MG ZS Anniversary limitált kiadás 

Annyira kompakt, ráadásul limitált!

Az MG ZS Anniversary edition minden, amit ZS modellünk tud, és még annál is több. Az egyedi külső, a luxus belső, és a  különleges felszereltség hármasa teszi a ZS Anniversary-t azzá a kompakt SUV-vá, ami megfelel az Ön egyedi igényeinek. 

Kompromisszumok nélkül

Az MG ZS Anniversary egy stílusos és kényelmes, családbarát SUV, amely ideális akár családok számára is. Mindenkinek, akinek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretne kompromisszumokat kötni.

Az MG Anniversary teljesen alkalmazkodik a városi közlekedéshez: automata váltójának köszönhetően az autózás még a városi forgalomban is kényelmes és gördülékeny, míg benzinmotorja a legmodernebb technológiával készült, hogy a hosszabb utazások is élménnyé váljanak. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

 

NYOMÓGOMBOS 
MOTORINDÍTÁS
448 L-ES 
CSOMAGTÉR

 

10,1"-OS 
LEBEGŐ ÉRINTŐKÉPERNYŐ
AUTOMATA 
VÁLTÓ

 

Érezze magát otthon!

Az utastér lényege a részletekben rejlik! Úgy alkották meg, hogy a kényelmet és a stílust helyezték a középpontba, melyekkel a vezetési élmény egy magasabb szintre emelték. A minőségi szövetkárpit bőrborításnak köszönhetően autója télen-nyáron tökéletes komfortérzetet nyújt.

 

Az MG ZS Anniversary tágas beleső terében mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre.

A csomagtartót a család igényei szerint tervezték, átlagon felüli 448 literes csomagtérben sem a babakocsi, de még a sokadik bőrönd sem okoz fejtörést! A hátsó ülések lehajtásával akár 1166 liternyire is bővíthető, mely egy nagyobb utazáshoz is ideális.

Ne feledkezzünk meg a 75 kg-os tetőterhelhetőségről és az utastérben lévő praktikus tárolóhelyekről sem.

Minőség. Garanciával!

Az MG modelljei rendkívül alapos tervezés, csúcskategóriás gyártási és összeszerelési sztenderdek mentén készül, ezért minőségben és megbízhatóságban is legmagasabb színvonalat képviselik.

Úgy gondoljuk, hogy a gyártás során alkalmazott gondoskodást a vásárlás után is megérdemlik mind az autók, mind a tulajdonosok. Az MG ezért megalkotta a 7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS innovatív, komplex szolgáltatáscsomagot. A csomagban minden MG tulajdonos számára elérhető a 7 év garancia, 7 éves országúti segélyszolgálat, valamint a 7 év ingyenes állapotfelmérés.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Szabados Áron értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető