Volvo élmény

Ha Ön vesz egy Volvót, nem csak egy autót kap. Öné a Volvo élmény, az autó tulajdonlásának az új perspektívája – amelyet úgy alkottunk meg, hogy kevesebb aggódással és több élettel járjon.

 

Volvo Applikáció

Egy alkalmazás. Csupa Volvo.

A Volvo Cars alkalmazással kényelmesebb és élvezetesebb Volvo-élményben lehet része.

 

Töltse le a megfelelő alkalmazást:

Volvo Genuine Service

Több mint szerviz. Valaki, akiben megbízhat, és aki kívül-belül ismeri autóját.

A karbantartások alkalmával biztosított szoftverfrissítésekkel és külső autómosással igyekszünk zökkenőmentesebbé és kényelmesebbé tenni Volvo gépkocsija szervizelését, ha pedig a Volvo Cars applikációjának előfizetése a lejártához közeledik, akkor díjmentesen meghosszabbítjuk a következő 13 hónapra vonatkozóan.

 

Ügyfél Alkatrész Élettartam Garancia

Minőségi munka és javítás

Az eredeti Volvo alkatrészek (ügyfél-élethosszig tartó alkatrészgaranciával) elengedhetetlenek a minőségi munkához és javításhoz, és kifejezetten az Ön Volvo gépkocsijához terveztük, teszteltük és gyártottuk ezeket.

Karbantartási Csomagok

Nem csak a szervizbe fektet be,

hanem a lelki nyugalmába is. Ha autójával együtt Karbantartási Csomagot is vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy szakembereink – kizárólag eredeti Volvo alkatrészek felhasználásával – kiemelt színvonalon fognak gondoskodni új autójáról a következő években. Ez segít abban, hogy a Volvo gépkocsija értéke a legmagasabb szinten maradjon.

Kiterjesztett Garancia

Nincsenek kellemetlen meglepetések.

Miért ne érdemelné meg Ön és Volvója a kiterjesztett garancia által biztosított nyugalmat? Új gépjárműve megrendelésével egyidejüleg megvásárolható kiterjesztett garanciánk az eredeti gyári garanciafedezetet tükrözi. Válassza ki az igényeinek megfelelő hosszabbítási időszakot, és élvezze a teljes körű gyári garancia biztonságát akár öt évig.

Volvo Assistance

Közúti segítségnyújtás

Az év 365 napján, éjjel-nappal elérhető közúti segélyszolgálat meghibásodás vagy baleset esetén segíthet abban, hogy Ön és családja biztonságban legyen az utakon.

Balesetek, meghibásodások vagy akár egy elveszett kulcscsomó. Akár csak leugrik a boltba, vagy nyári kirándulásra készül, minden útra úgy indulhat el, hogy tudja váratlan problémák esetén is védve van.

Részletes tájékoztatást az autó átvételekor kapott Volvo Assistance füzetben talál.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

VOLVO SZEKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Volvo szakértőinket!

Kiss Ákos szerviz technikus
Sarkadi János szerviz technikus
Stibinger Ferenc szerviz technikus
Fülöp Kornél szerviz technikus
Csordás József szerviz technikus
Jeles Sándor szerviz technikus
Lőrincz Ádám szerviz technikus
Forczek Róbert szerviz technikus
Burka Attila művezető
Czerovszki Áron szerviztámogató
Nagy Ferenc szerviztámogató
Horváth István alkatrész/tartozék értékesítő
Karácsonyi János szervizvezető