MG

    Tisztán elektromos újdonság a Duna Autónál

    Tisztán elektromos újdonság a Duna Autónál Tisztán elektromos újdonság a Duna Autónál

Üzleti és szabadidős célokra a világon elsőként az MG készített elektromos kombit, mely – bár a mindennapi élethez tervezték -, egyáltalán nem hétköznapi. A 100%-ban elektromos MG5 Electric modell ötvözi a biztonságot nyújtó hatótávot a gyors töltési képességgel a vonzó árral, és már rendelhető a Duna Autónál.

 

 

A kedves megjelenésű típus 4,55 méter hosszú, valamint 479 literes a csomagtere, ami tovább bővíthető 1367 literre, így biztos befér minden, akár kirándulásról, hétvégi nagy bevásárlásról vagy nagyobb méretű sportfelszerelésről legyen szó. Az elektromos hajtáslánc ellenére csak 1562 kg saját tömeggel rendelkezik, ami kifejezetten kedvező adat a hatótáv szempontjából ebben a méretosztályban. A könnyű karosszériát 156 lóerő mozgatja az utakon, melynek köszönhetően a 0-ról 100 km/h-ra történő gyorsulás 7,4 másodpercet vesz igénybe.

 

 

Két felszereltségi szint rendelhető belőle, COMFORT Standard Range és COMFORT Long Range. A Standard Range modellek lítium-vas-foszfát akkumulátorral szereltek, így azok hatótávja 345 km, teljesítménye pedig 52,5 kW/h. A Long Range felszereltséghez lítium-nikkel-mangán-kobalt akkumulátor jár, ehhez 402 km-es hatótáv párosul, valamint a teljesítmény is növekszik 61,1 kW/h-ra.

A kombi kialakítás könnyen pakolhatóságot eredményez, amit tovább fokoz a szériatartozékként szerelt tetősín.

 

 

Tágas beltere kényelmet nyújt az utazók számára, valamint esztétikájában is kellemes, európai stílusú az összhatása. A letisztult dizájnnal megalkotott, eloxált alumínium műszerfal egy 7 zoll átmérőjű főkijelzőt, 10.25 zoll átmérőjű középkijelzőt tart a vezetőülés felé, gyors és megbízható rendszerrel.

 

A biztonságot fokozza az autóba szerelt széria vezetéstámogató berendezések, mint a radaros távolságtartó tempomat, sávtartó elektronika és kamerák, valamint minőségi ledes fényszórók gondoskodnak a vezető tisztán látásáról, hogy élmény legyen az utazás.

 

 

Az MG5 két évvel a hivatalos bemutatását követően érkezett meg Európába, ahol nagy várakozás övezte. Fedezze fel Ön is az első és egyben egyetlen teljesen elektromos kombi személyautót az újautó piacon az ország legnagyobb MG márkakereskedésében.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Jelentős elismerést kapott az új Peugeot E-3008

A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ezúttal a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta az elismerést kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért.

Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.