CITROEN

    Megújul a Citroën C5 Aircross

    Megújul a Citroën C5 Aircross Megújul a Citroën C5 Aircross

Megújul a Citroën C5 Aircross

Új Citroën C5 Aircross: Maximális kényelem, karakteresebb és tekintélyparancsolóbb design

  •  A kivételesen nyugodt és gondtalan fedélzeti élményt kínáló C5 Aircross határozottabb és előkelőbb karaktert ölt magára. A kényelem és variálhatóság mintaképeként tisztelt, immár plug-in hibrid változatban is elérhető modell érettebb változatban születik újjá.
  • Megváltozik az orr-rész formanyelve, a lekerekített formák helyét strukturáltabb vonalak veszik át. Az eredmény függőlegesebb és modernebb első rész, amitől nemcsak szélesebbnek, de kifejezetten impozánsnak és még biztonságosabbnak tűnik az autó.
  • A feljebb pozicionálás a részletek igényes kidolgozásában érhető igazán tetten, jó példa erre a 3D hátsó világítás, az új 18” gyémántcsiszolt keréktárcsák és az elegánsabb és kifinomultabb személyre szabási kínálat. Az új stílusú 10” érintőképernyő és a középkonzol is nagyban hozzájárul a beltér előkelő hangulatához.
  • A fedélzeti kényelem szempontjából továbbra is etalonnak számító C5 Aircross olyan különlegességeket kínál, mint a Citroën Advanced Comfort® futómű, az új Citroën Advanced Comfort® ülések, páratlan helykínálat és variálhatóság, valamint a minden utazást stresszmentes, pozitív élménnyé varázsoló modern vezetéssegítő technológiák (pl. a Highway Driver Assist).

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.