RENAULT

    Az új Trafic Van: kösse össze a kellemest a hasznossal

    Az új Trafic Van: kösse össze a kellemest a hasznossal Az új Trafic Van: kösse össze a kellemest a hasznossal

 

Talán nem annyira meglepő, de 1980 óta világszerte több mint 50 országban 2,2 millió Renault Trafic furgont adtak el. ezzel, a piac egyik vezető járműve lett, amely az elmúlt 40 évben a szakemberek igazi társa volt. Ezenfelül, 2021-ben kiérdemelte Európa 3. legkelendőbb könnyű furgonja címet is.

A legújabb verzióval, az Új Renault Trafic Van tetőtől talpig megváltozott, és sokkal modernebbé vált. Az új előlap és a teljesen LED-es optika most még vonzóbbá teszik a külső sziluettet. Belül a fülke is teljesen megváltozott. A csúcsminőségű esztétika és kivitelezés, továbbá a hozzáadott felszereltségek együttesen egy személyautó színvonalához is mérhetőek.
 
Az elmúlt 40 év szolgáltató szakemberei számára, az Új Renault Trafic furgon a megfelelő génekkel rendelkezik, amelyek tökéletes haszonjárművé teszik: nagy teherbírás, modularitás és a rendelkezésre álló változatok széles választéka. Most új biztonsági funkciókkal, modern multimédiás rendszerrel és szélesebb, továbbfejlesztett motorválasztékkal érkezik.
 
Korszerűbb, kényelmesebb és jobban felszerelt: az Új Trafic a piac élén jár. Megfelel az ügyfelek elvárásainak, különösen azoknak a kereskedőknek és flottaüzemeltetőknek, akik olyan munkaeszközt keresnek, amely egyszerre praktikus és használata élvezetes.

Az Új Renault Trafic furgon megrendelései tavaly szeptemberben kezdődtek.

"Trafic Van, több mint 40 év kereskedelmi sikerét képviseli! Ez a könnyű furgonok szegmensének etalonjárműve. A Trafic Van megújításával a Renault Trafic Van eredetére támaszkodtunk, és annak erősségeire építettünk. Az Új Trafic Van mostantól a szegmensben a leghosszabb raktérrel rendelkezik, ugyanakkor könnyen átalakítható, így minden egyes hivatásos ügyfelünk a saját igényeihez igazíthatja a furgont.
Ugyanakkor meghallgattuk az ügyfelek visszajelzéseit is, amikor továbbfejlesztettük az utastér és a fedélzeti ADAS kínálatát! Az Új Trafic Van most már mindkét szempontból kiemelkedő: egy hatékony haszonjármű, amely a személygépkocsik szabványai szerint készült.
A Renault Pro+ és az új Trafic Van mindig is megbízható társai lesznek a profi ügyfeleinknek, hogy segítsék üzleti tevékenységük növekedését."

Thierry Plantegenest, értékesítési és marketing alelnök.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.