CITROEN

Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen

Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen

Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen

 

Egy hónapos folyamatos használat során bizonyította a Citroën ë-Jumpy az üzemanyagcellás technológia hatékonyságát és életképességét. A zéró lokális károsanyagkibocsátású ë-Jumpy Hydrogen kishaszongépjárművek a SUEZ vállalat munkatársai voltak egy hónapon keresztül, és eséllyel pályáztak a hónap dolgozója címre praktikumukkal, kényelmükkel és megbízhatóságukkal.
Mindössze három perces töltés szükséges ahhoz, hogy az ë-Jumpy Hydrogen 400 km utat legyen képes megtenni, mindezt úgy, hogy a hidrogéncellás meghajtás miatt sem csökkent az autó rakodókapacitása, mely az M változat esetén 5,3 m3, míg az XL változatnál ez az érték 6,1 m3.
A forradalmi üzemanyagcellás hajtásláncot egy 50 km megtételére képes elektromotor egészíti ki. Amellett, hogy a hidrogéntechnológia teljesítménye kevésbé van kiszolgáltatva a külső hőmérsékletnek, a terhelésnek és a sebességnek, a Citroën rendszere három perc alatt tölthető teljesen fel.

Ugyan a hidrogéncellás ë-Jumpy még nem érhető el a Duna Autó kínálatában, a hasonlóan környezettudatos és praktikus ë-Jumpy igen. Ismerje meg Ön is!

Ez is érdekelhet
Peugeot

30. Veszprém Rally - Peugeot Kupa

Veszprémben kezdődik a Peugeot Kupa hetedik szezonja!

Volvo

A Volvo EX30 a 2024-es Világ Év Városi Autója

Amilyen kicsi, olyan hatalmas – ráadásul ma még ünnepelni is van oka, hiszen a tisztán elektromos Volvo EX30 komoly elismerésben részesült a rangos Világ Év Autója díjátadón!