PEUGEOT

ÚJ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER

ÚJ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER ÚJ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER

Stílusos járművek a professzionális ügyfelek szolgálatában

A PEUGEOT történelmet ír: egyszerre újítja meg az összes könnyű haszongépjárművét. A minden eddiginél hatékonyabb új E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER bevezetése a PEUGEOT modellválaszték teljes villamosítására irányuló stratégia része.

A könnyű haszongépjárművek piacának egyik meghatározó szereplőjeként a PEUGEOT példa nélküli offenzívába kezdett azzal, hogy egyszerre újítja meg valamennyi termékcsaládját. A sort a tisztán elektromos modellek nyitják: az E-PARTNER, az E-EXPERT és az E-BOXER.

Az általános termékpalettával rendelkező európai márkák közül a PEUGEOT kínálja majd a tisztán elektromos járművek legátfogóbb választékát. A PEUGEOT célul tűzte, hogy 2025-re valamennyi modellje rendelkezzen elektromos változattal, 2030-ra pedig teljes egészében elektromos márka szeretne lenni.

A PEUGEOT új, 100%-ban elektromos meghajtású könnyű haszongépjárműveit változatlan teljesítmény mellett nagyobb hatékonyság jellemzi. Ráadásul a zökkenőmentes használat érdekében a PEUGEOT 8 évre, illetve 200 000 km-re szóló karbantartási és szolgáltatási szerződések komplett választékát kínálja.

 

ÚJ PEUGEOT E-PARTNER

Megújult design, még élvezetesebb és biztonságosabb vezetés, kibocsátásmentes üzemmódban akár 330 km hatótávolság, nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosító hőszivattyú. Az új PEUGEOT E-PARTNER most minden eddiginél ideálisabb partnere lehet az igényes vállalkozóknak.

A PEUGEOT E-PARTNER meghatározó szereplője a tisztán elektromos kisteherautók piacának, ami 2025-re a furgon szegmens várhatóan egyharmadát teszi majd ki.

Az új E-PARTNER hatótávolsága immár a 330 km-t is elérheti (WLTP ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat). Az akkumulátorok padló alatti elhelyezésének köszönhetően változatlan raktérkapacitással lehet számolni. A hasznos térfogat a 4,4 m3-t is elérheti, a hasznos teher (780 kg) és a vontatható tömeg (750 kg) pedig egyenesen referenciának számítanak a szegmensben.

STÍLUS: új, minden ízében PEUGEOT-design

Az új E-PARTNER teljesen megújult orr-résszel büszkélkedik:

·        ÚJ PEUGEOT-emblémával ellátott hűtőmaszk

·        Modernebb lökhárító-kialakítás

·        Új első fényszórók a márkára jellemző 3 fénykarommal 

Az új design további elemei az új keréktárcsák és a PEUGEOT-emblémával ellátott felniközepek.

Az utastér új műszerfalat kapott, amelyet kiváló ergonómia és kiviteli minőség jellemez. A PEUGEOT i-Cockpit® középső részén felül egy vadonatúj, 10” nagy felbontású érintőképernyő kapott helyet. A kormánykeréken mostantól az audiorendszer, a sebességtartó automatika és a visszatápláló fékezés szintjeinek vezérlésére szolgáló kezelőszervek is megtalálhatók. Az ülések pedig elegánsabb, ugyanakkor ellenállóbb új kárpitozást kaptak.

Választható karosszériaárnyalatok: Artense-szürke, kaolinfehér, Perla Nera fekete és Kiama-kék.

ÉRZELEM: teljesen új szintet képviselő felszereltség

Az új PEUGEOT E-PARTNER a korábban csak személyautóknak fenntartott high-tech kényelmi és biztonsági berendezésekkel van felszerelve… 

 • 10” színes 100%-ban digitális műszeregység
 • központi 10” HD érintőképernyő
 • Apple Car Play és az Android Auto rendszerhez való vezeték nélküli kapcsolat
 • vezeték nélküli telefontöltő 
 • Dynamic Surround View rendszer
 • Vezetéstámogató eszközök teljes skálája: éberségfigyelő, táblafelismerő rendszer, sávtartó asszisztens, gyalogos- és kerékpáros-észlelő automatikus vészfékező rendszer, sebességhatároló automatika.

IGÉNYESSÉG: hatékony, akár 330 km hatótávolságú, 100%-ban elektromos motor

A PEUGEOT E-PARTNER 100%-ban elektromos hajtáslánca 100 kW (136 LE) maximális teljesítményt és 270 Nm maximális nyomatékot biztosít. A motorhoz egy 50 kWh hasznos kapacitású akkumulátor járul. Továbbra is három vezetési mód áll rendelkezésre: a hatótávolságot szem előtt tartó Eco, a teljes terhelés mellett is maximális teljesítményt biztosító Power és a Normál.

A hatótávolság további optimalizálása érdekében az új E-PARTNER visszatápláló fékezésre alkalmas rendszerrel van felszerelve, amely a kormánykerék mögötti kapcsolók segítségével három különböző szinten aktiválható.

Hozzávetőleges töltési idők:

 • 100 kW-os nyilvános töltőoszlopról: 30 perc (0-ról 80%-os szintre) 
 • 11 kW-os wallboxról: 5 óra (teljes feltöltés a 11 kW-os fedélzeti töltő használatával)
 • 7,4 kW-os wallboxról: 7h30 perc (teljes feltöltés a 7 kW-os fedélzeti töltő használatával)

Minden igényt kielégítő választék

Az új PEUGEOT E-PARTNER két méretben rendelhető: 4,40 méteres Standard furgon hagyományos vezetőfülkével (max. 3 férőhely) vagy 4,75 méteres Hosszú furgon hagyományos vagy dupla kabinnal (max. 5 férőhely – helyi szabályozás függvényében elérhető).

 

ÚJ PEUGEOT E-EXPERT

Az új PEUGEOT E-EXPERT megújult dizájnjával, nagyobb hatékonyságával, a legkorszerűbb kapcsolódási technológiákkal és kifinomultabb vezetéstámogató rendszereivel újabb lépést tett afelé, hogy a professzionális felhasználók minden szempontból ideális partnere legyen. A kompakt furgon emellett továbbra is megőrzi robusztusságát, sokoldalúságát és a rá jellemző vezetési élményt, ami miatt a vállalkozók körében olyan népszerű.

Az új E-EXPERT-et élvezetes és könnyű vezetni, 12,4 méteres járdaszegélyek közötti fordulókörének köszönhetően (Standard változat) belvárosi környezetben is otthonosan mozog, és 1,90 méteres magasságával bármilyen parkolóba be tud hajtani. 

STÍLUS: vonzó és egyedi új stílus

Az új E-EXPERT orr-része az újabb PEUGEOT modellek stílusát követi, melynek meghatározó jegyei az új márkaemblémát hordozó megújult hűtőrács, a jellegzetes világítótesteket magukban foglaló egyedi full LED fényszórók, illetve a védelmi és aerodinamikai szempontból továbbfejlesztett lökhárító. 

Az új E-EXPERT vezetőhelye kényelem, ergonómia és praktikum tekintetében sokat fejlődött. Megújult a műszerfal és a kormány kialakítása. A digitális műszeregység és az opcionális 10” központi érintőképernyő élvezetes és hatékony kommunikációt biztosít a vezető és a jármű között. 

Megnőtt a tárolóhelyek száma és mérete, különösen a műszerfal felső részén és a középkonzolon. A műszerfal két szélén kialakított ötletes pohártartókba egy okostelefon is állítható.

Választható karosszériaárnyalatok: Artense-szürke, titánszürke, kaolinfehér és Perla Nera fekete.

ÉRZELEM: hatékony kapcsolódási technológiák és vezetéstámogató rendszerek

Az új PEUGEOT E-EXPERT új felszerelései napi szinten fokozott kényelemről és biztonságról gondoskodnak:

 • 10” színes 100%-ban digitális műszeregység
 • központi 10” HD érintőképernyő
 • Apple Car Play és az Android Auto rendszerhez való vezeték nélküli kapcsolat
 • vezeték nélküli telefontöltő 
 • Dynamic Surround View rendszer
 • Új vezetéstámogató funkciók: éberségfigyelő, sebességhatároló automatika, sávtartó asszisztens, gyalogos- és kerékpáros-észlelő automatikus vészfékező rendszer, Stop and Go funkcióval kiegészülő adaptív sebességtartó automatika, lejtmenetvezérlővel ellátott Grip Control.

IGÉNYESSÉG: 350 km hatótávolságú 100%-ban elektromos motor

Az új PEUGEOT E-EXPERT-et egy 100 kW (136 LE) teljesítményű és 260 Nm maximális nyomatékú villanymotor hajtja. Ez már az induláskor és akár 130 km/h végsebességnél is optimális teljesítményt biztosít. Három vezetési mód áll rendelkezésre: a hatótávolságot szem előtt tartó Eco, a teljes terhelés mellett is maximális teljesítményt biztosító Power és a Normál.

A szakemberek változatos igényeinek maradéktalan kielégítése érdekében a PEUGEOT az új E-EXPERT-en kétféle akkumulátortípust kínál. Az 50 kWh-s akkumulátorral szerelt E-EXPERT hatótávolsága max. 224 km (WLTP ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat). Ez a mindennapos városi használatra különösen alkalmas, kedvező árú változat Standard és Hosszú karosszériaméretben is kapható. A 75 kWh-s akkumulátorral ellátott változat hatótávolsága akár a 350 km-t is elérheti (WLTP ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat), így az alváz típusától függetlenül hihetetlenül sokoldalúan használható.

A hatótávolság optimalizálása érdekében az új E-EXPERT visszatápláló fékezésre alkalmas rendszerrel van felszerelve, amely a kormánykerék mögötti kapcsolók segítségével három különböző szinten aktiválható.

Hozzávetőleges töltési idők:

 • 100 kW-os nyilvános töltőoszlopról: 50 kWh-s akkumulátor esetén 38 perc, 75 kWh-s    akkumulátor esetén 45 perc (0-ról 80%-os szintre)
 • 11 kW-os wallboxról: 50 kWh-s akkumulátor esetén 4h50 perc, 75 kWh-s akkumulátor esetén 7h30 (teljes feltöltés a 11 kW-os fedélzeti töltő használatával)
 • 7,4 kW-os wallboxról: 50 kWh-s akkumulátor esetén 6h40 perc, 75 kWh-s akkumulátor esetén 11h20 perc (teljes feltöltés a 7,4 kW-os fedélzeti töltő használatával)

Minden igényt kielégítő választék

Az új PEUGEOT E-EXPERT számos változatban kapható: Standard (4,98 m) vagy Hosszú (5,33) furgon, Standard vagy Hosszú 5 vagy 6 személyes duplakabin, Standard padlólemezes alváz-kabin és Standard vagy Hosszú 9 személyes Combispace.

Az új E-EXPERT hidrogénes változata mostantól akár 460 km-es hatótávolsággal is büszkélkedhet (WLTP-ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat). A jármű egy olyan „közepes teljesítményű plug-in hidrogén üzemanyagcellás elektromos” megoldásra épül, amely a hidrogén, az akkumulátortechnológia és az elektromos meghajtás előnyeit egyesíti.

 

ÚJ PEUGEOT E-BOXER

Példátlan teljesítményű (200 kW/270 LE) 100%-ban elektromos motorjával és akár 430 km-es hatótávolságával a PEUGEOT E-BOXER már egy új dimenziót képvisel. Vezetési kényelem és biztonság tekintetében új mércét állít fel a kategóriájában, és minden eddiginél ideálisabb partnere a teljesítményt és a szabad közlekedést szem előtt tartó szakembereknek.

Az új E-BOXER kivételes elektromos teljesítményt nyújt, de közben azokat az előnyös tulajdonságait is megőrzi, amelyek sikeressé tették az európai piacon. A padlólemez alatt elhelyezett akkumulátornak köszönhetően a modellt változatlan – akár 17 m3 – rakodókapacitás és max. 1500 kg hasznos terhelhetőség jellemzi. Felépítéséből adódóan az új E-BOXER tökéletesen alkalmas a professzionális ügyfelek által igényelt speciális átalakításokra.

STÍLUS: igényes külső és belső design

Az új PEUGEOT E-BOXER külsejét érintő változtatások még robusztusabb és vonzóbb stílust és hatékonyabb aerodinamikát eredményeztek. Megújult az első lökhárító és a visszapillantó tükrök, a karosszéria színére fújt új hűtőrács pedig a légáramlást szabályozó, automatikusan vezérelt szárnylapátokkal van felszerelve.

Újak a full LED-es első fényszórók, és a hátsó lámpák designja is megváltozott. És természetesen a többi PEUGEOT modellhez hasonlóan az új E-BOXER is az új márkaemblémát viseli.

Gyökeresen átalakult az utastér: új designt kapott a kormánykerék, a műszeregység, a műszerfal, az üléskárpitok és az ajtóborítások.

ÉRZELEM: egyedülálló kényelmi és biztonsági berendezések

Az új PEUGEOT E-BOXER a szegmens leggazdagabb felszereltségével büszkélkedhet:

 • Elektromos rögzítőfék, mely a műszerfali vezérlővel gyorsabban és egyszerűbben működtethető.
 • Elektromos szervokormány
 • Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás funkció
 • 100%-ban digitális 7” műszeregység 
 • 10” központi érintőképernyő
 • Vezeték nélküli telefontöltő 
 • Új vezetéstámogató funkciók: éberségfigyelő, táblafelismerő rendszer, sávtartó asszisztens, gyalogos- és kerékpáros-észlelő automatikus vészfékező rendszer, intelligens sebességhatároló automatika.
 • 2. szintű vezetéssegítő rendszer, mely a Stop and Go funkcióval ellátott adaptív sebességtartó automatikát, a sáv közepén tartó asszisztenst és a torlódásasszisztenst kombinálja. Dugóban történő araszolásnál például a rendszer irányítja a kormányzást, a fékezést és a gyorsítást (de a vezetőnek mindvégig a kormányon kell tartania a kezét).

IGÉNYESSÉG: kimagasló teljesítmény (270 LE), nyomaték (400 Nm) és hatótávolság (akár 430 km)

Az új PEUGEOT E-BOXER teljesen új elektromos alkatrészekkel van felszerelve, a motort és az akkumulátort is beleértve. A villanymotor teljesítménye immár 200 kW/270 LE, és a nyomaték is látványosan megnőtt, a 400 Nm kifejezetten optimális vezetési élményt garantál. 

Az új E-BOXER egy 110 kWh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami figyelemre méltó, akár 430 km-es hatótávolságot biztosít (WLTP városi ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat). A jármű maximális sebessége 130 km/h.

Az új PEUGEOT E-BOXER-en három vezetési mód áll rendelkezésre. A műszerfalon kiválasztható üzemmódokkal az adott vezetési helyzet függvényében optimalizálni lehet a jármű teljesítményét, illetve hatótávolságát. A NORMÁL üzemmód a sokoldalú használatot (max. teljesítmény = 160 kW), az ECO az optimális hatótávolságot (max. teljesítmény = 120 kW), a POWER pedig a maximális teljesítményt (max. teljesítmény = 200 kW) részesíti előnyben. Mellesleg a kormánynál elhelyezett kapcsolókkal a visszatápláló fékezés négy különböző szintje aktiválható.

Hozzávetőleges töltési idők:

 • 150 kW-os nyilvános töltőoszlopról: 55 perc (0-ról 80%-os szintre) 
 • 11 kW-os wallboxról: 11h45 perc (teljes feltöltés a 11 kW-os fedélzeti töltő használatával)

Minden igényt kielégítő választék

Az új PEUGEOT E-BOXER számtalan változatban kapható. A kétféle tengelytávnak (3,45 m és 4,04 m) és a két hosszméretnek (L2 és L4) köszönhetően a lemezelt furgonból összesen 4 karosszériaváltozat áll rendelkezésre, melyek hasznos térfogata 13 és 17 m3 között mozog. A különböző felépítményekhez a 4,04 méteres tengelytávú E-BOXER alváz-kabin (L3 vagy L4) és alváz-duplakabin (L3 vagy L4) változatban is kapható. 

A PEUGEOT a haszongépjárművet vásárló ügyfelek számára a következőket kínálja:

A Free2move Charge szolgáltatás különböző töltési megoldásokhoz biztosít hozzáférést:

 • Otthoni és munkahelyi töltőberendezések széles választéka (nagy teljesítményű csatlakozó, wallbox, smart wallbox stb.), a szükséges elektromos berendezések felmérése és a legmegfelelőbb töltési megoldás ajánlása, valamint a rendszer tényleges kialakítása ajánlott partnercégeken keresztül
 • Free2Move Charge nyilvános töltés egy több mint 350 000 töltőpontból álló európai hálózaton keresztül

A MyPeugeot® okostelefonos alkalmazás kapcsolódási funkciókkal és szolgáltatásokkal gazdagítja a PEUGEOT új elektromos haszongépjárműveit:

 • Virtuális szervizfüzet
 • A korábban megtett utak távolból történő továbbítása a fedélzeti navigációs rendszerbe okostelefonon keresztül (E-Partner és E-Expert). A navigációs rendszer alapértelmezésben végrehajtja a hangparancsokat. A TomTom segítségével pedig átlátható módon frissül a térképadatbázis.
 • A jármű legmegfelelőbb időpontokban és a rendelkezésre álló töltőállomások figyelembevételével történő töltése. Az eRoutes alkalmazáson keresztül elérhető szolgáltatás a navigációs rendszer tükrözési funkciójával is igénybe vehető (E-Partner és E-Expert).
 • Ajtók központi zárása, a fényszórók és a kürt távolból történő bekapcsolása

Továbbra is lehetőség van az utastér előfűtése/-hűtése funkció bekapcsolására vagy beprogramozására, valamint az akkumulátortöltés távolból történő felügyeletére, beprogramozására, elindítására, illetve későbbi időpontra halasztására.

 

 

Ez is érdekelhet
BYD

A BYD a 2024-es Genfi Autószalonon: új modellek és világelső hibrid technológia az európai piacokon

Megérkezett a BYD új, Super DM (DM: Dual Mode) hajtáslánca: a márka első európai plug-in hibridje a Genfi Autószalonon debütál. A DENZA D9 után itt a BYD prémiummárkájának újabb európai újdonsága, a DENZA N7.

Suzuki

Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája.