FIAT

ÚJ 500 - LA PRIMA: EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA

ÚJ 500 - LA PRIMA: EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA ÚJ 500 - LA PRIMA: EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA

 

ÚJ 500 - LA PRIMA: EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA

 

HAMAROSAN ELÉRHETŐ AZ ÚJ FIAT 500 - La Prima!


"Eljött az ideje annak, hogy az 500-as kihasználja népszerűségét, és a megoldás részese legyen.
Továbbra is gyönyörű és sármos, de elköteleződik egy sokkal nagyszerűbb dolog felé." Olivier François – President Fiat Brand Global

 

 

A szépség és a cél egyesül a hamarosan bemutatkozó 500 «la Prima» modellben.

A hamarosan bemutatkozó új 500 «la Prima» szélesebb és hosszabb lesz, kerekeit pedig még inkább a karosszéria sarkaiba toljuk ki. Letisztult formaterv, kevesebb gomb és alapvető vonalak jellemzik majd a belteret. A valaha volt legszebb 500-as lesz.

A hatótávolság elegendő lesz a napi használathoz: munkába, konditerembe és onnan haza is eljutsz majd a 320 kilométeres* hatótávval. Ha csak városban használod, akkor a hatótáv 400 kilométerre emelkedik.

Három új színét a természet ihlette:

- Ásványszürke
- Óceánzöld
- Égkék

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

 

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

Az osztályon felüli elektromos SUV

Az új PEUGEOT E-5008 új mércét állít fel: ez az egyetlen olyan tisztán elektromos meghajtású SUV, amelyik 7 utasnak is kivételesen tágas életteret és akár 660 km hatótávolságot kínál.

Hyundai

Az IONIQ 5 N bekerült a 2024-es Világ Év Autója döntőjébe

A tisztán elektromos Hyundai IONIQ 5 N a 2024-es Világ Év Sportautója címre esélyes, három döntős típus egyike.