0
A Duna Autó ismét adományokkal támogatja a Szent Margit Kórházat Főoldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A Duna Autó ismét adományokkal támogatja a Szent Margit Kórházat

Már szinte hagyománynak számít, hogy az ünnepek közeledtével a Szent Margit Kórházban dolgozó orvosok, ápolók, asszisztensek munkakörülményeinek kellemesebbé tétele céljából a Duna Autó Zrt. műszaki cikkeket adományoz az óbudai intézménynek.

Az ország legszélesebb autómárkakínálatát egy helyen forgalmazó vállalat idén is 1 000 000 forint értékben vásárolt műszaki cikkeket az egészségügyi intézménynek, hogy megkönnyítse mindennapi működését. Az adományokat 2021. december 21-én adta át Ormos Péter, igazgató a Szent Margit Kórház főigazgatójának, Dr. Nagy Mihálynak, aki elmondta, hogy „bár a hétköznapokban nem érezzük annyira súlyosnak a járványhelyzetet, mint tavaly karácsonykor, az egészségügyi intézményekben folyamatos a járványügyi ellátás”. Az óbudai kórház továbbra is részt vesz a Covid-betegek kezelésében és a megelőzést segítő oltópontot is működtet.
 

Vállalatunk életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás és a lokálpatriotizmus – mondta Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója, aki immár hatodik éve adta át a cég ajándékait a Szent Margit Kórháznak. „Folyamatosan támogatjuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, alapítványokat, ahol jó ügyet szolgálhatunk segítségnyújtásunkkal. A kórházi vezetőségével egyeztetve ezért idén is olyan műszaki cikkeket vásároltunk melyekkel javíthatjuk a betegellátás területén dolgozók munkakörülményeit: több hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vízforralót, kenyérpirítót, melegszendvics-sütőt. A karácsony közeledtével mi így fejezzük ki köszönetünket és tiszteletünket az egészségügyi dolgozók kitartó munkájáért.”
 

„Az adományozott műszaki cikkekből idén is több osztályunk részesült. Nagyon szépen köszönjük a Duna Autó Zrt.-nek, hogy az ünnepekre való tekintettel ismét ilyen nagy értékű támogatással  járult hozzá a kerületi betegellátás körülményeinek javításához” - fejezte ki köszönetét dr. Nagy Mihály, a Szent Margit Kórház főigazgatója a vállalatnak.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!