Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat Új 500X modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Új Fiat 500X: a jövő autója megújult motorpalettával és technológiákkal

 

DIZÁJN Megújult dizájn, markáns személyiség és funkcionalitás hamisítatlan 500-as stílusban.


MEGÚJULT
A legkiválóbb Fiat dizájn egyedi stílusjegyeit magán hordozó új 500X most még modernebb, még praktikusabb, funkcióival pedig garantálja a biztonságos és problémamentes utazást az 500-as család jellegzetes stílusában. Az új Full LED fényszórók a legizgalmasabb designelemek közé tartoznak.

Alapfelszereltség az új LED-es nappali menetfény és a szintén LED hátsó fényszóró; ezek az eddiginél vagányabb megjelenést kölcsönöznek, és összhangban állnak az 500-as modellcsalád többi tagjának stíluselemeivel. A Magneti Marelli céggel közösen készített Full LED fényszórók pedig nemcsak stílusosak, hanem az eddiginél is erősebb megvilágítást nyújtanak: fényerejük 20 százalékkal meghaladja a Xenon-okét. Ezzel számottevően javulnak a látási viszonyok, a hagyományos halogén fényforrásokhoz képest haramadannyi energiát felhasználva. Végül, de nem utolsósorban a technológia kíméli a szemet, mivel a nappali fényhez hasonló megvilágítást tesz lehetővé, és szélesebb látómezőt fed le: használatukkal 90 km/óra sebességnél akár 4 másodperccel - azaz 100 méterrel - korábban észlelhetők az akadályok, mint egy hagyományos halogén fényszóró esetén. A fényszórót keretező LED-es nappali fény adja meg az autó igazi karakterét.

Mind az Urban, mind a Cross design új lökhárítókat kapott, ezáltal mostantól élesebben elkülönülnek egymástól. A kívül kompakt modell tágas belterét hamisítatlan olasz, szépen megmunkált prémium anyagok és praktikus tárolórekeszek jellemzik.

 
 
 

MOTOROK Új generációs benzinmotorok biztosítják a kategória élvonalába tartozó teljesítményt


Az új 500X az első Fiat modell, amely megkapta a legjobb turbódízel erőforrások menetdinamikáját és örömteli használatát biztosító, de azoknál 20 százalékkal csendesebb, innovatív új Firefly turbómotor-család tagjait, amelyek ugyanakkor 20 százalékkal takarékosabbak a korábbi benzinmotoroknál. Az új emissziós normákat teljesítő, részecskeszűrővel (GPF) felszerelt Firefly turbómotorok 75 ezer órányi virtuális tesztelés, 60 ezer órányi laboratóriumi vizsgálat, valamint a világ közútjain megtett 5 millió tesztkilométer során bizonyították tartósságukat és megbízhatóságukat.

 
 
 

BIZTONSÁG A létező leginnovatívabb vezetéstámogató rendszerek szavatolják a biztonságot


Az új táblafelismerő rendszer (Traffic Sign Recognition) a szélvédő belső felén elhelyezett kamera segítségével észleli az út mellett elhelyezett sebességkorlátozó jelzőtáblákat. Az így leolvasott adatok valós időben megjelennek a műszerfali kijelzőn, figyelmeztetve a vezetőt az aktuális korlátozásra.

Intelligens sebességtartó automatika: a funkció egyetlen gombnyomásra az aktuális sebességkorlátozáshoz igazítja a jármű menetsebességét. Ehhez a jelzőtábla-felismerő rendszer azonosítja az érvényés sebességhatárt, míg az innovatív rendszer a megadott értékre mérsékli a jármű sebességét, ezzel fokozva a menetbiztonságot. A technológia ilyenformán nélkülözhetetlen útitárs.

A sávelhagyást megelőző rendszer (Lane Assist) kamera segítségével határozza meg a járműnek az útfelfestésekhez viszonyított helyzetét. Amennyiben a jármű anélkül lép ki a sávból, hogy a vezető előtte aktiválta volna az irányjelzőt, a rendszer a műszerfalon felvillanó riasztással figyelmezteti a vezetőt, valamint a szervokormányra gyakorolt extra kormányzási nyomatékkal ellensúlyozza a nem kívánatos irányváltást. A sávváltás-támogatás funkció 60 és 180 km/óra sebesség között aktív, amennyiben a vezető bekapcsolja azt.

 
 

TECHNOLÓGIA Ultramodern online kapcsolatot biztosít a 7? érintőképernyővel szerelt Uconnect HD LIVE rendszer, amelyet Apple CarPlay integrációval és Android Auto? kompatibilitással vérteztünk fel.


A Fiat 500-as család minden tagján elérhető a telefontükrözés funkció, Apple CarPlay integrációval és Android Auto kompatibilitással felruházott Uconnect 7?? HD LIVE érintőképernyős rendszerrel.

Az új generációs UconnectTM rendszer, az UconnectTM 7"HD LIVE nagyfelbontású érintőképernyőt, Bluetooth kihangosítót, zenei streaming és szövegfelismerő funkciókat, hangfelismerést, USB bemenetet (iPod integrációval), valamint a kormányon elhelyezett kezelőszerveket kínál alapáron. Opcióként rendelhető tolatókamera, valamint az új TomTom 3D integrált navigációs rendszer. Ezen túlmenően az ügyfelek online kapcsolatot létesíthetnek a UconnectTM LIVE szolgáltatáson keresztül. Az ingyenes Uconnect LIVE alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból letöltve teljes egészében kihasználhatják annak funkcióit a Deezer és a TuneIn zenei streaming szolgáltatástól kezdve a Reuters hírein át a TomTom LIVE online navigációig, miközben a Facebook, Check-in és Twitter profiljaikkal barátaikkal is tarthatják a kapcsolatot.

Az Apple CarPlay révén a vezető a forgalmi helyzetre optimalizált útbaigazításban részesülhet, hívásokat kezdeményezhet és fogadhat, hozzáférhet szöveges üzeneteihez vagy zenét hallgathat, mégpedig úgy, hogy közben mindvégig a vezetésre koncentrálhat. Nincs más dolga, mint csatlakoztatni iPhone-ját, és már indulhat is. Az Apple CarPlay az iPhone-ra telepített más alkalmazásokkal is kompatibilis, így kedvenc zenelejátszó, üzenetközvetítő és hangfelismerő alkalmazásaival. A CarPlay támogatja a Siri hangvezérlést, azt kifejezetten autóvezetés közbeni használatra optimalizálták.

Minden mobilitási igényt kielégítő, teljes modellkínálat


Az 500X megújult modellkínálata három kivitelből áll a legfontosabb EMEA térségekben: ezek az új 500X Urban, a Fiat modell nagyvárosi kiadása; az új 500X City Cross, amely kiszabadítja gazdáját a mindennapi forgalom béklyójából, és az új 500X Cross, a modell csúcskivitele, amely akár havon vagy földúton is izgalmas kalandokra csábít.

A kínálat hat motorból, kétféle hajtásképletből és négyféle erőátviteli rendszerből (ötfokozatú kézi, hatfokozatú kézi, hatfokozatú DTC vagy kilencfokozatú automata sebességváltó) áll. Az ügyfelek számos különböző színárnyalat közül választhatnak, köztük az új, háromrétegű Elefántcsont és a szintén új Italia-kék és Techno-zöld metálfényezésekből.

Az erre épülő City Cross kivitel könnyen felismerhető új első és hátsó off-road lökhárítójáról. A terepjárós megjelenést alumínium keréktárcsák, selyemfényű krómozott díszítőelemek, valamint a karosszéria színére fényezett külső tükörházak teszik teljessé. Szintén felár nélküli az első ködfényszóró, valamint az Apple Car Play és Android Auto rendszerekkel kompatibilis, DAB digitális rádióvevővel szerelt 7" Uconnect rendszer. A modell csúcskivitele a Cross 17?? könnyűfém keréktárcsákat, tetősíneket és sötétített üvegeket kapott. Az utastérben a 7? Uconnect rendszerrel találkozunk, műholdas navigációs funkcióval, Apple CarPlay integrációval és Android Auto kompatibilitással. Szintén az alapár része az automata klímaberendezés, a tolatóradar, a tolatókamera és a szürkületérzékelő.

 
 

500X Dolcevita


Tekintse meg az 500x vászontetős változatát, amiben
a szabadságérzet garantált!

Élvezze a friss fuvallatokat és a hajózás által ihletett egyedi belső elemeket!

Fiat 500x dolcevita
 

Munkatársaink

Kiss Csaba - értékesítési tanácsadó

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 5300
Pócsik Gábor - junior értékesítési tanácsadó

Pócsik Gábor

junior értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!