0
Bemutatkozik a megújult XC40-es modellcsalád Volvo, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Bemutatkozik a megújult XC40-es modellcsalád

A Volvo Cars bemutatja az átdolgozott XC40-es modellcsaládot és a C40 Recharge új, egy villanymotoros változatát

A Volvo Cars átdolgozta XC40-es modellcsaládját - a változások sorában a leglátványosabb a tisztán elektromos XC40 Recharge külső megújulása. Emellett a vállalat bemutatja a tisztán elektromos C40 Recharge modell egy villanymotoros változatát.

2017-es bemutatkozásakor a Volvo XC40 friss, kreatív, karakteres újdonságként gazdagította a márka palettáját. Most, öt évvel később a típus a vállalat kínálatának díjnyertes, meghatározó tagja, amely rendre az értékesítési ranglisták élén szerepel.

Hogy a típus előremutató formavilágát és modern karakterét még inkább megerősítse, a Volvo Cars formatervezői átdolgozták az XC40 modellcsaládot. Az új első lökhárító és a keret nélküli hűtőmaszk bevezetésével a tisztán elektromos XC40 Recharge optikailag igazodik a Volvo C40 Recharge megjelenéséhez, így a Volvo Cars elektrifikációs törekvéseit jelképező modellpáros egységesen léphet fel.

A jellegzetes Thor kalapácsa fényszórókat ultramodern pixel LED világítás-technológia egészíti ki. Ez automatikusan alkalmazkodik a jármű előtti forgalomhoz, és a többi autós elvakítása nélkül biztosít optimális megvilágítást.

Ezen túlmenően a tisztán elektromos XC40 Recharge modellhez opcióként prémium bőrmentes kárpitozás, továbbá új karosszériaszínek és keréktárcsák választhatók, így az ügyfelek még inkább saját ízlésükhöz alakíthatják az autót.

A Volvo Cars egyre közelebb kerül ahhoz, hogy tisztán elektromos autógyártóvá váljon, és ehhez formanyelvünk is igazodik.” – mondta Robin Page, a Volvo Cars vezető formatervezője. „A tisztán elektromos XC40 megújítása során továbbfejlesztettük a márka összetéveszthetetlen dizájnját, olyan, modernebb kialakítást teremtve, amely kecsesebb orrészt és még erőteljesebben integrált hűtőmaszkot alkalmaz.”

Ezen túlmenően a Volvo Cars bemutatta az eddig két villanymotorral kínált, tisztán elektromos C40 Recharge egy villanymotoros változatát. A vállalat ezzel tovább bővíti tisztán elektromos modelljeinek kínálatát, egyben támogatja azon törekvését, hogy ügyfeleinek minél szélesebb köre számára tegye lehetővé az elektromos mobilitásra történő átállást.

Az új egymotoros, elsőkerék-hajtású C40 megjelenésével négytagúra bővül a vállalat tisztán elektromos modellváltozatainak kínálata. Ezzel a vállalat fontos lépést tesz azon célkitűzésének megvalósítása felé, hogy 2030-tól kizárólag tisztán elektromos autókat forgalmazzon.

Az egy villanymotoros C40 Recharge 69 kWh kapacitású akkumulátor-csomagot kap; várható hatótávolsága elérheti a 434 kilométert (WLTP norma szerint.) Az akkumulátor gyorstöltővel körülbelül 32 perc alatt tölthető 10%-ról 80%-ra.

2022.03.30.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!