Ha Hibrid, akkor Honda!

 

Honda Hybrid Technology - e:HEV

A Honda hibrid technológia minden alkalommal fejlett, stresszmentes vezetést tesz lehetővé, és ezáltal biztosítja, hogy az autó mindig a megfelelő üzemmódban legyen az optimális hatékonyság eléréséhez.

Miért éri meg hibrid autót venni?

Mennyi lesz a megtakarításom a mindennapokban, mennyivel lesz kevesebb a károsanyag-kibocsátásom?

Amennyiben hasonló kérdések merülnek fel önben, tekintse meg a Honda hibrid hajtású modelljeit. A közkedvelt Civic, HR-V és új Jazz készen állnak arra, hogy bizonyítsanak Önnek!

Nem kell csatlakoztatni
Alacsony károsanyag-kibocsátás
Üzemanyag-takarékos működés
Zökkenőmentes vezetési üzemmódok
Költséghatékony választás

KIEMELT HYBRID MODELLJEINK:

Honda JAZZ e:HEV

Az új Jazz modellcsalád letisztult stílusban fogant karosszériája aerodinamikailag hatékony, mindeközben könnyedén elegáns. Minden részlet modern, kortárs megjelenést és egyedi személyiséget kölcsönöz a Jazznek.

Honda Civic e:HEV

Ismerje meg a vadonatúj Honda Civic teljesen hibrid változatát. Az újratervezett Civic szélesebb szélvédőt kapott, amely minden irányba jobb kilátást nyújt, így az utastér is tágasabbnak hat. Az áramvonalas motorháztető, a letisztult vonalvezetés és a zavaró részletektől mentes felületek mind hozzájárulnak az új Civic friss és modern megjelenéséhez. 

Honda HR-V Hybrid

Már rendelhető a vadonatúj HR-V Hybrid modell! A Honda tervezői az új HR-V legapróbb részleteit is hihetetlen odafigyeléssel alkották meg. Az eredmény: egy kiemelkedően tágas, modern SUV, amelyben minden perc hihetetlenül kellemes és szórakoztató. 

HOSSZÚ TÁVÚ DÖNTÉS!

Munkatársaink készen állnak az Ön számára lehető legkedvezőbb feltételek mellett összeállítani az ajánlatot a választott modellre és felszereltségre.

 

Önt is meggyőzték a Hibrid modelleink? Kérjen ajánlatot még ma, vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

Marton Eszter értékesítési vezető