Dacia Új Sandero
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI AUTÓ

Akár napi 950 Ft-tól, 5,75% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával!*

DESIGN

Az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt: robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és tágas tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni.

Dacia Új Sandero

Dacia Új Sandero

BELSŐ

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES UTAZÁSI ÉLMÉNY

Élvezze a 100%-ban kényelmes utazásokat!

Készen áll az új Dacia Sandero által nyújtotta élményekre? Nyissa ki és indítsa el autóját egyszerűen az automata Dacia Kártyával, majd foglaljon helyet a modern, kifejezetten az utazást könnyítő felszereltségekkel ellátott utastérben: új elektromos szervokormány, állítható kormány és vezetőülés, illetve egy új kialakítású műszerfal, ahol egyetlen helyen találja az Új Sandero vezetéséhez szükséges összes kezelőszervet. Minden kéznél van!

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően... Besötétedett? Nem probléma! Az Új Sandero LED-fényei automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka.

Dacia Új Sandero

Dacia Új Sandero

TECHNOLÓGIA

AZ ALAPVETŐ FUNKCIÓKRA MINDEN ESETBEN SZÁMÍTHAT!

Feszülten figyelni nagyon fárasztó? Élvezze a pihentető utazást! A vezetéstámogató technológiáinknak köszönhetően a teljes utazás alatt biztonságban lesz, így egyszerűsítve a mindennapos vezetést:

  • Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
  • E-call (automatikus vészhívás)
  • Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
  • Holttérfigyelő rendszer

  • Emelkedőn elindulást segítő rendszer
  • Elektromos parkolófék
  • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
  • Elektromos szervokormány
Multimédia

Multimédia

A rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlőnek köszönhetően a hangrendszert könnyedén irányíthatja a kormányról, a navigációs rendszerhez pedig egyszerűen, a telefonjával férhet hozzá. A még könnyebb utazást a Dacia Médiavezérlő alkalmazás biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a rádió kezelőfelületét a telefonján megjelenítse.
Gazdaságos motorválaszték

Gazdaságos motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével. LPG: okos választás az Új Dacia Sandero számára!


Az Új Sandero is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

Ez az igazán gazdaságos családi autó mostantól az Öné lehet!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 01. 29. után Dacia Sandero Access Sce 65-ös modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 950 Ft-os napidíj, 28 406 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 3 399 000 Ft bruttó vételár, 1 500 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 26% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,53% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 1 899 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 319 811,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 218 811,-Ft. THM: 5,75%. Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 5,17%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 483 614,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 483 614,-Ft, havidíj : 42 205,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 493 135,-Ft, referencia THM érték: 5,37%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.
Új Sandero vegyes fogyasztás l/100km: 5,1-7,7; CO2-kibocsátás g/km: 106-145. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Galli Gyuláné
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Himpelmann Balázs
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Videochat
Elérhető
Pál Lívia
Koszta János - haszongépjármű szakértő

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Videochat
Elérhető
Koszta János
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Videochat
Elérhető
Szombathy Tamás
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!