MÉG TÖBB SEGÍTSÉG A MUNKÁBAN 

MOST MÉG TÖBBRE SZÁMÍTHAT


Egyszerűsítése mindennapi munkáját a Panda Van kishaszongépjármű által nyújtott kényelemmel, már CNG és HIBRID verzióban is.

 

DESIGN

 

A Panda Van az innovatív, nápolyi Pomigliano d?Arco-i gyár terméke, mely a World Class Manufacturing listáján a legjobb gyártó üzemek között található.

A stílusos részletek, amilyen a finom, mégis határozott vonalvezetés és az áramvonalas orrész a magasan elhelyezkedő lámpatestekkel, egyedivé varázsolják a modell megjelenését, ám a lényegi különbséget az a magas szintű minőség adja, mellyel ezt a gépkocsit tervezték és kivitelezték: nagy szakítószilárdságú anyagok használatával, akusztikai komforttal, finom, kézműves kidolgozással és csúcsmegoldásokkal a maximális biztonság és funkcionalitás elérése érdekében.

 

Fedezze fel a modell minden apró részletét!

Kerekek

A Panda Van szériafelszereltségéhez tartoznak a 14? vagy 15?-os könnyűfém keréktárcsák és a 175/65 R14 gumiabroncsok.

Kialakítás

A Panda Van modellt az teszi igazán különlegessé, hogy a tervezés és összeszerelés során rendkívüli figyelmet szenteltek a minőségnek.

Hosszanti tetősínek

Ha a funkcionalitásra gondol, gondoljon a Panda Van-re Ezentúl nehezen szállítható rakományokat is egyszerűen rögzítheti a hosszanti tetősíneknek köszönhetően. Tegye egyszerűbbé a hétköznapokat a Panda Van-nel.

Nappali menetfények

A Panda Van tökéletesen alkalmazkodik a városi vezetési szokásokhoz. A nappali menetfények gondoskodnak arról, hogy a szembe jövő járművek mindig tökéletesen láthatóak legyenek.

BELSŐ

Tágas, alakítható és igazán funkcionális. A Panda Van kimagaslik versenytársai közül 1 m3 -es rakterével, sima rakodófelületével, mely jelentősen megkönnyíti az áruk ki-, és berakodását.

Maximális hosszúság (mm): 1 165;
Maximális szélesség: 1 220;
Kerékdobok közötti távolság: 1 020;
Maximális magasság: 900;
Raktérküszöb magassága: 640;
Raktér térfogata (dm3): 1 000

Ergonomikus műszerfal

A kényelem a modell egyik velejárója. Az ergonomikus műszerfal úgy lett kialakítva, hogy egy praktikus, többfunkciós kezelőfelületen kényelmesen elérhetővé tegye a kezelőszerveket az Ön számára.

Tárolózsebek

Ne engedje, hogy megtévessze Önt az autó kis mérete, mivel ennek ellenére roppant mértékben tágas. A tárolózsebek praktikus megoldást jelentenek a dokumentumok, szerszámok tárolására.

Magasabb sebességváltó kar

A magasabban elhelyezett sebességváltó karnak köszönhetően a jármű vezetése most még egyszerűbb és még kényelmesebb egyaránt, különösen a zsúfolt városi utakon.

Dualdrive? elektromos szervokormány

Az elektromos szervokormánynak és a városi tájékozódást megkönnyítő City és Blue&Me Tom Tom 2 Live funkcióknak köszönhetően az Új Panda Van komfortos fedélzetén páratlan vezetési élményben lehet része.

BIZTONSÁG

Érezze magát biztonságban munka közben is. Utazás és munka közben egyaránt biztonságban van a Panda Van volánjánál (4 légzsák, ABS fékasszisztenssel, igény szerint ESP-vel), ráadásul igazán megbízhat a két hatékony motorverzióban, hiszen mindkettő alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet. A további megtakarítás érdekében a Panda Van még eco:Drive alkalmazással is felszerelhető, mely elemzést készít vezetési stílusáról, majd tanácsokkal látja el annak javítása érdekében.

 

ABS EBD és HBA rendszerekkel

A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló (ABS) megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez. Az elektronikus fékerő elosztó (EBD) elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens (HBA) annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Elektronikus menetstabilizátor

Ez a technológia megakadályozza a kerekek megcsúszását, így csökkenti a jármű kisodródásának veszélyét és optimális hajtást garantál minden körülmények között. Az ESC kanyarodáskor egymástól függetlenül vezérli az egyes kerekeket érő fékerőt, így kiváló úttartást és stabilitást biztosít a járműnek. Ugyanakkor, a Panda Van fedélzetén teljes biztonságban utazhat. Az Ön és utasa biztonságára az oldallégzsákok és a két elülső légzsák is gondoskodik.

MŰSZAKI ADATOK

Ha eddig még nem volt biztos a döntésében, akkor most könnyebbé tesszük: kérje CNG vagy HIBRID motorral, hogy egy igazi környezetbarát autót tudhasson sajátjának!

BENZIN / CNG

Azt már tudjuk, hogy a Fiat Panda Van a Fiat Professional palettájának legkisebb haszongépjárműve, ahogy azt is, hogy a külső nem minden! A kettős üzemű motor kíséretében az alacsony emisszió garantált. A metántartályok, amelyek összesen 72 liter metángáz befogadására képesek a padlóba süllyesztve helyezkednek el, így a csomagtér érintetlen maradt. Amint a tartály kiürül az autó automatikusan átvált benzinhajtásra. Az autó hatótávja: 850 km, amiből CNG üzemmódban 220 km, benzinhajtással pedig 630 km használható fel.

BSG (benzin-hybrid)

Az új Panda Van Hybrid verziója 1.0 GSE 70 HP motorral van felszerelve. Összehangolt működés fedezhető fel a BSG-rendszer és a belső égésű motor között, ezzel jobb reakcióképességet érve el. Mi a BSG-rendszer feladata? Segíti a gyorsulást indítás után a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében A lítium elemeket nem kell tölteni, mivel azok lassulva gurulás és fékezés során újratöltik magukat 30 km/h óra alatt leállítja a belső égésű motort A nyomaték áthelyeződik a BSG-ről a belső égés űmotorra

FIAT SZAKÉRTŐINK

Válassza ki az igényeihez leginkább illeszkedő kivitelt és fedezze fel a Panda Van által biztosított segítséget a mindennapi munkájában!
További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető fiat panda van modelljeink

Nincs találat.