CITROËN C5 X

Kifogástalan stílus, bravúros praktikum. Gondolt már arra, milyen lenne, ha autója egyszerre lenne formabontóan stílusos, miközben akár egy ötfős családot is tökéletes kényelemben tud elvinni a várva-várt nyaralásra? Nem csak Ön gondolt erre, hanem a Citroën is - így született meg a C5 X! Az esztétikum és praktikum szerelemgyermekeként nem köti sem Önt, sem utasait kompromisszumokhoz.

DESIGN

Az autó formája álló helyzetben is olyan, mintha mozogna. Ez a különleges hatás a karosszérialemezek drámai megformálásának az eredménye, amely mágnesként vonzza a tekintetet, és nem ereszti el. Érzékiség, technika és lehengerlő teljesítmény összhangja. Engedje közel magához a C5 X szuggesztív módon kifinomult megjelenését, vesszen el az autó vonalainak áradó tengerében. A C5 X lemezei által nem egy autó manifesztálódik, hanem egy hitvallás. A stílust öltött technika hitvallása, amely Önt is rabul fogja ejteni az első találkozással. Kontrasztok harmóniája Az új Citroën C5 X olyan, mint Ön: egyedi és megismételhetetlen. Az autó az alábbi színpalettával képes lemezeire festeni az Ön személyiségének kivételes ragyogását: Amazonitzöld; Gyöngyházfehér; Magnetic kék; Acélszürke; Platinaszürke; Perla Nera fekete.

BELSŐ TÉR

Belső, amely megragad A C5 X beltere elegáns, akár egy előkelő hotel, és otthonos, mint az Ön nappalija. Tökéletes komfort, stílusosan. Helyezze magát kényelembe, miután kiválasztotta az Ön stílusát legjobban tükröző beltérhangulatot: Urban Grey - Chevron szürke szövet / fekete bőrhatású szövet; Metropolitan Grey - Fekete bőr / fekete bőrhatású szövet / szürke bőrhatású szövet; Metropolitan Blue - Fekete bőr / fekete bőrhatású szövet / zafírkék bőrhatású szövet; Hype Black - Perforált fekete bőr; Hype Adamantium - Fekete perforált bőr / Adamantium bőr.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Megújult Head-Up Display - az osztatlan figyelemért
Highway Driver Assist - segít leküzdeni a hosszú utakat
Nagy hatótávolságú holttérfigyelő rendszer - semmi sem marad rejtve
Autója állapota: kapcsolatban Önnel

A MyCitroën applikáció segítségével nem csak folyamatosan nyomon tudja követni autója állapotát, böngészheti a használati utasítást, lekérdezheti a szervizkönyvet, vagy elemezheti vezetési statisztikát, de kiviteltől függően akár a klímát is előre be tudja programozni indulás előtt.

MŰSZAKI ADATOK

Fejlett technológia az Ön szolgálatában. Ahogy a C5 X megjelenése, úgy a hajtáslánca is az Ön igényeire szabható: 130 és 180 lóerős Puretech Stop & Start motorok közül választhatja ki az ideális teljesítményfokozatot, míg a még gördülékenyebb haladás és a tökéletes nyugalom érdekében a C5 X modell EAT8 automata sebességváltóval leveszi a fokozatválasztás terhét a sofőr válláról. Ha a legújabb technológiát részesíti előnyben, akkor válassza a Plug-In Hibrid rendszert: a 225 lóerő összteljesítményű hajtáslánccal teljes csendben és CO2-kibocsátás nélkül lehetséges elindulni, és akár 50 km is megtehető teljesen elektromos üzemmódban.

Citroën szakértőink

Önt is érdekli a vadonatúj C5X modell? Kérjen ajánlatot most!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

ELÉRHETŐ Citroën c5 x MODELLJEINK

Nincs találat.