SUZUKI VITARA

HIBRID MEGHAJTÁSSAL!

 

Ismerje meg közelebbről az új, hibrid meghajtású Suzuki Vitara modellt! Az igazi különbség a  meghajtásban rejlik: a rendkívül hatékony hajtáslánc most még alacsonyabb fogyasztást és minimális károsanyag-kibocsátást biztosít a sofőr számára. A elektromotor képes egyedül meghajtani az autót, illetve a fékezés/lassítás során keletkező energiát visszatölteni a hibrid akkumulátorba.

DESIGN

Még dinamikusabb, még feltűnőbb

Az elegáns krómbetétes lökhárító, a krómozott hűtőmaszk és a további részletek azok, amik igazán feltűnővé teszik az új Vitarát!

Karakteres külső

Tűnjön ki a tömegből az új Suzuki Vitara modellel, melyet most akár kéttónusú fényezéssel is megvásárolhat!

Modern megjelenés

A vonzóbb megjelenést a LED-es technika ragyogó fényei is garantálják. Az energiatakarékos lámpák segítenek a nehéz látási viszonyokban!

BELSŐ TÉR

A megújult Vitara modellben prémium anyagú, puha tapintású anyaggal vonták be a műszerfal teljes felső részét, ezzel is még jobb minőségérzetet kölcsönözve a belső térnek. Tovább emelik a színvonalat, a fehér cérnával szegélyezett szövet-, illetve minőségi tapintású bőrkárpit borítású ülések, melyek most egyedi geometriai mintázatot kaptak. A vezető és az utasok számára, az első és a hátsó ülések is maximális kényelmet és alátámasztást biztosítanak. A hibrid meghajtású Vitara modell újdonságai közé tartozik még az első ülések között elhelyezett kartámasz, melynek puha bőrborítása kellemes tapintású, hosszirányban állítható, alatta pedig egy tágas tárolórekesz található.

Automata klímaberendezés

Tegye még kényelmesebbé utazását a Vitara automata klímaberendezésével! Önnek nem kell mást tennie, csak beállítani a kívánt hőmérsékletet, és a többiről már a rendszer gondoskodik. Az elforgatható szellőzőnyílásokkal pedig egyszerűen vezérelheti a légbefújás irányát és mennyiségét.

7 colos érintőképernyő

Az új Vitarában megtalálható infotainment rendszer, és 7 colos érintőképernyő épp olyan sokoldalú és intuitívan kezelhető mint bármelyik okostelefon. Bluetooth vagy USB kábel segítségével csatlakoztassa telefonját az autóhoz és használja a készüléke alkalmazásait a kijelzőn, amely beépített navigációval, rádióval és tolatókamerával is rendelkezik.

Színes fedélzeti számítógép

A modell újdonsága az LCD kijelzős, 4,2 colos színes fedélzeti számítógép, amely részletes adatokat szolgál az autó viselkedéséről a műszeregység közepén. Kövesse nyomon a Vitara funkcióit, mint például a nehézségi gyorsulást, a motor teljesítményét és nyomatékát vagy a gáz- és fékpedál használatát.

Robotizált váltó (AGS)

Az AGS rendszer oly módon egyesíti a kézi és az automata sebességváltók előnyeit, hogy közben biztosítja az automatikus váltás zökkenőmentességét és a jól érzékelhető kapcsolási érzetet is. A kiváló üzemanyag-hatékonysághoz többek között hozzájárulnak az optimális fogaskerék-áttételek és a hat sebességfokozat.

TÁGAS CSOMAGTARTÓ

A Vitara belső tere számos lehetőséget kínál Önnek, és útitársai számára. A Vitara 375 literes csomagterével most minden célhoz tökéletes választás. Padlója két szinten rögzíthető, továbbá egy 12 voltos csatlakozóval és világítással lett ellátva.

TÁROLÓREKESZEK

Az első ajtókon elhelyezett térképzsebekben kényelmesen elfér bármilyen holmi, és még akár egy nagyobb üdítős palackot is tárolhat benne. A váltókar mögött, az ülések közötti konzolon további két pohártartó található, melyet bármikor kényelmesen el tud érni. A műszerfal bal oldalán alakítottak ki egy kis tárolórekeszt, ahová a legapróbb dolgokat is el tudja rejteni.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Használja ki a teljesen elhúzható és könnyen használható napfénytető nyújtotta előnyöket! Hagyja, hogy a külső fény és friss levegő beáramoljon autójába.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Élvezze a megnyugtató biztonságot, melyet a megújult Vitara nyújt! Különféle vezetéstámogató rendszereivel és fejlett érzékelőivel mindig figyeli a környezeti változásokat, ezzel is biztosítva Önnek és utasainak a legnagyobb biztonságot. A különféle rendszerek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.

Szilárd TECT karosszéria

A Suzuki TECT koncepcióján alapul az új Vitara vázának kialakítása. A fejlesztést úgy végezték el, hogy a szerkezet, az ütközés során keletkezett energiát, hatékonyan nyelje és oszlassa el.

Hét légzsák

A maximális biztonságért olyan védőfunkciók felelnek, mint például a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok és a függönylégzsákok.

ESP®

Mikor az autó a kanyarmenetben elveszti stabilitását, az ESP® (elektronikus menetstabilizáló rendszer) automatikusan segíteni fogja a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében.

VEZETÉST TÁMOGATÓ RENDSZEREK

A Suzuki Vitara modellben megtalálható a kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő), szélvédőhöz erősített fejlett rendszer, amely képes a gyalogosok és a sávjelzések észlelésére. A kisebb távolságon is kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul az Ön biztonságos vezetéséhez.

MŰSZAKI ADATOK

A MOTOR

A rendszer részei a motorgenerátor-egység (MGU), az 1,5 literes DUALJET benzinmotor, az AGS és egy tápegység (140 V lítiumion-akkumulátor és inverter). A nagy teljesítményű és rendkívül hatékony MGU biztosítja az elektromos meghajtást azáltal, hogy kizárólag ez az egység hajtja meg az autót és segíti a benzinmotort a jármű gyorsításában.

TECHNOLÓGIA

Auto üzemmód

A rendszer, az átlagos vezetési körülmények között az üzemanyag-takarékosságot helyezi előtérbe. Csak akkor vált összkerékhajtásra, ha megcsúszást tapasztal.

Sport üzemmód

A gázpedál közvetlenségét fokozza a jobb menetdinamika érdekében és több nyomatékot enged a hátsó kerekekre annak érdekében, hogy javítsa a kanyarodási tulajdonságokat.

Snow üzemmód

A Snow üzemmód különösen hasznos a havas, poros és egyéb csúszós útfelületeken. Gyorsításkor fokozza a stabilitást és hozzájárul az útfekvés megőrzéséhez a kanyarban.

Lock üzemmód

Több nyomatékot juttat a hátsó kerekekre amikor a sárból, homokból vagy hóból próbál kijutni. ilyenkor az ESP működését is arra optimalizálja, hogy az autót kiszabadítsa.

NE VÁRAKOZZON! KERESSE FEL KOLLÉGÁINKAT ÉS TUDJON MEG MÉG TÖBBET

Munkatársaink

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki vitara hibrid modelljeink

Nincs találat.