Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Dacia Új Jogger
modellismertető

Nagycsaládos ikon már 3 749 000 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ

Bemutatjuk a rendkívül sokoldalú Dacia modellünket, mely egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-ok előnyeit.  
MEGÉRKEZETT AZ ÚJ MODELL! JÖJJÖN EL ÉS PRÓBÁLJA KI SZEMÉLYESEN!

Ne maradjon le, tegye próbára még ma az új Dacia Joggert!

TESZTVEZETÉS

 

 

DESIGN

A páratlanul sokoldalú és vagány megjelenésű Dacia Jogger már rendelhető! Az új modell, amely tökéletesen illeszkedik a hazai piac igényeihez, most öt üléses és akár hét üléses verzióban is rendelhető! Vezessen stílusosan, az igényeinek megfelelően!

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

A nagycsaládok legújabb kedvence, egyedi kialakításának köszönhetően messze kitűnik a kategóriájában. Egyediségének kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.
MODULÁRIS TETŐRUDAK

MODULÁRIS TETŐRUDAK

Nagy a család és utazásra készülnek vagy sportolna egyet a hétvégén? Mi sem egyszerűbb, induljon útnak korlátok nélkül az új Dacia Jogger modellel! Helyezze a szállítandó csomagokat közvetlenül a tetőrudakra, vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót akár pár pillanat alatt. 
LED-ES TOMPÍTOTT FÉNYSZÓRÓK

LED-ES TOMPÍTOTT FÉNYSZÓRÓK

Első a biztonság! Az új modell fényszórói bármilyen körülmények között is találják magukat, azok automatikusan bekapcsolnak, ha a arra van szükség, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.

BELSŐ

Variálja kedvének és elvárásainak megfelelően az új Dacia Joggert! Az új öt és hét személyes verzióban is választható modell kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket. A sok konfigurációs lehetőségnek hála az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja.

7 FÉRŐHELY

7 FÉRŐHELY

Utazzon az egész családdal vagy baráti körével kényelmesen a hét, teljes értékű ülőhelynek köszönhetően. A tér kialakításának hála, az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyen utazhatnak. Ezenfelül, a harmadik üléssor lendöntésével egy olyan tágas csomagteret kaphat, ahol minden szükséges csomagot magával tud szállítani.

5 FÉRŐHELY

Utazzon praktikusan a Dacia Jogger modellel, melynek utasterében öt személy is kényelmesen elfér. A számos, rendkívül tágas tárolóhely mellett a hátsó üléssort lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat.

5 FÉRŐHELY

BIZTONSÁG

Vezessen nyugodtan a számos kényelmi és újgenerációs vezetéstámogató technológiával, melyek az Ön és családja biztonságát szolgálják. Emellett a rendszer, a manőverezés során is dinamikus vezetési élményt biztosít.

Dacia Új Jogger

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER
Dacia Új Jogger

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Dacia Új Jogger

LEJTŐN ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER
Dacia Új Jogger

SEBESSÉGSZABÁLYZÓ
Dacia Új Jogger

FÉNYSZÓRÓK AUTOMATIKUS KAPCSOLÁSA
Dacia Új Jogger

PARKOLÓRADAR ÉS TOLATÓKAMERA

MŰSZAKI ADATOK

Válassza a nagy teljesítményű, de gazdaságos motorral felszerelt Dacia Joggert! Az új SUV modellel nem csak fogyasztását, hanem ökológiai lányomát is csökkentheti! Vezetési stílusától függően, most egy teli tankkal akár 1000 km-et is megtehet!

A TECHNOLÓGIA, AMELY MÁR BIZONYÍTOTT

A TECHNOLÓGIA, AMELY MÁR BIZONYÍTOTT

Vezessen nyugalomban és biztonságban az újgenerációs vezetéstámogató technológiák segítségével, melyek egyszerre biztosítanak dinamikus vezetési élményt a manőverezés során, és biztonságot az egész családja számára. Könnyítse meg a mindennapokat a parkolóradarokkal és tolatókamerákkal, a holttérfigyelővel vagy a vészfékrásegítő rendszerrel.

 
 

Önt is meggyőzte az új Dacia Jogger sokoldalúsága?
Az új modell már megérkezett hozzánk, tegye próbára még ma!

TESZTVEZETÉS

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 06. 15. és 2022. 07. 10. között Dacia Jogger Essential ECO-G 100 - 7 üléses - modellre igényelt és legkésőbb 2022. 08. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1300,- Ft-os napidíj, 39 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra.  A megadott napi díj összege 6 409 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft állami támogatást tartalmazó 3 909 490 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 9,94% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 499 510,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 847 942,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 347 452,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 10,60%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 939 624 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 939 624 Ft, havidíj: 57 226 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 11,30%.
 A THM meghatározása a 2022. 06. 13. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!