FIAT

Új 500 & Panda Hybrid Launch Edition

Új 500 & Panda Hybrid Launch Edition Új 500 & Panda Hybrid Launch Edition

 

Új 500 & Panda Hybrid Launch Edition

 


ÚJ 500 & PANDA HYBRID LAUNCH EDITION: A TERMÉSZET HAJTJA

FIAT HIBIRD CSALÁD MÁR 3.499.000 FT-TÓL

TERMÉSZETES STÍLUS

Lélekben hibrid, egyedi stílusát pedig a természet színei inspirálták.Az Új 500 és Panda Hybrid Launch Edition-t egyedi és elegáns „Zöld Harmat“ fényezéssel kínáljuk, amely tökéletesen illik az 500-as klasszikus elemeihez és a Panda összetéveszthetetlen stílusához is. Mindegyik autó B-oszlopán megtalálható a Launch Edition logója.

TENGERNYI ÚJÍTÁS

Válj eggyé a természettel, azáltal, hogy segíted. Ezt teszi az új 500 és Panda Hybrid Launch Edition. Nézzük például az üléseket: díjnyertes SEAQUAL® YARN szövetből készültek, amely magas minőségéről és arról híres, hogy 100%-ban újrahasznosított, az óceánok, strandok és folyótorkolatok műanyaghulladékából készül.

A VÁLTOZÁS VEZÉREL

A Panda és az 500-as új, hibrid motorja lehetővé teszi, hogy a jelenlegi motorokhoz képest 20%-kal csökkentsd* a szén-dioxid kibocsátásodat, valamint könnyen irányíts mindent a TFT kijelzőnek köszönhetően. Sőt, ha hibridre váltasz, annak előnyeit nemcsak a környezet élvezi, hanem te is: a hibrid motorok pozitív környezeti hatásának köszönhetően az országok többségében gazdasági és mobilitási előnyökkel is jutalmazzák a hibrid járművek vezetőit.
*Az NDc2 homologizációs mértéke szerint

*A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.  Vegyes átlagfogyasztás: 3,9-4 l/100km; CO2-kibocsátás: 89-94 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Az osztályon felüli elektromos SUV

Az új PEUGEOT E-5008 új mércét állít fel: ez az egyetlen olyan tisztán elektromos meghajtású SUV, amelyik 7 utasnak is kivételesen tágas életteret és akár 660 km hatótávolságot kínál.

Hyundai

Az IONIQ 5 N bekerült a 2024-es Világ Év Autója döntőjébe

A tisztán elektromos Hyundai IONIQ 5 N a 2024-es Világ Év Sportautója címre esélyes, három döntős típus egyike.