Készüljön fel időben a hidegre és vegye igénybe téli átvizsgálásunkat!

 

Vajon ködös lesz-e az idő vagy csúszós az út? Biztosan el fog indulni az autóm egy igazán hideg éjszaka után? A téli vezetés mindenkit kihívások elé állít, viszont az időben elvégzett átvizsgálás és karbantartás hozzájárulhat a gondtalan vezetéshez a téli időszakban is.

 

Kia téli átvizsgálás


A cserére szoruló alkatrészek árából most 15% kedvezményt kaphat!*

Ne érje váratlanul és melegítsen be rá időben! Gondoskodjon arról, hogy Kiád a lehető legjobb állapotban legyen. Szakértőink az ablaktörlő lapátoktól kezdve a fékekig és a fényszórókig alaposan átvizsgálják autódat, hogy mindig biztonságban érezhesd magad.

 

*Az ajánlat csak az akcióban megjelölt alkatrészekre vonatkozik: kisfeszültségű akkumulátorok, ablaktörlő lapátok, izzók, fékbetétek, féktárcsát és pollenszűrők.
Érvényes 2023.10.16-tól 2023.12.15-ig.

A téli átvizsgálás a következőket tartalmazza:

Lámpák és izzók

Rövid nappalok, rossz látási viszonyok és hideg idő? Télen számos olyan helyzet adódik, amikor szükség van a féklámpák, a ködlámpák és a fényszórók használatára. Győződj meg róla, hogy megfelelően működnek-e, mielőtt ténylegesen használni kéne.

Folyadékszintek

A fagyállótól a motorolajig, a legfontosabb folyadékok szintjét időszakosan ellenőrizni kell és szükség esetén feltölteni a biztonságos működés és a lehető legjobb teljesítmény érdekében.

Ablaktörlő lapátok

Nem számít, hogy hó, kiadós eső vagy ködszitálás jön, a biztonságod érdekében szélvédők tisztántartása kulcsfontosságú.

Indító akkumulátor

A hideg időjárás lemeríti az akkumulátort. Ellenőrizzük, hogy rendelkezik-e a szükséges energiával.

Gumiabroncsok

Megfelelő tapadás hó és jég esetén, hosszabb gumiabroncs élettartam a hideg időjárás ellenére, üzemanyag fogyasztás csökkentése - a téli gumiabroncsok jó állapota biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik a téli vezetést.

Féktárcsa és fékbetét

Álljon meg biztonságosan akkor és ott, ahol szeretne! Ellenőriztesse a féktárcsák és fékbetétek állapotát, hogy támogassa gumiabroncsait a jeges utakon.

Szezonális gumicsere

Tartsa a kezében az irányítást és érjen el maximális tapadást a Kia téli komplett kerekeivel!

Válassza a Kia komplett téli kerekeit!

A márkakereskedésekben nagy választékot talál téli könnyűfém-keréktárcsákból. Vessen egy pillantást komplett téli kerék kínálatunkra!

Fedezze fel a Kia könnyűfém-keréktárcsáinkat!

Csak Önön múlik, hogy melyik innovatív formatervezésű felninket válassza Mindegy, hogy dinamikus, kifinomult vagy stílusos felnit szeretne, a Kia könnyűfém-keréktárcsák tökéletesen kiegészítik Kiája megjelenését.

Tárold stílusosan felniket a Kia keréktároló táskákkal!

A négydarabos táskakészlettel a kerék, a ruházat és a garázs tisztasága is megőrizhető, sőt a kerekek szállításakor az utasteret is megóvhatja az elkoszolódástól.

Eredeti Kia tartozékok

Maradjon mozgásban és hívja segítségül az eredeti Kia tartozékokat, melyekre most 15% kedvezményt kaphat!

Havat mond az előrejelzés? Pakoljon és ugorjon fel a hegyekbe, ne hagyja, hogy a síléce a garázsban porosodjon! Az eredeti Kia tartozékokkal mindig felkészült lehet. Növelje a pakolási kapacitást és vigyen magával mindent, amire csak szüksége lehet egy tökéletes naphoz a sípályákon.

Soha többet nem kell a sötétben botorkálnia vagy keresgélnie, az oldalajtókba és a csomagtér tetejébe integrált LED-es világítóegységek ajtónyitásra fénybe borítják az autó környezetét. Élvezze a kiváló látási viszonyokat a raktéren belül és kívül!

Bármennyire nedves, sáros vagy piszkos az, ami a csomagtérbe kerül, ezek a méretre szabott, strapabíró, csúszásmentes és vízálló tálcák megóvják csomagtartóját. Kia modelle nevét magán viselő termékünk méretpontos, így teljesen lefedi a csomagtartóját.

Bármilyen kalandra is készül, nem kell aggódnia a sáros, koszos vagy havas cipők miatt mikor visszatér az autójához. Ezek a tartós gumiszőnyegek megóvják autója lábterét a szennyeződéstől.

Légy felkészülve mindenre, amit a hideg időjárás tartogathat számodra és élvezd a téli időszakot!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?