SEAT

    A megújult SEAT Leon modernebb dizájnnal és fejlettebb hibrid hajtáslánccal érkezett

    A megújult SEAT Leon modernebb dizájnnal és fejlettebb hibrid hajtáslánccal érkezett A megújult SEAT Leon modernebb dizájnnal és fejlettebb hibrid hajtáslánccal érkezett

A SEAT Leon negyedik generációja még vonzóbb külsővel és belsővel frissült. Az autó sportos vonalvezetése és kifinomult részletei azonnal magával ragadják a figyelmet, míg az ergonomikus belső tér a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja. Az autó LED-es fényszórói, valamint az elegáns megvilágítással ellátott hűtőrács és lökhárító futurisztikus megjelenést kölcsönöznek.

Technológiai újítások sem maradtak el, a SEAT Leon a legújabb infotainment rendszert kínálja, beleértve a 10 colos érintőképernyőt, amely zökkenőmentesen integrálja okostelefonját az Apple CarPlay és Android Auto segítségével. A vezetéstámogató rendszerek, mint a sávtartó asszisztens és az adaptív sebességtartó automatika, fokozzák a biztonságot és a kényelmet a mindennapi közlekedés során.

Az új SEAT Leon motorkínálata is lenyűgöző. A hatékony és erős TSI benzinmotoroktól a plug-in hibrid változatig mindenki megtalálhatja a számára ideális hajtásláncot. A hibrid modell akár 100 km-es tisztán elektromos hatótávolsággal is büszkélkedhet, így nemcsak környezetbarát, hanem a városi forgalomban is rendkívül gazdaságos.

Látogasson el a Duna Autó SEAT szalonjába, és fedezze fel személyesen az új SEAT Leon minden részletét! Próbálja ki az autót egy tesztvezetésen és győződjön meg róla, hogy a SEAT Leon nemcsak lenyűgöző megjelenésével, de kiváló vezetési tulajdonságaival is új szintet képvisel a kompakt autók között.

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

A LEGNAGYOBB ELEKTROMOS HATÓTÁVOK AZ SUV-K PIACÁN

ÚJ PEUGEOT E-3008 ÉS E-5008 LONG RANGE: 700 ÉS 668 KM (WLTP CIKLUS): A LEGNAGYOBB ELEKTROMOS HATÓTÁVOK AZ SUV-K PIACÁN. EZZEL A KÉT MODELL A LEGJOBB VALAMENNYI SUV MODELL KÖZÖTT.

Pályázat hírek

Magyarország legnagyobb e-mobilitási központja készült el Budakalászon

A Duna Autó Cégcsoport befejezte 90.000 m²-es zöldmezős beruházását Budakalászon, az M0 mellett, amivel Magyarország legnagyobb e-mobilitási szolgáltató és kompetenciaközpontját hozták létre, új irányt mutatva az autóipar számára.