Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat Professional Fiorino modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ODA IS ELJUT, AHOVÁ A TÖBBIEK NEM

Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelőtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja. Könnyen irányítható és fürge, akár egy városi autó.

Nem ismer akadályt

Igazi újdonság azok számára, akiknek a szállítmányozás a munkájuk. A Fiorinóval a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából. Nem szab határt az elképzeléseknek. Könnyű vezetni, parkolni, be– és kirakodni. A Fiorinót kifejezetten a kis– és nagyvárosok belvárosaiba találták ki. ő az egyetlen, aki oda is elviszi, ahová a többi furgon nem képes eljutni. Ön megtervezi, ő pedig mindenhová elviszi.

NYUGALOM MUNKAIDŐBEN

Kívül robusztus megjelenésű, belül tágas és kényelmes. A Fiorinóval nem kell lemondania a kényelemről. Az ülések és a műszerfal ergonómiája, a gondosan kidolgozott részletek, valamint a számos rendelhető felszereltség mind azt szolgálja, hogy a jármű kényelmében kellemesen teljen az idő. A műszerfalon elhelyezkedő műszerek és kijelzők könnyen leolvashatóak, a kezelőszervek kézre esnek, így az utazás során csak az útra kell koncentrálni. A fedélzeten minden a funkcionalitásról, a kényelemről és a biztonságról szól.Az ülések kényelmesek és körülölelők: állíthatóak, csakúgy, mint a kormánykerék, így mindenki a neki megfelelő, optimálisan beállított ülést kaphatja, és a legmagasabb szintű vezetési komfortot érheti el. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m³–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is.

A legnagyobb biztonságban

Kicsi, de nagyban utazik: ne tévesszék meg a kompakt külső méretek. A Fiorino nagy dolgokra képes. Még a legnehezebb körülmények között is kellemes utazást, egyszerű és könnyed vezethetőséget biztosít. Briliáns, csendes, környezetbarát motorja alacsony fogyasztással és alacsony üzemeltetési költséggel jár. A Fiorinónak mindene megvan, hogy úttípustól függetlenül megadja Önnek mindazt a védelmet és biztonságot, amelyre a mindennapok során szüksége lehet. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m3–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is. A szériafelszereltség (vezetőoldali légzsák, ABS EBD–vel, hidraulikus szervokormány) további extrákkal gazdagítható, hogy még biztonságosabb legyen az autó (utasoldali légzsák, oldallégzsákok, tolatóradar). Az első és hátsó ajtók külön záródnak. Ezért lehetőség van arra, hogy a rakodóteret akkor is használja, amikor a kabinfülke zárva van, így nagyobb biztonsággal tud be– és kirakodni.


Munkatársaink

Pócsik Gábor - értékesítési tanácsadó

Pócsik Gábor

értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő - értékesítési tanácsadó

Sedivy Enikő

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!