Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Fiat Professional Fiorino modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ODA IS ELJUT, AHOVÁ A TÖBBIEK NEM

Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelőtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja. Könnyen irányítható és fürge, akár egy városi autó.

Nem ismer akadályt

Igazi újdonság azok számára, akiknek a szállítmányozás a munkájuk. A Fiorinóval a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából. Nem szab határt az elképzeléseknek. Könnyű vezetni, parkolni, be– és kirakodni. A Fiorinót kifejezetten a kis– és nagyvárosok belvárosaiba találták ki. ő az egyetlen, aki oda is elviszi, ahová a többi furgon nem képes eljutni. Ön megtervezi, ő pedig mindenhová elviszi.

NYUGALOM MUNKAIDŐBEN

Kívül robusztus megjelenésű, belül tágas és kényelmes. A Fiorinóval nem kell lemondania a kényelemről. Az ülések és a műszerfal ergonómiája, a gondosan kidolgozott részletek, valamint a számos rendelhető felszereltség mind azt szolgálja, hogy a jármű kényelmében kellemesen teljen az idő. A műszerfalon elhelyezkedő műszerek és kijelzők könnyen leolvashatóak, a kezelőszervek kézre esnek, így az utazás során csak az útra kell koncentrálni. A fedélzeten minden a funkcionalitásról, a kényelemről és a biztonságról szól.Az ülések kényelmesek és körülölelők: állíthatóak, csakúgy, mint a kormánykerék, így mindenki a neki megfelelő, optimálisan beállított ülést kaphatja, és a legmagasabb szintű vezetési komfortot érheti el. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m³–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is.

A legnagyobb biztonságban

Kicsi, de nagyban utazik: ne tévesszék meg a kompakt külső méretek. A Fiorino nagy dolgokra képes. Még a legnehezebb körülmények között is kellemes utazást, egyszerű és könnyed vezethetőséget biztosít. Briliáns, csendes, környezetbarát motorja alacsony fogyasztással és alacsony üzemeltetési költséggel jár. A Fiorinónak mindene megvan, hogy úttípustól függetlenül megadja Önnek mindazt a védelmet és biztonságot, amelyre a mindennapok során szüksége lehet. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m3–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is. A szériafelszereltség (vezetőoldali légzsák, ABS EBD–vel, hidraulikus szervokormány) további extrákkal gazdagítható, hogy még biztonságosabb legyen az autó (utasoldali légzsák, oldallégzsákok, tolatóradar). Az első és hátsó ajtók külön záródnak. Ezért lehetőség van arra, hogy a rakodóteret akkor is használja, amikor a kabinfülke zárva van, így nagyobb biztonsággal tud be– és kirakodni.


Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Kiss Csaba

Lázár Viktor

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Lázár Viktor

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!