Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Arkana modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

BEMUTATKOZIK A RENAULT ARKANA

DESIGN

Dinamikus, sportos, elegáns kialakítással és SUV megjelenéssel, robosztus, karakteres személyiséggel mutatkozik be az új Renault Arkana. Impozáns, szemet gyönyörködtető vonalvezetés.

Az Arkanára túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sokoldalú.
Renault Arkana

BELSŐ TÉR

Renault Arkana

Az Arkana belső tere tágas, komfortos és modern. Csomagtartója 513 literes, mely egy térválasztóval méginkább praktikussá tehető. Az utastérben elhelyezett tárolóknak köszönhetően a csomagtartón feül +26 liternyi tárolásra alkalmas helyet kapunk. 

9,3"-os kijelzője lehetőséget nyújt okostelefon türközésére, sebességkorlátozó tábla felismerésére és számos egybéb funkcióra. A textilkárpitnak, a bőrhatású kormánynak és a belső hangulatvilágításnak köszönhetően a Renault Arkanával új értelmet nyer az "utazás élménye".

Az utastér kényelmét biztosítják a manuálisan magasságban állítható első ülések, a 1/3 -2/3 arányban dönthető hátsó üléstámla, az elektromos impulzív ablakemelők elől és hátul, a magasságban állítható hátsó fejtámlák, a megvilágított piperetükrök és a központi ajtózár.

A szellőztetés tekintetében kiemelkedő teljesítményt újt az Arkana. Az autó fejlesztése során beszerelésre került 1234YF környezetbarát klímagáz típus, légtisztító funkció, automata klímaberendezés és hátsó légbeömlők. *

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az Arkana gondoskodik utasai biztonságáról.
Biztonsági funkciói között megtalálhatóak többek között az alábbiak:
 
  • Menetstabilizátor,
  • 8 db utastéri légzsák
  • Központi ajtózár
  • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Sávtartó rendszer
  • Holttérfigyelő rendszer
  • Aktív vészfékező rendszer gyalogos- és kerékpáros érzékelővel*
Renault Arkana

MŰSZAKI ADATOK

Renault Arkana


A benzinnel és eletomos árammal hajtott Arkana károsanyag kibocsátási normája a WLTP mérések alapján Euro 6.

Gyorsulása másodpercenként akár több mint 10 km/h, mellyel az akár 205 km/h sebesség is elérhető.

Az autó CO2-kibocsátása 111 és 138 g/km, üzemanyag tank mérete 50 liter.*
 

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Renault Arkana


Zen
Renault Arkana

Intens
Renault Arkana

R.S. Line

Felkeltettük figyelmét? Kérjen árajánlatot értékesítő kollégáinktól

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 04. 11. után Arkana Zen TCe 140 EDC mHEV modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 62 900,- Ft-os havidíj 9 899 000 Ft bruttó vételár, 5 720 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 8,83% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 4 179 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 227 664,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 5 406 664,-Ft.

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 9,65%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 867 594,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 867 594,-Ft, havidíj: 55 693,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000,-Ft, referencia THM érték: 10,23%.

A THM meghatározása a 2022.04.11. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.

A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!