Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új XC60 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A még intelligensebb XC60

A dinamikus svéd sportterepjáró – az újragondolt dizájnrészletekkel és a beépített Google-technológiákkal intelligensebb, mint valaha.

 

Rendelje meg most és vegye át még idén*!

DESIGN

Volvo Új XC60
Volvo Új XC60
A szabad ég alatt

A szabad ég alatt

Az eltolható és billenthető panoráma napfénytetővel eltűnik a határ a természet és az utastér között, így autójában ülve sem kell lemondania a friss levegőről és a szabad ég látványáról.

Az elérhető színekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Az elérhető színekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

BELSŐ TÉR

Luxus bőr nélkül

Luxus bőr nélkül

Arra törekszünk, hogy személyes, fenntartható és biztonságos módon biztosíthassuk a mozgás szabadságát. Különleges bőrmentes gyapjúkárpitunk a természetes anyagokkal való közeli kapcsolatot képviseli.
Összpontosítás

Összpontosítás

A head-up kijelzővel anélkül ellenőrizheti a sebességét, követheti a navigációs utasításokat, vagy fogadhatja telefonhívásait, hogy levenné a szemét az úttestről.
Tisztább levegő az utastérben

Tisztább levegő az utastérben

Törődünk a környezetünkkel az autón belül is. A világon elsőként a Volvo-nál bevezetett levegőminőség-ellenőrző rendszerünk csúcsminőségű légtisztítója* a garancia, hogy tisztább levegőt lélegezzünk be az autónkban ülve. 
* (A rendszer megakadályozza a veszélyes PM 2,5 részecskék 95%-ának bejutását az utastérbe.)

Az eszközök vezeték nélküli töltése

Az eszközök vezeték nélküli töltése

Rend és letisztult beltér. Nincsenek többé összekuszálódott kábelek. Az okostelefonoknak kialakított hely egyszerű, rendezett és vezeték nélküli gyorstöltést kínál a kompatibilis eszközök számára vezetés közben, így nincs szükség kábelekre.

Élvezze a vezetést az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával.

A kategória legjobb navigációja

A kategória legjobb navigációja

Beépített Google! A teljes mértékben a Volvo gépjárműbe integrált Google Maps és a Google Assistant érintésmentesen, hangvezérlés segítségével, a valós idejű forgalmi információkkal és az automatikus újratervezéssel járul hozzá a tökéletes vezetési élményhez. Az XC60 már képes a vezeték nélküli frissítések fogadására. 2021-től kezdődően Ön egy olyan jármű vezetési élményét élvezheti, amely mindig egyre tökletesebb és folyamatosan naprakész lesz.
Érintésmentes támogatás Google Assistant-tal

Érintésmentes támogatás Google Assistant-tal

Kommunikáljon a Google-vel! Csak mondja ki hangosan: "Hey Google!" hogy útmutatást kapjon, szórakozzon, és kapcsolatot tartson barátaival, családjával és munkatársaival – Ennyire egyszerű, rááadásul le se kell vennie a kezét a kormányról vagy a tekintetét az útról! (*A Google Assistant nem érhető el minden nyelven. Részletes információt a Google support oldalán talál.)
Google Play

Google Play

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal. A Volvo az első olyan autóipari vállalat, amely teljes mértékben az autókhoz alakított infotainment rendszert alkalmazza. A zene és média szolgáltatások a Google Play Áruházon keresztül érhetők el.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Élvezze a csúcskategóriás hangteljesítményt. 

A csúcsminőségű Bowers & Wilkins hangszórókból áradó zene olyan tökéletesen tiszta, hogy bárhol is ül, lélegzetelállító hangélményben lesz része.

MŰSZAKI ADATOK

Mild-hybrid

A mild hibrid modellek üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást azáltal, hogy a fékezésből energiát nyernek vissza, és a 48 voltos akkumulátorban tárolják azt.

Volvo Új XC60

Kifinomult vezetés

A mild hibrid hajtáslánc lassításkor visszanyeri a mozgási energiát, és ezzel üzemanyagot takarít meg. Az elindulás pillanatától kezdve élvezheti a tökéletes vezetési élményt, a kifinomult gyorsulást és a kényelmes start/stop technológia optimalizált hatékonyságát.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

A kombinált nagyfeszültségű generátor és indítómotor aktívan támogatja a motort és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, miközben pihentető és kontrollált vezetést biztosít

Plug-in hybrid

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás kompromisszumok nélkül. Az elektromos erő olyan pluszt ad a vezetéshez, amivel a plug-in hibrid kompromisszumok nélküli élményt nyújt, miközben a környezet jövőjét is figyelembe veszi. Tisztán elektromos üzemmódban károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet a mindennapokban.

Hatótávolság tisztán elektromos üzemmódban

Tisztán elektromos üzemmódban akár 53km-t is megtehet egy töltéssel.

Dinamikus teljesítmény

Az XC60 Recharge szabadidőjármű dinamikus teljesítményt és erőteljes vezetési élményt nyújt.
Finomhangolja vezetési élményét

Finomhangolja vezetési élményét

A minden keréknél önszabályozó légrugózással rendelkező aktív felfüggesztésnek köszönhetően az XC60 szabadidőjármű még dinamikusabb és kifinomultabb.*

Öt különböző beállítás segítéségével a felfüggesztést a kívánt vezetési stílushoz igazíthatja:

1. Comfort,
2. Eco,
3. Dynamic,
4. Off Road és
5. Individual

*(Csak Recharge modell esetében)

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Vezessen stresszmentesen

Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.*

Tolasson magabiztosan

Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.*

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.***

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalánál lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

* A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.

Önt is lenyűgözte az új intelligens XC60? Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

*A tájékoztatás nem teljeskörű. Részletek a márkakereskedésben. Csak a benzines és dízel modellekre vonatkozik az ajánlat.

Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!