Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Új C3 Aircross SUV
modellismertető

Új C3 Aircross SUV- banner

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Megérkezett a legkülönlegesebb, legsokoldalúbb és legkényelmesebb szabadidő autó! Az új Citroën C3 Aircross SUV robosztusabb orr-része még inkább kihangsúlyozza határozott egyéniségét a modellnek. Számos szemyélyre szabható lehetőséget kínál: 70 különböző színválaszték, fényezések és különböző dekorelemek.

DESIGN

Citroën Új C3 Aircross SUV

A modell 70 különböző külső személyre szabási kombinációt kínál a hétféle karosszériaszínnek, a négyféle színcsomagnak és a kétféle tetőszínnek köszönhetően. Színcsomagtól függően a hátsó háromszögablakhoz 3 új mintázat közül választhatunk:
 
 • narancs színű a narancs színcsomaghoz,
 • fehér színű a fehér csomaghoz,
 • árnyékoló hatású krómcsík az üvegben a fényes fekete és a
     sötétkék színcsomaghoz.

BELSŐ TÉR

Az új modell még nagyobb kényelmet nyújt új Advanced Comfort üléseinek köszönhetően, melyek az Urban Blue, a Hype Grey és a Metropolitan Graphite beltérhangulathoz elérhetőek. 
Citroën Új C3 Aircross SUV

HYPE GREY BELTÉRHANGULAT

Fekete műbőrrel és szürke bőrrel borított ülések, az ülések háttámlájának felső részén halszálkamintás díszcsík, fölötte halszálkamintás díszvarrás, szürke műbőr műszerfalbetét.

Citroën Új C3 Aircross SUV

METROPOLITAN GRAPHITE 

A szürke chiné szövettel és a fekete műbőrrel  borított üléskárpithoz a háttámla felső részén világos, famintázatú díszcsík társul és a műszerfalon végighúzódó szürke chiné szövetbetét.  

Citroën Új C3 Aircross SUV

SZÉRIAKIVITEL 

A textil hatású műszerfalbetéthez szürke üléskárpit társul.  

Citroën Új C3 Aircross SUV

URBAN BLUE BELTÉRHANGULAT

Halszálkamintás díszcsík fut a kék műbőr-szövet ülések háttámlájának felső részén, a műszerfalon pedig kék műbőr dekorbetét.

Az érintőképernyőn keresztül elérhetőek okostelefonnal kompatibilis alkalmazások az Android Auto és Apple Car Play™ kompatibilis Mirror Screen funkciónak köszönhetően. Ez kiegészül a Citroën Connect Box segélyhívó rendszerrel és  Connect Nav navigációval, amely segítségével baleset esetén azonnal kapcsolatba tudunk lépni a megfelelő segélyszolgálattal.
Citroën Új C3 Aircross SUV

A Citroën legújabb modelle 9 colos képernyővel rendelkezik, ami még különlegesebbé és praktikusabbá teszi az autót. 
Citroën Új C3 Aircross SUV

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új Citroën C3 Aircross SUV 12 biztonságot és kényelmet fokozó technológiát kínál, melynek köszönhetően a vezető látóterébe kerülnek a legfontosabb információk:
 • lejtmenet-szabályozóval felszerelt Grip Control,
 • magasra helyezett színes head-up display

Egyéb biztonsági funkciók:
 • aktív sávtartó asszisztens
 • tolatókamera
 • holttérfigyelő-rendszer
 • kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás
 • visszagurulásgátló
 • kibővített táblafelismerő
 • éberségfigyelő rendszer
 • parkolóasszisztens

MŰSZAKI ADATOK

Citroën Új C3 Aircross SUV


A PureTech 110 S&S és a BlueHDi 110 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális váltó, míg a PureTech 130 S&S benzinmotorhoz és a BlueHDi 120 S&S dízelmotorhoz 6 sebességes automata váltó társul.

A rendelkezésre álló legújabb generációs motorok rendkívül gazdaságosak és hatékonyak. A Citroën legújabb szabadidőautója egyaránt elérhetőPureTech benzinmotorral (110 és 130 LE) és BlueHDi dízelmotorral (110 és 120 LE).

FELSZERELTSÉGI SZINTEK


A Citroen C3 AIrcross legújabb modellje 5 különböző felszereltségi szintet kínál:
 • live
 • feel
 • feel plus
 • c-series
 • shine

A felszeltségi szintekről és konstrukciókról érdeklődjön munkatársunknál!
Citroën Új C3 Aircross SUV

Önt is lenyűgözte a Citroën C3 Aircross egyedi karaktere?

Keresse kollegáinkat és vigye haza új autóját még ma!

*A bruttó 700 000 forintos kedvezményre vonatkozó ajánlat 2021. augusztus 2. napjától visszavonásig, új Citroën C3 Aircross C-Series, C5 Aircross C-series és C5 Aircross Hybrid C-Series felszereltséggel rendelkező modellekre leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a csak magánszemélyeknek további feltételek teljesülése esetén járó +2 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A kép illusztráció. A Citroën C3 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 4,6–6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121–140 g/km. A Citroën C5 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 1,4–6,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 31–147 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 Aircross SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Ez alól kivételt képez a FEEL felszereltségű ë-C4 – 100% ëlectric gépkocsi (1CLEA5HESFB0A010 gyári típuskód), melyre a 2 év kiterjesztett szerződéses garanciát külön kell megvásárolni. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!