FIAT PROFESSIONAL

    Legyen Öné a Fiat Professional egyik legújabb haszongépjárműve, a Fiat Professional Doblò!

    Legyen Öné a Fiat Professional egyik legújabb haszongépjárműve, a Fiat Professional Doblò! Legyen Öné a Fiat Professional egyik legújabb haszongépjárműve, a Fiat Professional Doblò!

Hazánkban is elérhetővé vált az új Doblò. Nem csak a hatékonyságra, és a teljesítményre, de a biztonságra is nagy hangsúlyt fektettünk legújabb modellünknél. A városi közlekedést pihentetőbbé és sokkal biztonságosabbá tevő innovatív, eredeti megoldásoknak köszönhetően az új Doblò haszonjárműként a felhasználók legszigorúbb elvárásainak is megfelel.

Választhat 1.2 benzinmotor, 1.5 BlueHDi új generációs dízelmotorok közül. Azonban, ha az elektromos hajtást részesíti előnyben, nálunk az is rendelkezésére áll. Ez a kompakt furgon a maximumot nyújtja variálhatóság és hasznos terhelhetőség terén is. Tengelytávtól függően – 3,3 – 3,8 m3** vagy 3,9 – 4,4 m3**-es raktérkapacitásával és az akár 1000 kg-os teherbírásával segíti Önt munkájában.

Számos szériafelszereltséggel tesszük nem csak kényelmesebbé, de könnyebbé is az Ön életét. A legújabb Doblò többek között 5”-os DAB digitális rádiót, USB csatlakozót, keréknyomás ellenőrző rendszert és felső rakodópolcot (integrált kapaszkodókkal) tudhat a magáénak.

A cél, egy pihentető, stresszmentes munkakörnyezet megteremtése volt, így kiemelt figyelmet kapott a zajszűrés, illetve az ütéseket és rezgéseket elnyelő futómű kialakítása is.

Amennyiben munkája során sokat van úton, az új Fiat Professional Doblò-ban megbízható társára lelhet. A nehéz döntést most szeretnénk megkönnyíteni, hiszen minden új Doblóra CarGarantie 2+2 év garancia* vonatkozik, 200.000 km futásteljesítményig.

További részletes információk Doblò modellünkről hamarosan.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.