Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

 

Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok
2024. március 8. és 14. között

 

Több, mint 500 Renault készletről, akár 500 millió Ft összkedvezménnyel,  és fix 0% THM finanszírozással!*

 

Az akcióban résztvevő személygépjárművek fix 0% THM finanszírozással!

 

Renault Clio

elérhető akár 710 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!

 

Renault Captur

elérhető akár 1 250 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!

 

Renault Arkana

elérhető akár 2 050 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!

 

Renault Megane Grandtour

elérhető akár 650 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!

 

Renault Austral 

elérhető akár 2 000 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!

 

 

Az akcióban résztvevő Renault haszongépjárművek

Éljen a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető csak fix 5%/év nettó kamattal!** 

 

Renault Express Van

elérhető akár 800 000 Ft kedvezménnyel!

 

Renault Trafic Van

elérhető akár 650 000 Ft kedvezménnyel! 

 

Renault Master Furgon 

elérhető akár 1 150 000 Ft kedvezménnyel! 

 

Renault Master Alváz 

elérhető akár 1 150 000 Ft kedvezménnyel! 

 

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető

* Az 500 000 000 Ft összkedvezmény 500 db készleten lévő, meghatározott alvázszámú gépjárműre együttesen érvényes, a kedvezmény a gépjármű listaárából számított, annak mértéke modellenként és felszereltségenként eltérő lehet. A kedvezmények 2024. március 8 – 14. között aláírt szerződésekre érvényesek, magán és jogi személyek részére, a készlet erejéig. Személyenként egy darab gépjármű vásárolható. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes.
A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre továbbhárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Renault Clio, Captur, Austral, Megane Grandtour személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. március 8-tól 14-ig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 5.999.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Renault Clio vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Captur vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 - 6,0; CO2-kibocsátás g/km: 133-136. Austral vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 - 6,3; CO₂-kibocsátás g/km: 139 – 154, Megane Grandtour vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9–6,0 CO2-kibocsátás g/km: 135–136. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk. 

 

**A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing Zrt. az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás és a konstrukció részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu).
A megjelölt éves nettó kamatmérték támogatási jogviszony esetén az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamatot jelenti, amely a lízingügylet kamatának (bruttó kamat) kamattámogatással csökkentett mértéke.   
 
1verziótól függően
2teli benzintankkal WLTP szerint
3verziótól vagy motortól függően 
4VDA szabvány szerint