Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Dacia Sandero modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI AUTÓ

DESIGN

Az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt: robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és tágas tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

BELSŐ

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES UTAZÁSI ÉLMÉNY

Élvezze a 100%-ban kényelmes utazásokat!

Készen áll az új Dacia Sandero által nyújtotta élményekre? Nyissa ki és indítsa el autóját egyszerűen az automata Dacia Kártyával, majd foglaljon helyet a modern, kifejezetten az utazást könnyítő felszereltségekkel ellátott utastérben: új elektromos szervokormány, állítható kormány és vezetőülés, illetve egy új kialakítású műszerfal, ahol egyetlen helyen találja az Új Sandero vezetéséhez szükséges összes kezelőszervet. Minden kéznél van!

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően... Besötétedett? Nem probléma! Az Új Sandero LED-fényei automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

TECHNOLÓGIA

AZ ALAPVETŐ FUNKCIÓKRA MINDEN ESETBEN SZÁMÍTHAT!

Feszülten figyelni nagyon fárasztó? Élvezze a pihentető utazást! A vezetéstámogató technológiáinknak köszönhetően a teljes utazás alatt biztonságban lesz, így egyszerűsítve a mindennapos vezetést:

  • Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
  • E-call (automatikus vészhívás)
  • Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
  • Holttérfigyelő rendszer

  • Emelkedőn elindulást segítő rendszer
  • Elektromos parkolófék
  • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
  • Elektromos szervokormány
Multimédia

Multimédia

A rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlőnek köszönhetően a hangrendszert könnyedén irányíthatja a kormányról, a navigációs rendszerhez pedig egyszerűen, a telefonjával férhet hozzá. A még könnyebb utazást a Dacia Médiavezérlő alkalmazás biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a rádió kezelőfelületét a telefonján megjelenítse.
Gazdaságos motorválaszték

Gazdaságos motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével. LPG: okos választás az Új Dacia Sandero számára!


Az Új Sandero is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

Ez az igazán gazdaságos családi autó mostantól az Öné lehet!

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 06. 15. és 2022. 07. 10. között Dacia Sandero Essential SCe 65 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 08. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1500,- Ft-os napidíj, 45 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra.  A megadott napi díj összege 4 489 000 Ft bruttó vételár, 2 064 940 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 10,05% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 424 060,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 749 775,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 173 835,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 10,09%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 905 360 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 905 360 Ft, havidíj: 56 497 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 10,72%.
 A THM meghatározása a 2022. 06. 13. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!