PEUGEOT

Peugeot 9x8

Peugeot 9x8 Peugeot 9x8

Peugeot 9x8 - forradalmi innováció a versenypályákra

A francia márka legszebb autóversenyzési tradícióit felelevenítő modell az új Peugeot 9x8, amelynek összes íve és domborulata a maximális teljesítményt, bravúros alaktényezőt szolgálja. Ennek ellenére az oroszlános márkára jellemző arculati elemek - mint a nagymacska karmainak nyoma a lámpákon, vagy az érzékien csábító, struktúrált oldallemezek - mind megtalálhatók az autón. A 9x8 nem csak erős és gyors atléta: okos is. Különálló légterelő nélküli karosszériája megfelelő leszórítőerőt termel a meredek sikánokban történő szélsebes előzések közben, míg afelépítésből eredő csavarodási szilárdság a hajtűkanyarokban is veszélyes fegyverré teszi ezt a futurisztikus Peugeot-t.
Merészség, eltökéltség, kitartás és megbízhatóság: nem csak a Le Mans-i 24 órás verseny pilótájától, de az autójától is elvárt tulajdonságok ezek, hiszen egy nap leforgása alatt a megmérettetésen 5400 km-t tesznek meg a versenyzők. Ez több, mint amennyit a Forma 1-ben egy egész évad alatt fut egy autó. Ilyen körülmények közt csak a végletekig kimunkált technológia állja meg a helyét. Ezt nyújtja a Peugeot 9x8.

Ez is érdekelhet
BYD

A BYD a 2024-es Genfi Autószalonon: új modellek és világelső hibrid technológia az európai piacokon

Megérkezett a BYD új, Super DM (DM: Dual Mode) hajtáslánca: a márka első európai plug-in hibridje a Genfi Autószalonon debütál. A DENZA D9 után itt a BYD prémiummárkájának újabb európai újdonsága, a DENZA N7.

Suzuki

Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája.