Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Új e-Berlingo
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

100% ËLEKTROMOS SZABADIDŐAUTÓ

A Citroën 1996-ban egy új közösséget teremtett, az egyterű gépkocsi kedvelői ragaszkodnak a Berlingo praktikus, sokoldalú és karakteres személyiségéhez.
 
A Berlingo elektromos változata reagált a környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis nagy arányban természetkedvelők, akik érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és kifejezetten figyelnek a költségvetésükre is.

DESIGN

Az ë -Berlingo számos külső jegye utal az elektromos meghajtásra: az „ë” betű megtalálható a modell neve előtt a hátsó ajtón és a márkaemblémákból kialakított hűtőrácson, továbbá az oldalsó Airbump® védőelemeken  és a lökhárítón elhelyezett eloxált kék díszítés is az elektromosságot szimbolizálja.

 
 
 
Citroën Új e-Berlingo

HANGULATOS BELSŐ TÉR


Különleges színek, világos beltér
Citroën Új e-Berlingo

TÁGAS, PRAKTIKUS, BIZTONSÁGOS


A Citroën ë-Berlingo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel belső égésű társa is: tágas belső kialakításpratikum és modularitásMegőrzi az eddigi kényelmes belteret, a három különálló hátsó ülést,  a külön nyitható hátsó szélvédőt és a multifunkciós Modutop® tetőt. Az ë-Berlingo által kínált 18 technológiai megoldás és 3 konnektivitási szolgáltatás segítik a biztonságos és gondtalan vezetést.

MŰSZAKI ADATOK

ÚJ, Ë-TOGGLE SEBESSÉGVÁLTÓ

A belső tér kialakításában kiemelt szerepet kapott az autó használatának megkönnyítése. A középkonzolon az ë-Toggle elekktromos sebességváltó segítségével külön gombbal választhatunk a háromféle vezetési mód – Eco, Normal és Power – közül és a középkonzolon az ë-Toggle elekktromos sebességváltó segítségével kapcsolhatunk Park, Reverse, Neutral, Drive és Brake között

TELJESÍTMÉNY

 Az elektromos motor a kiválasztott vezetési mód és a vezetési stílus függvényében vezérli a meghajtó erőt.

100 kW (136 LE) teljesítmény és a 260 Nm nyomaték az összes vezetési módban 135 km/h végsebességet tesz lehetővé. Az ë-Toggle elnevezésű sebességváltóhoz kapcsolódó menetmód gombbal választhatunk az alábbiak szerint a különböző vezetési módok között:
 
  • Normal – 80 kW/210 Nm: a nagy hatótáv és a dinamikus menetteljesítmény között optimális kompromisszumot kínál 
 
  • Eco – 60 kW/180 Nm: visszafogja (de nem kapcsolja ki) a légkondicionálás és a fűtés teljesítményét, valamint a motor nyomatékát, ezáltal optimális energiafelhasználást biztosít 
 
  • Power - 100 kW/260 Nm: segíti az autó teljesítményének teljeskörű kihasználását maximális terhelés esetén
TELJESÍTMÉNY

KÖNNYŰ ÉS PRAKTIKUS

Az autó 8 hüvelykes érintőképernyő menüje gazdagodott az „Energie” menüponttal:
 
  • itt hozzáférünk az autó elektromos meghajtásával kapcsolatos összes funkcióhoz, például az energiaáramlás ábrázolásához (amely valós időben megmutatja az elektromos hajtáslánc és a motor működését, az aktuális vezetési módot és az akkumulátor töltöttségi szintjét), az időzített töltéshez és a programozott utastérfűtéshez és a fogyasztási statisztikákhoz (átlagos fogyasztás kWh/100 km).
Eddigi leggyorsabb töltés

Eddigi leggyorsabb töltésAz új elektromos Berlingo töltése háromféleképpen lehetséges:

Otthoni töltés 2-es típusú kábellel:használható otthon, a munkahelyen vagy nyilvános parkolóban is szabványos 8 amperes aljzattal. 16 amperes Green’Up aljzattal és adapterrel a töltés időtartama a felére csökkenthető, azaz az akkumulátor feltölthető kevesebb, mint 15 óra alatt

Gyorstöltés otthon vagy nyilvános töltőponton: 3,7 - 22 kW teljesítményű Wallbox gyorstöltő és 3-as típusú (opcióként rendelhető) kábel szükséges hozzá. A teljes töltési idő 7,4 kW-os Wallboxszal és egyfázisú kábellel 7 és fél óra, 11 kW-os Wallboxszal és háromfázisú kábellel 5 óra.
 
Szupergyors töltés nyilvános töltőponton: max. 100 kW teljesítményű töltőn, 4-es típusú (azaz a töltőpont részét képező) kábellel működik. Az 50 kWh kapacitású akkumulátor 30 perc alatt 80%-ra tölthető fel vele.

 

Önt is meghódította a vadonatúj Berlingo elektromos változata? Legyen aktív az új szabadidőautóval, ajánlatainkat kérje kollegáinktól!

Jogosult és szeretné igénybe venni nagycsaládos támogatást? Keresse bizalommal szakértőinket a kedvezmény igénybevételéhez!

* A 7 személyes Berlingo M Feel Pack extra kedvezménnyel, elektromos autó beszerzési állami támogatással és nagycsaládosoknak szóló állami támogatással

*Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat!
A további részletekért kérjük keresse értékesítőinket!

Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető, Business Center értékesítő

Pfendler Bernadett

szalonvezető, Business Center értékesítő
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!