BYD

    Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba

    Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba

 

Október 19-én exkluzív est keretein belül hivatalosan is megnyitotta kapuit a Duna Autó várva várt, új márkakereskedése a BYD. A zártkörű eseményen több mint 100 vendég csodálhatta meg Autóváros vadonatúj prémium szalonját, valamint a három tisztán elektromos hajtású modellt, a dinamikus SUV-ot, az ATTO 3-at, a városi „mindentudó” DOLPHIN-t, és a sportosan elegáns SEAL-t, amelyek a márka legnépszerűbb és leginnovatívabb elektromos autói.

 

 

A résztvevők számára bőven akadt látnivaló az autókon kívül is, hiszen Puskás Kata Szidónia marketing és PR vezető nyitóbeszédét követően, az autók leleplezését látványos LED-táncosok tették izgalmasabbá, akik a leplek lerántása közben, a sötétbe borult színpadon váratlanul bukkantak elő az autókból. A különleges műsort követően Varjas Ádám kereskedelmi igazgató és Markó Zoltán üzletfejlesztési igazgató köszöntötte a vendégeket, valamint Annelies Reiss, a BYD márkaigazgatója mondott beszédet.

 

 

A BYD (Build Your Dreams – Váltsd Valóra Álmaidat) érkezését nagy várakozás előzte meg, ráadásul a BYD világ elsőszámú konnektorról tölthető autóinak gyártója nagyszabású tervekkel érkezett Magyarországra. A BYD-val egy olyan megkerülhetetlen piaci szereplőt ismerhetnek meg az autózás kedvelői, amely évek óta elkötelezett a környezetbarát és innovatív járművek iránt. A márka előremutató és elhivatott hozzáállása megegyezik azon értékekkel, amelyeket a Duna Autó, a régió meghatározó autókereskedő vállalataként is magáénak vall.

 

 

Az immár 20 újautó márka értékesítésével foglalkozó Duna Autó vadonatúj BYD márkakereskedése elegáns környezetben vonultatja fel legnépszerűbb és legmodernebb, az elektromos közlekedés új szintjét képviselő, magas minőségű BYD típusokat. A három nagyszerű autó mostantól kezdve bárki számára testközelből is megismerhető, kipróbálható és megvásárolható a Zay utcában. A paletta pedig hamarosan újabb modellekkel bővül.

Tekintse meg a rendezvényen készült galériánkat:


Ez is érdekelhet
Peugeot

A Peugeot SPx koncepció a ma és holnap elektromos robogója lehet

A PEUGEOT SPX KONCEPCIÓ LÁTVÁNYOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT FORMÁJA LEHET A KÉTKEREKŰ INGÁZÁSNAK

Peugeot

Jelentős elismerést kapott az új Peugeot E-3008

A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ezúttal a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta az elismerést kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért.