Fiat Panda Hybrid

A szabadszellemű kalandoroknak

DESIGN

MEGÚJULT KÜLSŐ

CROSS

A Panda szélesebb körben felhasználható arcát is megmutatja. Engedje kifejeződni szabadságvágyát az új Panda Cross és City Cross modellekkel, amelyek ügyesek, merészek, és valódi Pandák.

SPORT

Játékosnak született, és úgy is néz ki. Az új Panda Sport a család legfiatalabb tagja, amely tele van stílussal, karakterrel és megállíthatatlan lelkülettel.

CITY LIFE

Városi autó, tele okos megoldásokkal. Lépjen be a Panda City Life világába, és fedezze fel a legfunkcionálisabb, és élvezhető oldalát az ikonikus városi autónak.

BELSŐ TÉR

A hibrid mobilitás most már összetéveszthetetlen Panda stílusban is elárasztja az utcákat. Legyen minden hibrid! A Panda a barátból a környezet barátjává is válik, köszönhetően a hibrid meghajtásnak, és a Seaqual™ üléseknek, amelyek a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készültek.

Hibrid lélek, cross külső. Fiatalos, dinamikus, most a természetre emlékeztető új ruhában. Egy csipetnyi stílus, és már indulhatunk is. Élvezze a 15"-os, stílusos alumínium felnik és felnisapka formai jegyeit. Az utak meghódításához merész formatervre is szükség van. A lökhárítók és védőlemezek minden akadályon átsegítik.

Érezze a különbséget

Ha eggyé akar válni a természettel, meg kell mentenie. Ezért készültek a Seaqual™ eljárással az ülések, amelyek műszál szövete a Földközi-tengerből kihalászott műanyag hulladékból készült, minőségi és elegáns eredmény.

Szórakozás a fedélzeten

A Panda úgy vált hibriddé, hogy mókás természetéből mit sem vesztett. A telefontartónak köszönhetően könnyedén tárolhatja és csatlakoztathatja okostelefonját a UconnectTM Mobile rendszerhez. Így utazás közben élvezheti kedvenc zenéit USB vagy Bluetooth csatalakozással.

BIZTONSÁG

Élvezze a hibrid modellek élményét az új Fiat Panda Mild Hybrid társaságában! Okostelefonja segítségével kézben tarthatja az irányítást, legyen szó parkolásról, sebesség betartásról vagy az autó biztonságos bezárásáról.

Fiat szakértőink

További részletekért keresse bizalommal értékesítőinket!

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető fiat panda hybrid modelljeink

Nincs találat.