Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Új Arkana
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

BEMUTATKOZIK A RENAULT ARKANA

Sportos, tágas, 100% hibrid meghajtású SUV

DESIGN

Dinamikus, sportos, elegáns kialakítással és SUV megjelenéssel, robosztus, karakteres személyiséggel mutatkozik be az új Renault Arkana. Impozáns, szemet gyönyörködtető vonalvezetés.

Az Arkanára túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sokoldalú.
Renault Új Arkana

BELSŐ TÉR

Renault Új Arkana

Az Arkana belső tere tágas, komfortos és modern. Csomagtartója 513 literes, mely egy térválasztóval méginkább praktikussá tehető. Az utastérben elhelyezett tárolóknak köszönhetően a csomagtartón feül +26 liternyi tárolásra alkalmas helyet kapunk. 

9,3"-os kijelzője lehetőséget nyújt okostelefon türközésére, sebességkorlátozó tábla felismerésére és számos egybéb funkcióra. A textilkárpitnak, a bőrhatású kormánynak és a belső hangulatvilágításnak köszönhetően a Renault Arkanával új értelmet nyer az "utazás élménye".

Az utastér kényelmét biztosítják a manuálisan magasságban állítható első ülések, a 1/3 -2/3 arányban dönthető hátsó üléstámla, az elektromos impulzív ablakemelők elől és hátul, a magasságban állítható hátsó fejtámlák, a megvilágított piperetükrök és a központi ajtózár.

A szellőztetés tekintetében kiemelkedő teljesítményt újt az Arkana. Az autó fejlesztése során beszerelésre került 1234YF környezetbarát klímagáz típus, légtisztító funkció, automata klímaberendezés és hátsó légbeömlők. *

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az Arkana gondoskodik utasai biztonságáról.
Biztonsági funkciói között megtalálhatóak többek között az alábbiak:
 
  • Menetstabilizátor,
  • 8 db utastéri légzsák
  • Központi ajtózár
  • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Sávtartó rendszer
  • Holttérfigyelő rendszer
  • Aktív vészfékező rendszer gyalogos- és kerékpáros érzékelővel*
Renault Új Arkana

MŰSZAKI ADATOK

Renault Új Arkana


A benzinnel és eletomos árammal hajtott Arkana károsanyag kibocsátási normája a WLTP mérések alapján Euro 6.

Gyorsulása másodpercenként akár több mint 10 km/h, mellyel az akár 205 km/h sebesség is elérhető.

Az autó CO2-kibocsátása 111 és 138 g/km, üzemanyag tank mérete 50 liter.*
 

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Renault Új Arkana


Zen
Kezdő listaár 9 299 000 Ft
Renault Új Arkana

Intens
Kezdő listaár 10 249 000 Ft
Renault Új Arkana

R.S. Line
Kezdő listaár 11 199 000 Ft

Felkeltettük figyelmét? Kérjen árajánlatot értékesítő kollégáinktól

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 06. 15. és 2021. 06. 19. között, új Renault (kivéve ZOE, TRAFIC szgk. és MEGANE R.S.) személygépjárművekre megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozás keretében zárt és nyílt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forintalapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 50%, futamidő: 24 – 48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft.  
A minimum 0% THM egy átlag 6 000 000 Ft-os bruttó vételárra vetítve, a maximum 3% THM érték egy átlag 10 000 000 Ft-os bruttó vételárra vetítve érvényes, meghatározására az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok alapján 3 000 000 Ft finanszírozott összeg, 48 hónapos futamidő és minimum 50% kezdőbefizetés figyelembevételével került sor, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljeskörű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. Az 5 év vagy 100 000 km (Espace és Koleos modellek esetén 150 000 km) garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, személygépjárművekre, a megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig. A garancia részletes feltételeit a Renault Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A szerződéses jótállás a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érinti.. 
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a renault.hu weboldalt vagy hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. 
A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk. 

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!