HONDA

A 2024. évi CES®-en ünnepli világpremierjét a Honda új EV-családja

A 2024. évi CES®-en ünnepli világpremierjét a Honda új EV-családja A 2024. évi CES®-en ünnepli világpremierjét a Honda új EV-családja

A Honda külön honlapot hozott létre a CES 2024 alkalmából

https://global.honda/en/new_global_EV/

A Honda üzleti stratégiáját a márka jelmondata határozza meg: Az álmok ereje – Így hozzuk mozgásba Önt. Ezt az üzenetet közvetíti a Honda kiállítási területe is, valamint a cég mobilitási termékei és szolgáltatásai, melyekkel az emberek „átlépik a tér és az idő korlátait, s kiterjeszthetik képességeiket, illetve lehetőségeiket”. Az újdonságokkal a Honda nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az emberek megvalósíthassák saját álmaikat és maguk is olyan hajtóerővé váljanak, ami előreviszi a társadalmat.

A vállalat arra törekszik, hogy 2050-re a teljes gyártásfolyamat karbonsemleges legyen, csakúgy, mint a termékválaszték.  Ez a Honda elektromos átállásának végét jelenti majd a személygépjárműveket illetően, a cég ugyanis azt a célt jelölte meg, hogy 2040-ben már kizárólag EV-ket és FCEV-ket[1] értékesít majd globális szinten.

A kiállítási területen és a CES® 2024 kapcsán létrehozott internetes felületen számos Honda-fejlesztést mutatnak be. A látogatók megismerkedhetnek például a nemzetközi piacra készülő elektromos járművekkel, valamint a legfontosabb jelent és jövőt meghatározó műszaki megoldásokkal, melyek kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a Honda – jelmondatának megfelelően – a teljes elektromos átállásra törekszik. 

A Honda 2024. január 9-én, kedden tartja sajtótájékoztatóját a CES®-en (további részletek alább). Toshihiro Mibe a vállalat vezérigazgatója és Shinji Aoyama igazgatóhelyettes egyaránt beszédet tart majd, és nemcsak az EV-alapú társadalomról alkotott elképzeléseit tárja a hallgatóság elé, hanem a márka új, globális EV-sorozatát is bemutatja. 

n  A Honda CES 2024-en tartott sajtótájékoztatójáról

Ø  Dátum és időpont: 2024. január 9., kedd, 10:30-11:00 (helyi idő szerint),          2024. január 10. 03:30-04:00 (japán idő szerint) 

 

Ø  Helyszín:     Las Vegas Convention Center, Honda-stand (Északi épület, 10015-ös kiállítási terület)

 

Ø  Előadók (tervezett):

·         Toshihiro Mibe  - igazgató, elnök és cégképviseleti-ügyvezető

·         Shinji Aoyama  - igazgató, alelnök és cégképviseleti-ügyvezető

 

Ø  Élő adás URL-je (live stream) 

https://www.youtube.com/@hondaglobal118/streams 


 
[1] EV – elektromos, FCEV – hidrogén/üzemanyagcellás jármű

Ez is érdekelhet
BYD

A BYD a 2024-es Genfi Autószalonon: új modellek és világelső hibrid technológia az európai piacokon

Megérkezett a BYD új, Super DM (DM: Dual Mode) hajtáslánca: a márka első európai plug-in hibridje a Genfi Autószalonon debütál. A DENZA D9 után itt a BYD prémiummárkájának újabb európai újdonsága, a DENZA N7.

Suzuki

Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája.