Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Suzuki Vitara Hibrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

SUZUKI VITARA ÚJ, HIBRID MEGHAJTÁSSAL!

Ismerje meg közelebbről az új, hibrid meghajtású Suzuki Vitara modellt! Az igazi különbség a  meghajtásban rejlik: a rendkívül hatékony hajtáslánc most még alacsonyabb fogyasztást és minimális károsanyag-kibocsátást biztosít a sofőr számára. A elektromotor képes egyedül meghajtani az autót, illetve a fékezés/lassítás során keletkező energiát visszatölteni a hibrid akkumulátorba.

DESIGN

Suzuki Vitara Hibrid

Még dinamikusabb, még feltűnőbb
Az  elegáns krómbetétes lökhárító, a krómozott hűtőmaszk és a további részletek azok, amik igazán feltűnővé teszik az új Vitarát!
Suzuki Vitara Hibrid

Karakteres külső
Tűnjön ki a tömegből az új Suzuki Vitara modellel, melyet most akár kéttónusú fényezéssel is megvásárolhat!
Suzuki Vitara Hibrid

Modern megjelenés
A vonzóbb megjelenést a LED-es technika ragyogó fényei is garantálják. Az energiatakarékos lámpák segítenek a nehéz látási viszonyokban!

BELSŐ TÉR

A megújult Vitara modellben prémium anyagú, puha tapintású anyaggal vonták be a műszerfal teljes felső részét, ezzel is még jobb minőségérzetet kölcsönözve a belső térnek. Tovább emelik a színvonalat, a fehér cérnával szegélyezett szövet-, illetve minőségi tapintású bőrkárpit borítású ülések, melyek most egyedi geometriai mintázatot kaptak. A vezető és az utasok számára, az első és a hátsó ülések is maximális kényelmet és alátámasztást biztosítanak. A hibrid meghajtású Vitara modell újdonságai közé tartozik még az első ülések között elhelyezett kartámasz, melynek puha bőrborítása kellemes tapintású, hosszirányban állítható, alatta pedig egy tágas tárolórekesz található.
Suzuki Vitara Hibrid
Suzuki Vitara Hibrid

Automata klímaberendezés

Tegye még kényelmesebbé utazását a Vitara automata klímaberendezésével! Önnek nem kell mást tennie, csak beállítani a kívánt hőmérsékletet, és a többiről már a rendszer gondoskodik. Az elforgatható szellőzőnyílásokkal pedig egyszerűen vezérelheti a légbefújás irányát és mennyiségét.

Suzuki Vitara Hibrid

7 colos érintőképernyő

Az új Vitarában megtalálható infotainment rendszer, és 7 colos érintőképernyő épp olyan sokoldalú és  intuitívan kezelhető mint bármelyik okostelefon. Bluetooth vagy USB kábel segítségével csatlakoztassa telefonját az autóhoz és használja a készüléke alkalmazásait a kijelzőn, amely beépített navigációval, rádióval és tolatókamerával is rendelkezik.

Suzuki Vitara Hibrid

Színes fedélzeti számítógép

A modell újdonsága az LCD kijelzős, 4,2 colos színes fedélzeti számítógép, amely részletes adatokat szolgál az autó viselkedéséről a műszeregység közepén. Kövesse nyomon a Vitara funkcióit, mint például a nehézségi gyorsulást, a motor teljesítményét és nyomatékát vagy a gáz- és fékpedál használatát.

Suzuki Vitara Hibrid

Robotizált váltó (AGS)

Az AGS rendszer oly módon egyesíti a kézi és az automata sebességváltók előnyeit, hogy közben biztosítja az automatikus váltás zökkenőmentességét és a jól érzékelhető kapcsolási érzetet is. A kiváló üzemanyag-hatékonysághoz többek között hozzájárulnak az optimális fogaskerék-áttételek és a hat sebességfokozat.

 
TÁGAS CSOMAGTARTÓ

TÁGAS CSOMAGTARTÓ

A Vitara belső tere számos lehetőséget kínál Önnek, és útitársai számára. A Vitara 375 literes csomagterével most minden célhoz tökéletes választás. Padlója két szinten rögzíthető, továbbá egy 12 voltos csatlakozóval és világítással lett ellátva.

TÁROLÓREKESZEK

Az első ajtókon elhelyezett térképzsebekben kényelmesen elfér bármilyen holmi, és még akár egy nagyobb üdítős palackot is tárolhat benne. A váltókar mögött, az ülések közötti konzolon további két pohártartó található, melyet bármikor kényelmesen el tud érni. A műszerfal bal oldalán alakítottak ki egy kis tárolórekeszt, ahová a legapróbb dolgokat is el tudja rejteni.
TÁROLÓREKESZEK
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Használja ki a teljesen elhúzható és könnyen használható napfénytető nyújtotta előnyöket! Hagyja, hogy a külső fény és friss levegő beáramoljon autójába.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Élvezze a megnyugtató biztonságot, melyet a megújult Vitara nyújt! Különféle vezetéstámogató rendszereivel és fejlett érzékelőivel mindig figyeli a környezeti változásokat, ezzel is biztosítva Önnek és utasainak a legnagyobb biztonságot. A különféle rendszerek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.
Suzuki Vitara Hibrid

Szilárd TECT karosszéria

A Suzuki TECT koncepcióján alapul az új Vitara vázának kialakítása. A fejlesztést úgy végezték el, hogy a szerkezet, az ütközés során keletkezett energiát, hatékonyan nyelje és oszlassa el.
 

Suzuki Vitara Hibrid

Hét légzsák

A maximális biztonságért olyan védőfunkciók felelnek, mint például a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok és a függönylégzsákok.
 

Suzuki Vitara Hibrid

ESP®

Mikor az autó a kanyarmenetben elveszti stabilitását, az ESP® (elektronikus menetstabilizáló rendszer) automatikusan segíteni fogja a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében.

VEZETÉST TÁMOGATÓ RENDSZEREK

VEZETÉST TÁMOGATÓ RENDSZEREK

A Suzuki Vitara modellben megtalálható a kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő),  szélvédőhöz erősített fejlett rendszer, amely képes a gyalogosok és a sávjelzések észlelésére a közepes és a nagy hatótávolságokon. A kisebb távolságon is kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja, hozzájárul az Ön biztonságos és nyugodt vezetéséhez.

Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, és a sávon belül egyik vonaltól a másikig kóvályog az autó, a rendszer a műszerfalon fényjelzéssel és figyelmeztető csipogással jelez Önnek.

15 km/h fölött két, hátulra szerelt érzékelő biztosítja a sávváltás biztonságát, és érzékelik a hátsó holtterekben lévő, vagy oda érkező járműveket. Amikor a rendszer a hátsó holtterek valamelyikében jármű közeledését vagy tartózkodását érzékeli, egy figyelmeztető LED ikon villan fel az adott oldal külső visszapillantójában. Ha a vezető sávváltáshoz irányjelez, a villogó LED ikont figyelmeztető hangjelzés kíséri.

MŰSZAKI ADATOK

A rendszer részei a motorgenerátor-egység (MGU), az 1,5 literes DUALJET benzinmotor, az AGS és egy tápegység (140 V lítiumion-akkumulátor és inverter). A nagy teljesítményű és rendkívül hatékony MGU biztosítja az elektromos meghajtást azáltal, hogy kizárólag ez az egység hajtja meg az autót és segíti a benzinmotort a jármű gyorsításában.

Továbbá hátramenetben is biztosítja az elektromos hajtást, valamint kitölti a nyomatékhézagot, amikor a robotizált váltó (AGS) a váltás miatt kinyomva tartja a kuplungot. Egyenletes sebességgel történő haladás során az MGU elektromos energia generálására használja a benzinmotor teljesítményét, ami növeli az elektromos hajtás hatótávolságát és gyakoriságát, hozzájárulva az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz és a csendesebb haladáshoz.

Lassításkor,  az akkumulátor töltése érdekében, a mozgási energia nagy részét a rendszer felhasználja, ami segít az akkumulátor megfelelő teljesítményének fenntartásában.

Suzuki Vitara Hibrid

TECHNOLÓGIA

Suzuki Vitara Hibrid

Auto üzemmód

A rendszer, az átlagos vezetési körülmények között az üzemanyag-takarékosságot helyezi előtérbe. Csak akkor vált összkerékhajtásra, ha megcsúszást tapasztal.

Suzuki Vitara Hibrid

Sport üzemmód

A gázpedál közvetlenségét fokozza a jobb menetdinamika érdekében és  több nyomatékot enged a hátsó kerekekre annak érdekében, hogy javítsa a kanyarodási tulajdonságokat.

Suzuki Vitara Hibrid

Snow üzemmód

A Snow üzemmód különösen hasznos a havas, poros és egyéb csúszós útfelületeken. Gyorsításkor fokozza a stabilitást és hozzájárul az útfekvés megőrzéséhez a kanyarban.

Suzuki Vitara Hibrid

Lock üzemmód

Több nyomatékot juttat a hátsó kerekekre amikor a sárból, homokból vagy hóból próbál kijutni. ilyenkor az ESP működését is arra optimalizálja, hogy az autót kiszabadítsa.

 
Suzuki Vitara Hibrid

NE VÁRAKOZZON! KERESSE FEL KOLLÉGÁINKAT ÉS TUDJON MEG MÉG TÖBBET AZ ÚJ, HIBRID MEGHAJTÁSÚ VITARA MODELLRŐL!


Munkatársaink

Balázs György - értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Budai Attila - értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Agárdi Gábor - értékesítési tanácsadó

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Harsányi László - értékesítési vezető

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4099
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!