Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Arkana modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

BEMUTATKOZIK A RENAULT ARKANA

Vállalkozásához válasszon Renault Arkanát Euró finanszírozással, FIX 2,9% THM-mel* vagy 1 000 000 Ft kedvezménnyel!

EURÓ FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT FIX THM 2,9%

DESIGN

Dinamikus, sportos, elegáns kialakítással és SUV megjelenéssel, robosztus, karakteres személyiséggel mutatkozik be az új Renault Arkana. Impozáns, szemet gyönyörködtető vonalvezetés.

Az Arkanára túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sokoldalú.
Renault Arkana

BELSŐ TÉR

Renault Arkana

Az Arkana belső tere tágas, komfortos és modern. Csomagtartója 513 literes, mely egy térválasztóval méginkább praktikussá tehető. Az utastérben elhelyezett tárolóknak köszönhetően a csomagtartón feül +26 liternyi tárolásra alkalmas helyet kapunk. 

9,3"-os kijelzője lehetőséget nyújt okostelefon türközésére, sebességkorlátozó tábla felismerésére és számos egybéb funkcióra. A textilkárpitnak, a bőrhatású kormánynak és a belső hangulatvilágításnak köszönhetően a Renault Arkanával új értelmet nyer az "utazás élménye".

Az utastér kényelmét biztosítják a manuálisan magasságban állítható első ülések, a 1/3 -2/3 arányban dönthető hátsó üléstámla, az elektromos impulzív ablakemelők elől és hátul, a magasságban állítható hátsó fejtámlák, a megvilágított piperetükrök és a központi ajtózár.

A szellőztetés tekintetében kiemelkedő teljesítményt újt az Arkana. Az autó fejlesztése során beszerelésre került 1234YF környezetbarát klímagáz típus, légtisztító funkció, automata klímaberendezés és hátsó légbeömlők. *

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az Arkana gondoskodik utasai biztonságáról.
Biztonsági funkciói között megtalálhatóak többek között az alábbiak:
 
  • Menetstabilizátor,
  • 8 db utastéri légzsák
  • Központi ajtózár
  • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Sávtartó rendszer
  • Holttérfigyelő rendszer
  • Aktív vészfékező rendszer gyalogos- és kerékpáros érzékelővel*
Renault Arkana

MŰSZAKI ADATOK

Renault Arkana


A benzinnel és eletomos árammal hajtott Arkana károsanyag kibocsátási normája a WLTP mérések alapján Euro 6.

Gyorsulása másodpercenként akár több mint 10 km/h, mellyel az akár 205 km/h sebesség is elérhető.

Az autó CO2-kibocsátása 111 és 138 g/km, üzemanyag tank mérete 50 liter.*
 

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Renault Arkana


Zen
Renault Arkana

Intens
Renault Arkana

R.S. Line

Felkeltettük figyelmét? Kérjen árajánlatot értékesítő kollégáinktól

*A finanszírozási ajánlat 2023. március 1. után Renault Clio, Arkana és Captur modellek esetén, kizárólag vállalkozások részére érhető el, és 2023. 04. 30-ig, vagy visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: rögzített, devizanem: euró, önerő: minimum 50%, futamidő: 24-36 hó, konstrukció: zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing. A FIX 2,9 % THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, annak értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A Moblize Financial Services finanszírozást az Euroleasing Zrt. nyújta. Euró finanszírozást csak euró árbevétellel rendelkező vállalkozás igényelhet. Euró finanszírozás esetén a finanszírozás nyilvántartása és a havi törlesztés euróban történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. Az euró és a forintegyenértékes konstrukciókra az Euroleasing Zrt. általános szerződési feltételei irányadóak. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges     

 

Az 1 000 000 Ft kedvezmény az Arkana E-Tech full hybrid 145 verziókra vonatkozik, vállalkozások részére, és a listaárból kerül levonásra. A kedvezmény mértéke felszereltségenként eltérhet és meghatározott gépjárművekre vonatkozik.

**A használtautó-beszámítási ajánlat 2023.03.01. és 2023.03.31. között megrendelt, meghatározott gépjárművekre érvényes, visszavonásig. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!   
 
Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 5,9 CO2-kibocsátás g/km: 130 -133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!