Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Dacia Új Sandero Stepway
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI CROSSOVER

Fedezze fel minden részletét!

DESIGN

Dacia Új Sandero Stepway

Dacia Új Sandero Stepway

Dacia Új Sandero Stepway

Gyönyörű ívek, egyenes és karakteres vonalakkal várja Önt, az új Dacia Stepway. Y-alakú fényjegy és megemelt hasmagasság és ez még nem minden. A megújult külsejével is az az autó egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.

BELSŐ

KIVÁLÓ UTAZÁSI ÉLMÉNY, SOKFÉLE HASZNÁLATHOZ

Kényelem és sokoldalúság

A mindennapjait az Új Sandero Stepway modern, a vezetést megkönnyítő felszereltségével teszi igazi élménnyé: automata Dacia Kártya, tárolóhellyel felszerelt középső könyöktámasz, elektromos parkolófék. Győződjön meg róla Ön is!

Itt az ideje egy nyaralásnak? A megemelt hasmagasságnak köszönhetően többféle útnak is nekivághat. Teli csomagtérrel kell utaznia? A lehajtható hátsó üléstámlának köszönhetően még nagyobb, variálható csomagtér, illetve moduláris, többféle felhasználású tetőrudak állnak a rendelkezésére.

Dacia Új Sandero Stepway

Dacia Új Sandero Stepway

Dacia Új Sandero Stepway

TECHNOLÓGIA

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÉS BIZTONSÁG

Akár városban, akár vidéken vezet, az Új Sandero Stepway volánja mögött teljes nyugalom várja, a modern, teljes biztonságot nyújtó felszereltségnek köszönhetően: 

  • Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
  • E-call (automatikus vészhívás)
  • Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
  • Holttérfigyelő rendszer

  • Emelkedőn elindulást segítő rendszer
  • Elektromos parkolófék
  • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
  • Elektromos szervokormány
Multimédia

Multimédia

A 8’’-os középső érintőképernyőnek, az Android Auto™ és Apple CarPlay™ alkalmazásokkal kompatibilis okostelefon tükrözésnek és a Media Nav multimédia rendszernek köszönhetően minden információról folyamatosan tájékozódhat - anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®-, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével.
Gazdaságos motorválaszték

Gazdaságos motorválaszték

Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Az Új Sandero Stepway is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.
Dacia Új Sandero Stepway

Válassza Ön is ezt a kiváló városi crossovert, most LPG motorral!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 01. 29. után Dacia Sandero Access Sce 65-ös modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 950 Ft-os napidíj, 28 406 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 3 399 000 Ft bruttó vételár, 1 500 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 26% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,53% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 1 899 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 319 811,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 218 811,-Ft. THM: 5,75%. A THM meghatározása a 2021. február 1. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. Új Sandero vegyes fogyasztás l/100km: 5,1-7,7; CO2-kibocsátás g/km: 106-145. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk
 

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!