos, ugyanolyan kidolgozott, ugyanolyan hatékony, ugyanolyan látványos... Egy korszerűvé varázsolt ikon.
 

100%

elektromos

280 KW

akár 380 LE teljesítmény

700 NM

nyomaték


 

FANTASZTIKUS, IKONIKUS, SPORTOS


A 100%-ban elektromos új R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric  nem titkoltan: ugyanolyan erős, mint  elődje, miközben továbbviszi és modernizálja annak ikonikus stílusát. Légterelő, légbeömlők, vonalvezetés, színválaszték: lehetetlen szem elöl téveszteni! És a 280 kW-os (380 LE-s) motor felvillanyoz minden utazást.

 


MINDEN A DRIFTELÉSRŐL SZÓL

A driftelésre tervezett beltér miatt szigorúan kétüléses az új R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric szükségszerűen hátsókerék-hajtású. A szénszálas karosszéria egy csőszerkezetű alvázat ölel körbe, a sima felületű gumikat driftelésre tervezték, a kameratartók pedig lehetővé teszik az egyes autózások rögzítését és megosztását.


280 KW ÉS 700 NM NYOMATÉK

A hátul elhelyezett két villanymotor 280 kW teljesítményű, ami 380 LE-nek felel meg. A 700 Nm nyomaték már a gyorsítás pillanatától rendelkezésre áll, a 42 kWh-s akkumulátor pedig lehetővé teszi a teljes teljesítménnyel végrehajtott driftelést.ALVÁZ KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric versenyzésre, pontosabban driftelésre készült, tömege 980 kg (akkumulátor nélkül), és kifejezetten erre a célra tervezett csőszerkezetes alvázzal rendelkezik. A sík padlóban helyezkednek el az akkumulátorok; az alacsony tömegközéppont hozzájárul a jobb csúszáshoz.

 

 

A DIZÁJN MARGÓJÁRA

A karosszériavédőket, a lökhárítókat és minden felületet átterveztek e koncepcióautóhoz, amely 25 cm-rel szélesebb, mint a „Turbo 2“. Az esztétikai részletek közé tartoznak a lilás-rózsaszínű ablakok, a driftelés közben világító piros LED-betétek és a kormánykerék közepén lévő megvilágított logó.

 


 

 

ERGONÓMIA ÉS VARIÁLHATÓSÁG

Ismerje meg közelebbről a vadonatúj Renault Austral modellt, amely most az E-Tech Hybrid technológiát ötvözi a számos biztonsági és kényelmi funkcióval.Lendület és drift.

Az aerodinamikát kifejezetten erre a célra tervezték: légbeömlők a motorháztetőn, légellenállást csökkentő első lökhárító, nincsenek tükrök, de vannak kameratartók és egy hátsó diffúzor, amely a légkivezető nyílásoknak ad helyet. Driftelés közben a fényszórók egy glitch art irányzat ihlette animációt játszanak le..
 Teljes biztonságban!

Az egyszerre sportos és kényelmes belső teret úgy tervezték, hogy a versenyző magabiztosan teljesíthessen. A bukókeretek biztonságot, a formatervezett ülések pedig támaszt nyújtanak, a kárpitozás védelmet ad... Jöhet a driftelés!MŰSZERFALI WIDGETEK

Az R5 Turbo 2 műszerfalán elhelyezett sebességmérők és műszerek mintájára az R5 TURBO 3E műszerfalát is widgetek díszítik. 
 


Sebesség

.


Akkumulátor töltöttségi szintje

 


Értesítés

 


Drifteléssel megtett távolság


"Donut" mód


Maximális szög jelző

 

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!