FIAT

Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid!

Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid! Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid!

Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid!

 

Teljessé válik a FIAT modellkínálatának villamosítása
 
Az új FIAT 500X Hybrid és Tipo Hybrid érkezésével a villamosítás lefedi az olasz márka modellkínálatának egészét. A két új modell akár 11 százalékkal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet, ezáltal nem csak a fenntartásuk gazdaságosabb, hanem jelentős mértékben járulnak hozzá a fenntartható környezethez is,
A FIAT alapvető értékei között van a "csak akkor zöld, ha minden tagja zöld"-szemlélet, ami a két modell hibridizációjával immár maradéktalanul meg is valósult.
Az elektromosítási folyamat az 500 Hybriddel és Panda Hybriddel kezdődött, melyet a teljesen elektromos új 500-as követett, és a 48V-os rendszerrel kiegészített 500X és Tipo által érte el következő lépcsőfokát. Azonban a márka a jövőben még a mostaninál is környezettudatosabb és fenntarthatóbb lesz: 2023-tól minden évben egy új elektromos modellel gazdagodik a modellkínálat. Ez azt jelenti, hogy 2027-re a FIAT teljes modellpalettája tisztán elektromos üzemű, tehát lokális károsanyag kibocsátás nélküli lesz.
A (RED) szervezettel való együttműködés is folytatódik, mely révén még jelentősebb hatást gyakorol a FIAT márka a bolygó egészének jólétére, ugyanis a (RED) termékek utáni bevétel egy része egy közös ügy - jelen esetben a járványkezelés - támogatását szolgálja.
Az 500x Hybrid és Tipo Hibrid természetesen alapkivitelben is aktívan tesznek a bolygóért, mivel a 15kW teljesítményű villanymotor és az 1,5 literes négyhengeres FireFly benzinmotor felhasználóbarát és kivételesen hatékony együttműködése nem csak a fogyasztást, ezáltal a károsanyag-kibocsátást mérsékli szignifikánsan, hanem egyszerű és intuitív használata rendkívül kellemes felhasználói élményt tesz lehetővé, amely a mindennap egyszerűbbé teszi tulajdonosának életét.
A FIAT 500x Hybrid és a FIAT Tipo Hybrid tavasszal érkezik hazánkba. Termékspecialistánk bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel segítenek Önnek a megfelelő modell kiválasztásában és előrendelésében.
Keressen minket bizalommal!

Ez is érdekelhet
Renault

Az év autója 2024 választás nyertese a Scenic E-Tech Electric

A 2024-es Év Autója díjat a Scenic E-Tech electric nyerte el az európai zsűri szavazatai alapján. Kompakt kialakítása és könnyű súlya ideális a városi közlekedés során, de a hosszú utazásokhoz is megfelelő választás.

BYD

Látogatást tett nálunk a BYD alapítója

Hatalmas megtiszteltetés érte a Duna Autót, ugyanis látogatást tett BYD szalonunkban Wang Chuanfu, a márka alapítója és elnöke.