LENDÜLJ JÁTÉKBA AZ ÚJ SWIFTTEL! Most akár 0% THM-mel!

Mindenki kedvenc kisautója, a Swift most kívül-belül újra lett gondolva: új külsővel, belsővel, színekkel, dizájn elemekkel és biztonsági funkciókkal lett ellátva azért, hogy a Te mobilitási igényeidet ki tudja szolgálni és Társad legyen a mindennapokban! Vidd haza a legújabb modell egyikét és lendülj játékba még ma a vadonatúj Swifttel!

Design

A Swift frissített külső dizájn elemei és a merész vonalvezetése modern, innovatív megjelenést biztosítanak az autónak. A zongoralakk-fekete méhsejt mintázatú hűtőrács kiemelik a Swiftet környezetéből, bármerre is jár. Egyedi, dinamikus és figyelemfelkeltő! Ilyen az új Swift!

16 colos alumínium felnik

A 16 colos könnyűfém felnik a szélesített sárvédőkkel együtt nem csak a vezetés hatékonyságát növelik, de különleges megjelenést biztosítanak a Swiftnek! Vonzz magadra minden tekintetet bármilyen úton is jársz!

LED-es nappali menetfény

Ragyogj úgy, mint még soha a Swift új LED-es fényszóróival, amelyek új formát és mintázatot kaptak! Légy látható minden helyzetben az első L-alakú, illetve a háromdimenziós hátsó kombinált lámpákkal!

Tetőspoiler

Egyszerűen dinamikus és energikus az új Swift: a tető lebegő kialakítása hatékonyan csökkenti a légellenállást a tökéletes vezetési élményért.

A SWIFT ÚJ SZÍNEI FOKOZZÁK A JÁTÉK IZGALMÁT

Törj ki a megszokottból, emelkedj ki a tömegből és hangsúlyozd ki az egyediségedet a Swift új színeivel! Az új Swift összesen 10 színben rendelhető, kedvenced hamarosan kiválaszthatod az autókonfigurátorban.

ZAFÍRKÉK GYÖNGYHÁZ

A zafírkék szín a tenger hullámait idézve élettel és dinamizmussal tölti meg a körülötte lévő teret. A gyöngyház fényezés, a háromrétegű bevonat még gazdagabb textúrát és rendkívül telített árnyalatokat kölcsönöznek a Swiftnek.

GYÖNGYSÁRGA METÁL

A gyöngysárga szín vidám és élénk árnyalatával felpezsdíti a környezetét. A metál fényezés extra mélységével, csillogásával derűvel tölti meg az utat minden kanyarban.

LÁNGVÖRÖS GYÖNGYMETÁL

A lángvörös gyöngymetál színben a finom elegancia keveredik a szenvedéllyel. A lángvörös szín egyszerre dinamikus, energikus, mégis végtelenül ízléses. Légy karizmatikus és merész ezzel az elragadó színnel!

Belső

Az örömteli és élvezetes vezetéshez elengedhetetlen egy nyugodt belső atmoszféra. Éppen ezért a Swift újragondolt belső tere és az ergonomikus kialakítás az Ön kényelmét helyezi előtérbe

9 colos multimédia kijelző

A 9 hüvelykes HD-kapacitív érintőképernyő gyors és pontos választ ad. Rendelkezik okostelefon-kapcsolattal mind az Apple CarPlay®1, mind az Android Auto™2 számára Wi-Fi-n és USB-n keresztül, hangfelismeréssel, Bluetooth®3 zenelejátszással. Ezeken kívül a jármű állapotáról szóló információkat is megjeleníti.

Áttekinthető műszercsoport

Az új Swift műszercsoportja egyszerre letisztult, esztétikus és funkcionális. A számlapok és kijelzők egységes kialakítást kaptak. A fordulatszámmérőt egy ezüst színű gyűrű emeli ki. A műszercsoportról gyorsan és egyszerűen kaphat információt a vezető az üzemanyag-fogyasztásról, a biztonsági és vezetéstámogató rendszerek figyelmeztetéseiről, az autó hatótávolságáról és a sebességről.

Sebességtartó automatika

A kormányról kezelhető adaptív tempomat (ACC) hosszú utakon kényelmesebbé teszi a vezetést, valamint a felesleges gyorsítások és fékezések elkerülésével növeli az üzemanyag-hatékonyságot. Az adaptív tempomat nemcsak a sebességet, hanem az autóban található radaros rendszer segítségével az előtte haladó járműtől való távolságot is önállóan tartja.

BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

Akárhová vigyen is az utad, a Swift megújult vezetéstámogató rendszereivel mindig biztonságban tudhatod magadat és utasaidat!
 

eCall

Az eCall baleset vagy ütközés esetén automatikusan értesíti a segélyszolgálatot és pontos információt ad az autó helyéről. Az eCall a vezető vagy az utasok által manuálisan is aktiválható, ha szükséges.

Sávtartó asszisztens (LKA)

Az adaptív tempomat (ACC) aktiválásakor az LKA segít a vezetőnek megtartani a jármű helyzetét a sáv közepén. Ezenkívül, ha azt érzékeli, hogy egy szomszédos jármű vagy építmény – például egy ideiglenes útépítési vagy más akadály – túl közel van az autóhoz, kormányzássegítséget nyújt a biztonságos távolság megtartásához.

Vezetőfigyelő rendszer

A műszerfalba épített kamera figyeli a vezető szemét és arcát. Ha a rendszer azt észleli, hogy a vezető álmos, elalszik, vagy arcát, tekintetét elfordítja az útról, figyelmeztető hangjelzést ad, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg az információs kijelzőn.

Közlekedésitábla-felismerő (TSR)

Ez a rendszer a kamerát használja a közúti jelzőtáblák, például a sebességkorlátozó táblák és az előzési tilalmat jelző táblák észlelésére. A felismert táblák ikonjai megjelennek az információs kijelzőn. A sebességkorlátozás ikonjai villognak, ha a sebességhatárt átlépi a vezető, és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a megengedett sebességet továbbra is túllépi.

Kombinált érzékelős vészfékasszisztens II (DSBS II)

A radar és a kamera a járművet közvetlenül vagy átlósan megelőző járművek, kerékpárok és gyalogosok észlelésére szolgál. Ha az ütközés lehetősége fennáll, a rendszer hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a járművezetőt. Ha a sofőr nem fékez elég erősen, a fékasszisztens automatikusan bekapcsol, hogy segítsen lelassítani a járművet. Ha pedig megnő az ütközés valószínűsége, a rendszer automatikusan fékez, hogy csökkentse az ütközés erejét és mérsékelje a károkat.

MARADJ KAPCSOLATBAN AZ AUTÓDDAL A SUZUKI CONNECTTEL!

Használd a Suzuki Connect alkalmazást már a vadonatúj Swiftben is! A Suzuki Connect valós időben összekapcsolja a vezetőjét az autóval, lehetővé téve különböző kényelmi funkciók használatát! Nézd meg, hova parkoltál, nyisd vagy zárd az autódat távolról, vagy értesülj az időszakos karbantartásokról! Egyes Suzuki Connect funkciók most a Swift 9 colos kijelzőjén is elérhetők!

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

A gyorsulás és a manőverezés még soha nem volt ilyen örömteli, mint a Swift új motorjával! A jobb reakciókészség és teljesítmény páratlan vezetési élményt nyújt minden vezető számára!
 

Az új Swift új 1,2 literes 3 hengeres benzinmotorja több fejlesztést is magában hordoz. Ezeknek köszönhetően jobb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást érhető el nagyobb alacsony fordulatszámú nyomatékkal, amely jobb reakciókészséget és általános teljesítményt eredményez. 

Nyomaték: 111,8 Nm | CO2 kibocsátás: 105 (g/km)* | Teljesítmény: 83 Lóerő | Fogyasztás: 4,2 (l/100km)*

*A lágy hibrid rendszerrel szerelt Suzuki Swift modellek felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO₂-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett, WLTP mérési ciklus alapján: 3,8-5,6 l/100 km, 98-111 g/km.

LÁGY HIBRID 12V RENDSZER

A vadonatúj Swiftet is a benzinmotor és a lágy hibrid 12V rendszer párosa hajtja – ez utóbbi tovább javítja a környezetvédelmi teljesítményt. Az lágy hibrid 12V rendszer a lassítás során keletkező mozgási energiát átalakítja és a lítiumion-akkumulátorban tárolja, gyorsításkor pedig a nagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében támogatja a motort.

ALLGRIP AUTO

Az ALLGRIP AUTO egy automatikus összkerékhajtási rendszer, amely akkor lép működésbe, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek veszítenek a tapadásukból. Amint a rendszer észleli az első kerekek kipörgését, egy visco kuplung segítségével nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, így további tapadást biztosít a havas utakon vagy más csúszós felületeken történő vezetéshez.

Árlista

Suzuki szakértőink

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető
IGNIS 1.2 GL+ Magyarországi!
Suzuki

IGNIS 1.2 GL+ Magyarországi!

Évjárat: 2019/03 Futott: 120 117 km
3 790 000 Ft
Megnézem
Outlet Ár IGNIS 1.2 Hybrid GL+ CVT
Suzuki

IGNIS 1.2 Hybrid GL+ CVT

Évjárat: 2024/03 Futott: 5 km
Listaár: 8 260 000 Ft 7 070 000 Ft
Megnézem
S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem
Outlet Ár IGNIS 1.2 Hybrid GL+
Suzuki

IGNIS 1.2 Hybrid GL+

Évjárat: 2023
Listaár: 7 660 000 Ft 6 470 000 Ft
Megnézem
S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem
S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem
Outlet Ár IGNIS 1.2 Hybrid GL+
Suzuki

IGNIS 1.2 Hybrid GL+

Évjárat: 2023
Listaár: 7 660 000 Ft 6 470 000 Ft
Megnézem
SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+
Suzuki

SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 7 600 000 Ft 6 770 000 Ft
Megnézem
SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+
Suzuki

SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 7 600 000 Ft 6 770 000 Ft
Megnézem
VITARA 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

VITARA 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 290 000 Ft 7 990 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.