Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Új ë-C4 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Tökéletes kényelem az ë-comfort jegyében

2020-ban 5 szériamodellel vette kezdetét a Citroën ëlektromos offenzívája. Az új ë-C4 egy új szakasza ennek: azt a fajta ëlektromos autózást testesíti meg, amely modern, csúcstechnológiára épül, és az ë-Comfort jegyében kényelmet és sokoldalú használatot garantál.

Miben nyilvánul ez meg? Az észrevétlen indításban, puha felfüggesztésben és általa a csendes és rázkódásmentes működésben, élvezetes vezetésben, azonnal rendelkezésre álló nyomatékban és teljesítményben, kényelmes Advanced Comfort ülésekben, valamint az ergonomikus kialakítású vezérlőfelületekben. Így Ön nap, mint nap környezettudatosan, a külvilág zajától és a zavaró külső hatásoktól elzárva utazhat. Mintha csak egy védőburokba zárva közlekedne. Sőt, az új ë-C4 – 100% ëlectric nagy előnye az is, hogy a korlátozott forgalmú övezetekbe is behajthat vele.

Használata ráadásul jelentős megtakarításokat eredményez: alacsonyabb a fenntartási költsége, illetve az ëlektromos autók után járó állami támogatások (környezetvédelmi támogatás, regisztrációs adó mentesség) is igénybe vehetők rá.

Nem véletlenül választotta a szakmai zsűri a CAR OF THE YEAR 2021 döntősei közé az új Citroën C4-et és ë-C4-et!

DESIGN

Citroën Új ë-C4

Az új ë-C4 formatervében visszaköszönnek hagyományos üzemmódú verziójának stílusjegyei. Az elegancia, letisztultság és dinamizmus ötvöződik a városi terepjárókra jellemző erőteljes, határozott és robusztus karakterrel. Hogy ez részleteibe menően mit is jelent?

 • áramvonalas, ugyanakkor sportos, nagy ívű sziluett
 • kifinomult vonalvezetés
 • sajátos grafikus részletek
 • új első és hátsó lámpatestek
 • 100% LED Vision technológia
 • „ë” felirat a sárvédőkön és a gépkocsi hátulján
 • kék színcsomag
 • speciális ajtódíszítés
 • nagy kerekek
 • 18” gyémántcsiszolt könnyűfém keréktárcsák, kifejezetten az energiatakarékosság jegyében fejlesztve

BELSŐ TÉR

Citroën Új ë-C4

Az elegáns és tágas utasteret az ë-C4-ben is kiélvezheti. A kizárólag a Citroën által kínált Advanced Comfort ülések az eddigieknél is kényelmesebb utazást tesznek lehetővé. Hogy minek köszönhető ez konkrétan?

 • A 15 mm-rel vastagabb felületi szivacsrétegnek, amellyel az ülések még puhábbakká és stabilabbakká váltak, illetve
 • a nagy sűrűségű belső magnak, amely által az ülések hatékonyabban szűrik a rezgéseket, és hosszú távon sem süppednek be.

Az ötletes kialakítás és a praktikus tárolóhelyek mellett az új ë-C4 kivételes, 380 literes csomagtartó-mérettel rendelkezik, amelyben még egy defektjavító is helyet kapott. A padló két helyzetbe állítható, de ferdén is rögzítheti, hogy könnyebben tudja bepakolni a töltőkábelt és egyéb tárgyakat a padló alá.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Citroën Új ë-C4

Használat során 19 vezetéssegítő technológia áll rendelkezésére az új Citroën ë-C4-ben.

Közvetlenül a baleset-megelőzést szolgálja az aktív vészfékező rendszer, a holttér-figyelő, a véletlen sávelhagyást korrigáló funkció, az adaptív tempomat, valamint az ütközésveszély-jelző és ütközés utáni vészfék együttese.

Tudja mi az első lépés az önvezető autózás felé? A Highway Driver Assist, amely kombinálja a Stop&Go funkcióval ellátott adaptív tempomatot és a véletlen sávelhagyást korrigáló rendszert, és így egyaránt vezérli új ë-C4-ese sebességét és iránytartását. Ön tehát részlegesen átadhatja a kormányzást a technikának, csak arra figyeljen, hogy a törvényi szabályozást betartva tartsa a kezét a kormányon és figyelje az utat. Ha úgy kényelmesebb Önnek, a rendszer bármikor kiiktatható, és újra kezébe veheti teljes egészében a kormányzást.

Az intelligens technológiával felszerelt Coffee Break Alert és az éberségfigyelő rendszer szükség esetén figyelmeztetik Önt arra, hogy érdemes vezetés közben egy kis pihenőt beiktatnia. A jó látási körülményeket pedig az adaptív fényszóró és a statikus kanyarfényszóró biztosítja.

Ön is magabiztosabb, ha van egy kis segítsége a parkoláshoz? Az ë-C4 első és a hátsó lökhárítójába is beépítették a parkolóradar érzékelőit, így a parkolási manőver során folyamatosan információkat kaphat az autó közelében lévő akadályokról. Ugyancsak a parkolásban, tolatásban, sőt, még az elindulásban is segítheti Önt a Top Rear Vision funkcióval ellátott tolatókamera, a 360 fokos kamerarendszer, a parkolóasszisztens, valamint az emelkedőn történő elindulást segítő funkció.

MŰSZAKI ADATOK

Citroën Új ë-C4

Akárcsak a hagyományos üzemmódú, úgy a 100%-ig ëlektromos ë-C4 is egyenletes, hatékony vezetést biztosít Önnek minden helyzetben. Egyszerre könnyű, nyugodt és csendes, ugyanakkor gördülékeny és dinamikus. A nyomaték azonnal rendelkezésre áll, nincs vibráció, se akadozás, a vezetés teljesen zökkenőmentes. Ezt szolgálja az automata sebességváltó is, amelyhez új, speciális mintázatú fém váltókar tartozik, rajta a hátramenetnek (R), az üres fokozatnak (N) és az előre menetnek (D) megfelelő pozíciókkal. Emellett két, hátulról megvilágított nyomógomb is található rajta: a P-vel a parkolást segítő üzemmódot kapcsolhatja be, míg a B-vel a lassításkor bekövetkező energia-visszatermelés növelése a cél.

Haladás közben 3 vezetési mód közül választhat az automata sebességváltó konzolján található kapcsológomb segítségével, stílusának megfelelően:

 • Normál: a legjobb kompromisszum a hatótáv és a dinamikus tulajdonságok között
 • Eco: optimális energiafogyasztás
 • Sport: maximális teljesítménnyel és nyomatékkal

Az új Citroën ë-C4 hatótávja – WLTP-szerint, 50 kWh kapacitású akkumulátorral – akár 350 km-t is lehet. Ez az értéket ugyanakkor jelentősen befolyásolhatja a vezetési stílus és egyéb tényezők is.

Citroën Új ë-C4

A töltés miatt sem kell aggódnia, hiszen több, egyszerű és praktikus töltési megoldást is kínál a Citroën. Minden csak attól függ, hogy Ön hány kilométert autózik naponta, illetve, hogy az otthonán kívül áll-e rendelkezésre egyéb töltési lehetőség.

 • Otthon, 7,4 kW-os Wall Box falitöltővel 7,7 óra alatt tudja feltölteni autója akkumulátorát 100%-ra.
 • Ugyanez 11 kW-os Wall Box és 11 kW-os opciós fedélzeti töltő esetén ez az idő 5 órára redukálható. 
 • Green'up típusú, megerősített otthoni csatlakozóval 4,5 órára van szükség ahhoz, hogy a hatótávolságot 100 km-rel meg tudja növelni.
 • Nyilvános töltőoszlop és 100 kW-os szupertöltő használatával már 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szintet érhet el.
Citroën Új ë-C4
Citroën Új ë-C4

A töltés folyamata is nagyon egyszerű, az egyes lépések pedig nyomon követhetők a My Citroën alkalmazásban. Ugyancsak az applikáció – valamint az ë-C4 érintőképernyője – nyújt lehetőséget arra, hogy a töltést előre be tudja programozni, illetve időzíthesse.

Új Citroën ë-C4 modelljéhez most akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal, az akkumulátorra pedig – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 év jótállás érvényes, 160 000 km futáskorlátig (amelyik értéket előbb eléri autója).

Citroën Új ë-C4
*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Ez alól kivételt képez a FEEL felszereltségű ë-C4 – 100% ëlectric gépkocsi (1CLEA5HESFB0A010 gyári típuskód), melyre a  2 év kiterjesztett szerződéses garanciát külön kell megvásárolni. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

Citroën Új ë-C4

Az új Citroën ë-C4 több ëlektromos és intuitív okostechnológiával van felszerelve.

A digitális műszercsoport az ëlektromos működéssel kapcsolatos alapvető információkat közvetíti Önnek: ez lehet a szintjelző vagy a hatótávolság, valamint a teljesítménymérő adatai, az energiaáramlási diagram – amely az ëlektromos technológia működéséről adnak tájékoztatást – és a hőkomfortra vonatkozó adatok. Egy parancsikon segítségével pedig közvetlenül az ëlektromos oldalakra ugorhatunk.

A műszerfal közepén egy 10”-os érintőképernyőt helyeztek el a Citroën mérnökei, amely az energiaáramlási diagram mellett a statisztikákat és az időzített akkumulátortöltés beprogramozásának opcióját jeleníti meg. A statisztikák által nyomon követhető az áramfogyasztás és optimalizálható a vezetés. Töltés közben viszont olyan kapcsolatos információk láthatók a képernyőn, mint a töltésből hátralevő idő, a visszanyert ëlektromos hatótáv vagy a töltésszint.

Citroën Új ë-C4

Ha már régóta kacérkodik a zöld autózás gondolatával, akkor Önnek az új Citroën ë-C4 lesz a legjobb választás! Jöjjön el márkakereskedésünkbe és vigye el egy tesztkörre!

További kérdés és ajánlatkérés esetén keresse értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető, Business Center értékesítő

Pfendler Bernadett

szalonvezető, Business Center értékesítő
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!