• Express Van haszongépjármű akció

ÚJ EXPRESS VAN MOST 5 ÉV GARANCIÁVAL AZ ÖNÉ LEHET A DUNA AUTÓTÓL!*

 

Gördülékeny partner, vállalkozásra szabva

PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!

A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3 áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.

Minden feladatban számíthat rá

Az Ön tevékenységeire szabott átalakítási lehetőségeink. 

Praktikus, tágas rakodótér: kihajtható válaszfallal

A rácsozott kihajtható válaszfalnak és a lehajtható utasülésnek köszönhetően akár 3,7 m3 rakodási kapacitásra és 2,36 m hasznos hosszúságra tehet szert.

Teljes válaszfal

Az 1,91 m-es rakodóhossznak köszönhetően az Express Van 3,3 m3 rakodókapacitást, illetve kategóriájának legkiválóbb arányát biztosítja a hasznos hosszúság/teljes hosszúság vonatkozásában.

Ergonomikus belső tér

Tágas belső térrel, rengeteg tárolóval ellátott műszerfallal és modern kialakítású ülésekkel várja utasait... Kényelmes utazás várja a praktikus megoldásokkal rendelkező fedélzeten.

Ne habazzon, kérjen ajánlatot még ma, és tegye vállalkozását gördülékenyebbé egy új Renault Express Van segítségével! 

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető
*A 2+3 év garancia és/vagy 100 000 km garancia a 2024. június 05-től megkötött szerződésekre érvényes, a készlet erejéig.
Renault Express Van vegyes fogyasztás l/100 km: 5,0 – 6,8 CO2-kibocsátás g/km: 132 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az ,5 - útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.