BYD

Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba

Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba Megérkezett a 20. márka az Autóvárosba

Október 19-én exkluzív est keretein belül hivatalosan is megnyitotta kapuit a Duna Autó várva várt, új márkakereskedése a BYD. A zártkörű eseményen több mint 100 vendég csodálhatta meg Autóváros vadonatúj prémium szalonját, valamint a három tisztán elektromos hajtású modellt, a dinamikus SUV-ot, az ATTO 3-at, a városi „mindentudó” DOLPHIN-t, és a sportosan elegáns SEAL-t, amelyek a márka legnépszerűbb és leginnovatívabb elektromos autói.

 

 

A résztvevők számára bőven akadt látnivaló az autókon kívül is, hiszen Puskás Kata Szidónia marketing és PR vezető nyitóbeszédét követően, az autók leleplezését látványos LED-táncosok tették izgalmasabbá, akik a leplek lerántása közben, a sötétbe borult színpadon váratlanul bukkantak elő az autókból. A különleges műsort követően Varjas Ádám kereskedelmi igazgató és Markó Zoltán üzletfejlesztési igazgató köszöntötte a vendégeket, valamint Annelies Reiss, a BYD márkaigazgatója mondott beszédet.

 

 

A BYD (Build Your Dreams – Váltsd Valóra Álmaidat) érkezését nagy várakozás előzte meg, ráadásul a BYD világ elsőszámú konnektorról tölthető autóinak gyártója nagyszabású tervekkel érkezett Magyarországra. A BYD-val egy olyan megkerülhetetlen piaci szereplőt ismerhetnek meg az autózás kedvelői, amely évek óta elkötelezett a környezetbarát és innovatív járművek iránt. A márka előremutató és elhivatott hozzáállása megegyezik azon értékekkel, amelyeket a Duna Autó, a régió meghatározó autókereskedő vállalataként is magáénak vall.

 

 

Az immár 20 újautó márka értékesítésével foglalkozó Duna Autó vadonatúj BYD márkakereskedése elegáns környezetben vonultatja fel legnépszerűbb és legmodernebb, az elektromos közlekedés új szintjét képviselő, magas minőségű BYD típusokat. A három nagyszerű autó mostantól kezdve bárki számára testközelből is megismerhető, kipróbálható és megvásárolható a Zay utcában. A paletta pedig hamarosan újabb modellekkel bővül.

Tekintse meg a rendezvényen készült galériánkat:


Ez is érdekelhet
BYD

A BYD a 2024-es Genfi Autószalonon: új modellek és világelső hibrid technológia az európai piacokon

Megérkezett a BYD új, Super DM (DM: Dual Mode) hajtáslánca: a márka első európai plug-in hibridje a Genfi Autószalonon debütál. A DENZA D9 után itt a BYD prémiummárkájának újabb európai újdonsága, a DENZA N7.

Suzuki

Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája.