Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën SpaceTourer
modellismertető

Nagycsaládos ikon már 7 577 200 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Utazzon együtt az egész család!

Nyissa meg a lehetőségek végtelen tárházát a Citroën SpaceTourerrel! A francia márka kisbusz modellje sok szempontból fogja megkönnyíteni az életét: legyen szó egy kirándulásról, ahová a nagyszülők is elkísérik a családot, vagy egy baráti társasággal való lazítós hétvégéről, a SpaceTourer minden kényelmi és helyre vonatkozó igényét kielégíti.

 

DESIGN

A Citroën SpaceTourer az igényes stílus és a funkcionalitás ötvözete. Méretei minden körülményhez ideálisak. A modellt igényeihez viszonyodva háromféle hosszúsággal is megrendelheti, a változatok között pedig akad olyan, amiben akár 9 személy is kényelmesen utazhat:
 

  • XS: 4,60 méter
  • M: 4,95 méter
  • XL: 5,30 méter


Hosszúsága ellenére a SpaceTourer igazán fürge kisbusz, köszönhetően az elektrohidraulikus kormányszervónak és a 11,30–12,40 méter közötti fordulási kör átmérőnek. Mélygarázsban parkolna vele? Semmi gond! 1,90 méter magasságával sehol sem fog fennakadni a Citroën modelljével.

Kalandor tekintet

Kalandor tekintet

Mi kölcsönöz igazi kalandor tekintetet kisbuszának? Nem mást, mint a függőleges, LED nappali menetfények, amelyeket a kerékjárati ívek meghosszabbított vonalában helyezett el a gyártó. Így a lökhárító alsó, ködfényszórók feletti részébe tökéletesen illeszkednek a fénydiódák.
Kívül tágasabb?

Kívül tágasabb?

Már kívülről is a tágas és hangulatos utastér érzetét kelti a Citroën SpaceTourer. A széles, oldalsó tolóajtók és nagy üvegfelületek mind ezt hangsúlyozzák. Ugyancsak a tágas belső teret sejteti a nagy csomagtérajtó, amelynek részeként egy lágy vonalakkal megrajzolt, ferdén levágott sarkokkal kialakított, nyitható hátsó ablak* is helyet kapott.
* Változattól függően széria vagy opció.

BELSŐ TÉR

Citroën SpaceTourer

A Citroën SpaceTourer garantálja a jó közérzetet utazás közben. Mindegy, hogy hosszú utat vagy rövid kiruccanást tervez, a tágas, otthonos utastérben Ön mindig kényelmesen vezethet, utasai pedig élvezhetik a tökéletes kikapcsolódás pillanatait. Arról nem is beszélve, hogy az egész család kényelmesen elfér, és még a csomagoknak is marad hely. Ugyanígy az apróbb dolgoknak, amelyeket akár a 74 liter összkapacitású, számos rakodóhelyen tárolhat. A SpaceTourerrel olyan érzése lesz, mintha egy guruló nappalija lenne!

Műszerfal

Műszerfal

A Citroën úgy alakította ki a SpaceTourer műszerfalának ergonómiáját, hogy minden az Ön keze ügyében vagy a szeme előtt legyen. Így például a modern műszercsoport, a 7”-os érintőképernyő*, a fűtésvezérlő gombok, a különböző rakodóhelyek vagy az elektromos tolóajtók* nyitógombjai is könnyen elérhetők vezetés közben.
* Változattól függően széria vagy nem rendelhető.
Otthonos utastér

Otthonos utastér

A tágas belső téren túl, a magas szintű kényelmet szolgálja az ülések puha, finom anyagú kárpitozása is. Sőt, a hátsó üléssort fejtámlával és kartámasszal is megrendelheti, emellett a különálló ülések dönthető háttámlájúak és csúsztathatók, az optimális kialakítás, variálhatóság érdekében.
A csend hangja

A csend hangja

A professzionális hangszigetelésének köszönhetően a Citroën SpaceTourer fedélzetén maximális kiélvezheti a csendet és a nyugalmat – kivéve persze, ha a gyerekek uralják a hátsó üléseket. A gyártó a karosszéria és az utastér főbb pontjain – mint a tető, ajtók, műszerfal, padló, stb. – hangelnyelőket és vastagított, rétegelt üvegeket helyezett el, amivel jelentősen csökkenthető a zajszint és a különböző rezgések.
Micsoda kilátás!

Micsoda kilátás!

Már maga az utazás is felér egy kalanddal, főleg ha ezt olyan autóval teheti meg, mint a sok üvegfelülettel, oldalsó tolóajtókkal és panorámatetővel* ellátott Citroën SpaceTourer.  Utasai menet közben is élvezhetik a természetes fényt, de akár külön árnyékolhatják is a két részből álló, széles üvegtetőt.
*Felszereltségi szint függvényében széria, opció, vagy nem rendelhető funkció.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A nyugodt vezetés a biztonságos közlekedés kulcsa. Ennek biztosításához Ön többféle vezetéstámogató rendszer közül válogathat, és opcióként meg is rendelheti őket SpaceTourer kisbuszához. És hogy melyek a legfontosabb okosfunkciók?

Adaptív sebességszabályozó

Adaptív sebességszabályozó

Az adaptív sebességszabályozó lényege, hogy hagyja autóját az előtte haladó jármű sebességéhez igazodni.  Szükség esetén a rendszer egészen 20 km/h-ra képes csökkenteni a haladás sebességét, anélkül, hogy a féket kellene használni.
Holttérfigyelő rendszer

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer 4 érzékelőből áll, amelyeket az első és hátsó lökhárítókba építettek. Működése 12-140 km/h között aktiválódik. Ilyenkor a külső visszapillantó tükörbe épített fénydióda felvillanása jelzi Önnek azt, ha egy másik gépkocsi a holtterébe került.
Közlekedési táblák felismerése

Közlekedési táblák felismerése

A funkció autója szélvédője tetejére beépített kamera segítségével küldi az információkat Önnek vezetés közben. Így Ön folyamatos tájékoztatást kap az aktuális forgalomkorlátozásokról. Ha pedig egy sebességkorlátozó táblát érzékel a funkció, Ön egy gombnyomással be tudja állítani a felajánlott sebességet.
Aktív vészfékező rendszer

Aktív vészfékező rendszer

A szélvédő tetején elhelyezkedő, többfunkciós kamera Ön helyett fékez az ütközés elkerülése érdekében, ha 0-30 km/h sebességnél mozgó vagy mozdulatlan akadályt, gyalogost érzékel, illetve 30 km/h felett csökkenti a sebességet az ütközés előtt. Használatával így minimálisra csökkentheti az Ön és utasai testi sérüléseinek kockázatát.

MŰSZAKI ADATOK

A SpaceTourer motorkínálatában a legújabb generációs dízelmotorok közül válogathat:
  • BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 6 sebességes manuális váltó, 300 Nm maximális nyomaték
  • BlueHDi motor, 140 lóerő, S&S, EAT8 váltó, 340 Nm maximális nyomaték
  • BlueHDi motor, 150 lóerő, S&S, 6 sebességes manuális váltó, 370 Nm maximális nyomaték
  • BlueHDi motor, 180 lóerő, S&S, EAT8 váltó, 400 Nm maximális nyomaték
Citroën SpaceTourer

Most akár 5 év* garanciát is biztosítunk Citroën SpaceTourer autójához, 100.000 km futáskorláttal.

* Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Spacetourer személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 

TECHNOLÓGIA

A SpaceTourerbe épített intelligens technológiáknak köszönhetően Ön mindig kapcsolatban lehet a külvilággal – még vezetés közben is. Ismerje meg a Citroën legfontosabb technológiai újításait!

Citroën SpaceTourer

A 3D navigáció élménye

Opcióként akár 3D-s, érintőképernyős navigációs rendszert is rendelhet SpaceTourerjéhez, amelyet a 7”-os kijelzőn keresztül vezérelhet. Miért is jó a 3D? A technikának köszönhetően a legfontosabb európai városok térképeit full 3D formában érheti el, így nemcsak utcák szerint tud majd tájékozódni, hanem számos épület és műemlék háromdimenziós képe alapján is. Sőt, akár a domborzati elemeket is valóságközeli módon tekintheti meg a térképen. És persze tetszés szerint választhat az egyszerű 2D vagy a perspektivikus megjelenítés között – mikor melyikhez van kedve.

Ön is néha bajba kerül, amikor nem tudja, melyik sávot is kell választania? Adódott már belőle kellemetlenség, hogy az utolsó pillanatban tudott csak váltani? A SpaceTourer navigációjával a jövőben nem lesz ezzel gondja! A rendszer ugyanis nyilak segítségével jó előre jelzi a többsávos utakon, hogy a következő elágazás előtt melyik sávot válassza. A navigáció közben megjelenő ablak előrevetíti a következő, bonyolult csomópont környékét, valamint a közlekedési táblákat is.

Ennek köszönhetően Ön az autópályákon és az országos főutakon folyamatosan értesítést kap az érvényes sebességkorlátozásokra, amely szerint meg is változtathatja közlekedési tempóját. Az információ még megbízhatóbb, ha SpaceTourerje felszereltségében a táblaolvasó rendszer is megtalálható.
Head-Up Display

Head-Up Display

A „head-up display*” rendszer a Citroën saját fejlesztése. A funkció a vezetéssel kapcsolatos minden fontos információt egy, a vezető látóterében elhelyezett, átlátszó lemezre vetít ki, így Önnek nem kell többet levennie a szemét az útról.
* Változattól függően széria vagy nem rendelhető.
 
Mirror Screen

Mirror Screen

Okostelefonja alkalmazásait most könnyedén megjelentetheti és használhatja a SpaceTourer 7”-os központi képernyőjén keresztül is, a telefontükrözés (Mirror Screen*) funkciónak köszönhetően. Legyen szó zenehallgatásról vagy navigációról, most könnyen és biztonságosan használhatja készülékét vezetés közben is.
*Opcióként rendelhető funkció. Kizárólag az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto TM által hitelesített alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer.
 
Láblendítéses ajtónyitás

Láblendítéses ajtónyitás

Ugye ismerős a helyzet, mikor tele van a keze, de közben az autót is ki kellene nyitnia? Elég, ha csak a gyerekülés beszerelésére, vagy a vásárlás utáni csomagok elpakolására gondol… A SpaceTourerrel a jövőben nem lesz ilyen problémája, igazi újdonságot mutat be a szegmensben. Az oldalsó tolóajtók ugyanis egy egyszerű, a hátsó lökhárító sarka alatti lábmozdulattal kinyithatók*.
* Változattól függően széria vagy nem rendelhető.

Ön is felfedezné a Citroën SpaceTourert?

Jöjjön el hozzánk, értékesítő kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Szabó Gábor - értékesítési tanácsadó

Szabó Gábor

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!