PEUGEOT

    Bemutatkozott az új Peugeot 408

    Bemutatkozott az új Peugeot 408 Bemutatkozott az új Peugeot 408

A Peugeot új korszakának nyitánya: az új 408-as formabontó megjelenésével és innovatív technológiájával a városi dzsungel királya, amely önmaga kategóriáját hozta létre. Adja át magát Ön is az oroszlán ölelésének!

A négy személy számára is tökéletes kényelmet garantáló fastback karosszéria egyszerre sugall sportosságot, erőt, és nyújt biztonságot az egész család számára. Nem csak formavilágában, de technológiájában is alakítja a trendeket, ahelyett, hogy követené azokat. 6 kamera és 9 radar gondoskodik arról, hogy semmilyen veszélyforrás ne maradjon rejtve az autó körül. A Peugeot i-Cockpit legújabb generációja maximális ergonómiát biztosít a sofőrnek, miközben gondoskodik az utasok szórakozásáról is.
 
Adaptív tempomat, amely képes elindulni és megállni is?
Night Vision, amely az embereket, biciklistákat és állatokat egyaránt felismeri, még mielőtt azok elérnék a vezető látóhatárát?
75 méteres távolságot belátó holttérfigyelő?
Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő?

Ezek mind megtalálhatók az új Peugeot 408-ban! A vezető és utasai számára minden adott ahhoz, hogy valóban élményszerűvé váljon az összes utazás.

A jellegzetes Peugeot-kormánykerék a vezető kezébe adja az irányítást: a kanyarvadászatot lehetővé tévő futómű az agilis úttartást nem áldozza fel a kényelem oltárán. A nyolcfokozatú, EAT8 váltó az összes motorváltozat méltó kiegészítője: egyaránt képes a sportos- és a takarékos, kényelmes vezetési módokhoz való adaptációra is.

A választás az Öné: a Peugeot 408 elérhető lesz 180 és 225 lóerős plug-in hibrid erőforrással, vagy 136 lóerős benzinessel is. Az eltérő teljesítmény ellenére mindhárom motor egyszerre dinamikus és gazdaságos. Az autó később elérhető lesz tisztán elektromos változatban is.

A Peugeot 408 4,69 méter hosszú karosszériája, 2,79 méteres tengelytávja ötvözi egy családi egyterű tágas belterét a tanulmányautós dinamizmussal és merészséggel megrajzolt karosszériával. Úgy egyedi, hogy közben magán viseli a márka mára ikonikussá vált stílusjegyeit is. A kupésan merész lejtésű csomagtérajtó alapesetben 536 literes csomagtere a második üléssor ledöntésével 1611 literesre bővíthető. Legyen az új tv, vagy akár bicikli, a 408-as gond nélkül szállít mindent, amire szükség lehet.

Az új Peugeot 408 forgalmazása 2023 elején kezdődik. Az autóval kapcsolatos további hírekért kövesse weboldalunkat!

Ez is érdekelhet
Peugeot

Nagyobb hatótávval kapható az új e-208

NAGYOBB HATÓTÁVVAL KAPHATÓ A FELFRISSÍTETT PEUGEOT E-208

Hyundai

Bemutatják az INSTER képeit

A Hyundai Motor bemutatja a tisztán elektromos INSTER első, előzetes képeit.