DUNA AUTÓ

    A Duna Autó ismét adományokkal támogatja a Szent Margit Kórházat

    A Duna Autó ismét adományokkal támogatja a Szent Margit Kórházat A Duna Autó ismét adományokkal támogatja a Szent Margit Kórházat

Már szinte hagyománynak számít, hogy az ünnepek közeledtével a Szent Margit Kórházban dolgozó orvosok, ápolók, asszisztensek munkakörülményeinek kellemesebbé tétele céljából a Duna Autó Zrt. műszaki cikkeket adományoz az óbudai intézménynek.

Az ország legszélesebb autómárkakínálatát egy helyen forgalmazó vállalat idén is 1 000 000 forint értékben vásárolt műszaki cikkeket az egészségügyi intézménynek, hogy megkönnyítse mindennapi működését. Az adományokat 2021. december 21-én adta át Ormos Péter, igazgató a Szent Margit Kórház főigazgatójának, Dr. Nagy Mihálynak, aki elmondta, hogy „bár a hétköznapokban nem érezzük annyira súlyosnak a járványhelyzetet, mint tavaly karácsonykor, az egészségügyi intézményekben folyamatos a járványügyi ellátás”. Az óbudai kórház továbbra is részt vesz a Covid-betegek kezelésében és a megelőzést segítő oltópontot is működtet.
 

„Vállalatunk életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás és a lokálpatriotizmus – mondta Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója, aki immár hatodik éve adta át a cég ajándékait a Szent Margit Kórháznak. „Folyamatosan támogatjuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, alapítványokat, ahol jó ügyet szolgálhatunk segítségnyújtásunkkal. A kórházi vezetőségével egyeztetve ezért idén is olyan műszaki cikkeket vásároltunk melyekkel javíthatjuk a betegellátás területén dolgozók munkakörülményeit: több hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vízforralót, kenyérpirítót, melegszendvics-sütőt. A karácsony közeledtével mi így fejezzük ki köszönetünket és tiszteletünket az egészségügyi dolgozók kitartó munkájáért.”

„Az adományozott műszaki cikkekből idén is több osztályunk részesült. Nagyon szépen köszönjük a Duna Autó Zrt.-nek, hogy az ünnepekre való tekintettel ismét ilyen nagy értékű támogatással  járult hozzá a kerületi betegellátás körülményeinek javításához”

- fejezte ki köszönetét dr. Nagy Mihály, a Szent Margit Kórház főigazgatója a vállalatnak.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.