Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

VISSZAHÍVÁST KÉREK

NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
MÁRKA
ALVÁZSZÁM

Finanszírozás és biztosítás

Lehetőséget kínálunk kedvezményes, forintalapú hitelek igénybevételére. Hiteléhez választhat hitelfedezeti biztosítást, amely váratlan élethelyzetekben biztonságot nyújt Önnek.

Szerződött partnerünk a Merkantil Bank, amely által gyorsan és zökkenőmentesen intézhetjük Önnek a választott gépjármű finanszírozását. Természetes személyként zárt végű pénzügyi lízingmegoldást tudunk kínálni Önnek, ám ha jogi személyként vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetként (nem természetes személyek) vásárolná meg a gépkocsit, akkor zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízinget is választhat finanszírozási formaként. A futamidő természetes személyek számára a finanszírozás folyósításától számított 12-84 hónapig terjedhet, míg jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek esetén akár 96 hónap is lehet. Az ügyintézés részletes menetéről kollégáink készséggel adnak Önnek információt, vagy akár a Merkantil Bank oldalán is tájékozódhat róla.

Biztosítási partnerünk a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft., amelyen keresztül az összes jelentős biztosító társasággal és biztosító egyesülettel kapcsolatban állunk. Munkatársaink így gyorsan és egyszerűen megtalálják az Ön számára a legmegfelelőbb konstrukciót. A továbbiakban pedig Ön online, egyszerűen és gyorsan intézhet mindent, ami biztosításával kapcsolatos: a szakértői segítségkéréstől, az új biztosítási termékek megismerésén át a kárügyintézés elindításáig.

FINANSZÍROZÁS ÉS BIZTOSÍTÁS dunaautó

Munkatársaink

Balázs Gergely - értékesítési tanácsadó

Balázs Gergely

értékesítési tanácsadó
Jakab Gábor - értékesítési tanácsadó

Jakab Gábor

értékesítési tanácsadó
Mürschberger Gabriella - értékesítési asszisztens

Mürschberger Gabriella

értékesítési asszisztens
Telefon: +36 1 801 4261
Poós Tamás - értékesítési vezető

Poós Tamás

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!