• Tavaszi szervizakció

 

TAVASZI SZERVIZKÍNÁLATOK

Használja ki a tavasz adta lehetőségeket és élvezze a napsütést!

Melegebb időjárás, hosszabb nappalok, ébredő természet és végtelen számú autós kirándulás - a tavaszi időszak tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kimozduljunk a szabadba. Bármit is tervez az elkövetkező hónapokban, érezze magát gondtalanul és adjon új lendületet Kiájának!
 
 
 
  

Tavaszi gumicsere

A nyári gumiabroncsok csendesebbek a téli társaiknál és az alacsonyabb gördülési ellenállásuk miatt kisebb az üzemanyag-fogyasztás is. Az évszaknak megfelelő abroncsok használatával nyáron is gondoskodhat róla, hogy a Kiája optimális teljesítményt és biztonságot nyújtson. Kombinálja Kia abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS), hogy hosszú távon is maximálisan biztonságban érezhesse magát!

Válassza Gumihotel szolgáltatásunkat! Szakembereink gondoskodnak a tárolás megfelelő körülményeiről és megkímélik Önt a gumicsere kényelmetlenségeitől.

Kia Casco

Kiemelt figyelmet fordítunk az autója biztonságára is, ezért járműveinkhez különleges, rendkívül kedvező biztosítási csomagokat kínálunk. Az Allianz, a Generali és a Groupama biztosítótársaságok számos többletszolgáltatást nyújtó Kia Casco termékeket fejlesztettek ki kifejezetten a Kia ügyfelek részére.

Kia Assistance

Műszaki hiba, üzemanyag hiánya, lemerült akkumulátor, gumiabroncs defekt, kulcs elvesztése vagy bezárása? Ha problémája adódik, nem marad magára, csak keresse a Kia Assistance-t!

Eredeti Kia alkatrészek

Gondoskodjon arról, hogy autója mindig kifogástalan állapotú és jól karbantartott legyen! Az eredeti Kia alkatrészekkel utastere levegőjét tisztán, autója teljesítményszintjét pedig magasan tarthatja anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötnie kényelem vagy biztonság terén.

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Keresse Kia szakértőinket!

Jakab András szerviz tanácsadó
Kátai Gábor szerviz tanácsadó
Vajna Andrea szerviz tanácsadó
Móder Zsolt szervizvezető
Gölöncsér Zsolt alkatrész értékesítő