MG

    A Duna Autónál már elérhető az MG legújabb modellje

    A Duna Autónál már elérhető az MG legújabb modellje A Duna Autónál már elérhető az MG legújabb modellje

A Duna Autónál már elérhető az MG legújabb modellje

A tavaly szeptemberben bevezetett új márka az értékesített darabszámok, továbbá az ügyfélérdeklődések tekintetében is túlszárnyalta az Autóváros elvárásait, így határozottan sikeres bevezetést tudhat maga mögött az óbudai vállalat.  Az újjászületett brand a teljes magyar piacon kedvező fogadtatásban részesült, ugyanis közel 300 db MG márkajelzésű jármű talált gazdára hazánkban. A siker kulcsa az autók kedvező ár-érték aránya és modern, európai dizájnja, az átlagon felüli garanciális idő, nem utolsó sorban a kiterjedt márkakereskedői hálózat. Magyarországra elsőként, így a Duna Autóhoz is, döntően a B-SUV szegmensbe tartozó MG ZS autók érkeztek, azóta már EHS és a most debütált HS modellek szállítása is elkezdődött. A modellkínálat dinamikus fejlődésével a márka megalapozott célkitűzésnek látja, hogy 2023-ban jelentősebb piaci részesedést érjen el.

A most érkező MG HS a már korábban bemutatott, C-SUV kategóriába tartozó MG EHS plug-in hibrid modell benzines változata. Formaterve tökéletesen illeszkedik az európai ízlésvilághoz, vonalai határozottságot és lendületet sugallanak. Kívülről sportos, belülről családbarát – praktikus, tágas és biztonságos.

A 4 574 mm hosszú, 1 876 mm széles és 1 685 mm magas MG HS teljes értékű SUV, ami lenyűgöző helykínálatot és kényelmet biztosít utasai számára. Az otthonos enteriőrben számos puha és kellemes tapintású anyag, komfortos ülések, okosan kialakított tárolók, valamint ízléses dekorelemek fokozzák a magasszintű minőség érzetét. Minden felszereltségi szint tartalmazza – többek között – a klímaberendezést, a 10,1”-os színes lebegőképernyőt és az Apple CarPlayTM / Android AutoTM csatlakozókat, a LED-es nappali menetfényt, 12.3”-os digitális műszerfalat, kulcs nélküli ajtónyitást, nyomógombos motorindítást és Bluetooth telefonkapcsolatot.

Az MG HS 1.5 literes 162 lóerős, négyhengeres turbós benzinmotorral érkezett a magyar piacra, amely elsőkerék-meghajtással 250 Nm maximális nyomatékot ad le. A vásárlók hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltó közül választhatnak. A belsőégésű motorral szerelt HS ötcsillagos Euro NCAP töréstesztje mellett, a csúcstechnológiás MG Pilot vezetőtámogató csomag gondoskodik a biztonságról, amely minden változatban alapfelszereltség – szintenként eltérő funkciókkal.

A frissen bemutatott HS modell már megtekinthető a Duna Autónál, az ország legnagyobb MG szalonjában.

 

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.