0
Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen Citroën, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Sikeres bevetésen az üzemanyagcellás ë-Jumpy Hydrogen

Egy hónapos folyamatos használat során bizonyította a Citroën ë-Jumpy az üzemanyagcellás technológia hatékonyságát és életképességét. A zéró lokális károsanyagkibocsátású ë-Jumpy Hydrogen kishaszongépjárművek a SUEZ vállalat munkatársai voltak egy hónapon keresztül, és eséllyel pályáztak a hónap dolgozója címre praktikumukkal, kényelmükkel és megbízhatóságukkal.
Mindössze három perces töltés szükséges ahhoz, hogy az ë-Jumpy Hydrogen 400 km utat legyen képes megtenni, mindezt úgy, hogy a hidrogéncellás meghajtás miatt sem csökkent az autó rakodókapacitása, mely az M változat esetén 5,3 m3, míg az XL változatnál ez az érték 6,1 m3.
A forradalmi üzemanyagcellás hajtásláncot egy 50 km megtételére képes elektromotor egészíti ki. Amellett, hogy a hidrogéntechnológia teljesítménye kevésbé van kiszolgáltatva a külső hőmérsékletnek, a terhelésnek és a sebességnek, a Citroën rendszere három perc alatt tölthető teljesen fel.

Ugyan a hidrogéncellás ë-Jumpy még nem érhető el a Duna Autó kínálatában, a hasonlóan környezettudatos és praktikus ë-Jumpy igen. Ismerje meg Ön is!
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!