Finanszírozás és biztosítás


Lehetőséget kínálunk kedvezményes, forintalapú hitelek igénybevételére. Hiteléhez választhat hitelfedezeti biztosítást, amely váratlan élethelyzetekben biztonságot nyújt Önnek.

Szerződött partnerünk a Merkantil Bank, amely által gyorsan és zökkenőmentesen intézhetjük Önnek a választott gépjármű finanszírozását. Természetes személyként zárt végű pénzügyi lízingmegoldást tudunk kínálni Önnek, ám ha jogi személyként vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetként (nem természetes személyek) vásárolná meg a gépkocsit, akkor zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízinget is választhat finanszírozási formaként. A futamidő természetes személyek számára a finanszírozás folyósításától számított 12-84 hónapig terjedhet, míg jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek esetén akár 96 hónap is lehet. Az ügyintézés részletes menetéről kollégáink készséggel adnak Önnek információt, vagy akár a Merkantil Bank oldalán is tájékozódhat róla.

Biztosítási partnerünk a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft., amelyen keresztül az összes jelentős biztosító társasággal és biztosító egyesülettel kapcsolatban állunk. Munkatársaink így gyorsan és egyszerűen megtalálják az Ön számára a legmegfelelőbb konstrukciót. A továbbiakban pedig Ön online, egyszerűen és gyorsan intézhet mindent, ami biztosításával kapcsolatos: a szakértői segítségkéréstől, az új biztosítási termékek megismerésén át a kárügyintézés elindításáig.