RENAULT

    Bemutatjuk az új Renault Hippie Caviar Motel koncepcióautót

    Bemutatjuk az új Renault Hippie Caviar Motel koncepcióautót Bemutatjuk az új Renault Hippie Caviar Motel koncepcióautót

100%-ban extrém, 100%-ban elektromos

Szürke hétköznapokból hív a Hippie Caviar Motel koncepcióautó a természet lágy ölére. Az új Renault Kangoo Van L2 alapjaira épülő exkluzív mobil menedék az extremitás inspirálta merész dizájnjával rendkívüli kalandokat ígér.

TERMÉSZETÉBŐL FAKADÓAN FENNTARTHATÓ

A Hippie Caviar Motel koncepcióautó könnyedén eljut a legtávolabbi helyekre is. A 90 kW (120 LE) teljesítményű motor és a 45 kWh-s lítium-ion akkumulátor 285 km* hatótávolsággal párosul.
Útközben a 80 kW-os egyenáramú töltőnek köszönhetően mindössze 30 perc alatt visszanyeri 170 km-es hatótávolságot.

* A 285 km hatótáv, amibe beleszámítottuk a legjelentősebb használati körülményeket (telepakolt raktér, haladás a belvárosban gyakori fékezéssel, téli körülmények). A valós fogyasztást befolyásolja a felszereltség, a vezetési stílus, illetve az útviszonyok. WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure) szerint.

 

0% károsanyag kibocsátás, 0% zaj

A környezet egyensúlya és nyugalma érdekében a Hippie Caviar Motel koncepcióautó csendesen, CO2-kibocsátás nélkül működik.

Még fenntarthatóbb

A 100%-ban elektromos technológia további előnye, hogy a camper van hőszivattyúval van felszerelve. Ennek eredményeképpen a fűtési rendszer energiatakarékos, és nagyon kis mértékben befolyásolja a jármű hatótávolságát.

TERMÉSZETÉBŐL FAKADÓAN LAKÓAUTÓ

Ággyá alakítható ülés, üvegtető a csillagnézéshez, és a legapróbb részletekig átgondolt tárolóhelyek... A 100%-ban elektromos Kangoo Van L2 rendkívül intelligens megoldásai miatt tökéletes a nagy utazásokhoz.

SZÁMOS TÁROLÓHELY

Az extrém sportok miatt sok felszerelésnek kell hely az utastérben. A számos belső és külső tárolóhely lehetővé teszi azoknak a tárgyaknak a tárolását, ami szükséges egy sikeres expe dícióhoz

 

 

Vízálló külső doboz

Külső tárolórekesz

Síléctartó

 

INNOVÁCIÓK A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

Az új Renault Kangoo Van L2-től örökölt oldalsó tolóajtó a legszélesebb a kategóriájában (830 mm). Az ülések, a kormánykerék és a szélvédő fűthető, az utastér hőmérséklete és az akkumulátor töltöttsége pedig távolról programozható, ami nagyon hasznos szélsőséges hőmérséklet esetén.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.