ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

motor gyorsulás akár
220 LE 7,4 mp 450 km
160 kW 0-100 km/h hatótávolság (WLTP)

Design

Ismerje meg közelebbről a élmény és a stílus színtiszta megnyilvánulását az új Renault Megane E-TECH 100% Electric modell segítségével. A crossover stílus és a sportos kialaítás mind visszaköszön a kompakt orr részben és a karakteres hátsó dizájnban. Az aerodinamikus kialakítás izgalmas élményt jelentő vezetést, és kifinomult megjelenést biztosít. Full LED fényjegyek, 20’’-os keréktárcsák, 3D hatású hátsó lámpák és arany színű lökhárító betétek - ez teszi az autót igazán páratlanná. 

Belső tér

 A vadonatúj Renault Megane E-TECH 100% Electric garantáltan az utasok kedvence lesz! Tágas belső terével, vezető központú kialakításával és magasfokú kényelmével a vezetési élmény egy új szintjét mutatja be. A letisztult és modern utastérben minden a sofőr igényeihez lett tervezve. A tágas utastérben biztos, hogy mindennek és mindenkinek elegendő hely jut.  Az innováció és az ergonómia találkozása nem csak az autó megjelenésében, de a belső terében is megjelenik. Legfejlettebb technológiai felszereltségének köszönhetően mostantól élmény lesz a vezetés!

ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Megane E-TECH 100% Electric egy teljesen sík, exkluzív padlóval lett felszerelve. Könnyítse meg az utazást és csak helyezze magát kényelembe a megújult utastérben. Hagyja, hogy a külvilág zavaró tényezői eltűnjenek maga mellett, és helyette a teljes nyugalom és kényelem jellemezze az utazást.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A maximális biztonságért és a nyugodt vezetésért az autó 26 különböző vezetéstámogató rendszerrel és innovatív biztonsági funkcióval lett felszerelve.

Vezetéstámogató rendszerek

A Megane E-Tech 100% electric 26 különböző vezetéstámogató rendszere intuitívabb és dinamikusabb vezetési élményt biztosít.

Biztonság

Közlekedjen a legnagyobb biztonság mellett! Az intelligens vezetéstámogató rendszerek figyelemmel kísérik a forgalmi helyzetet, és figyelmeztetik a váratlan akadályokra.

Automata parkolóasszisztens

A automata parkolóasszisztensnek köszönhetően a parkolóhelyek igazán barátságossá, a parkolás pedig sokkal könnyebbé válik.

Aktív vezetési asszisztens

Vezesse Renault Megane E-TECH 100% Electric modelljét a forgalmi viszonyoknak megfelelően. Az jármű a körforgalom, a kanyarok, stb. figyelembevételével betartja a biztonságos követési távolságot, szabályozza a sebességet és ügyel a sávtartásra is. Ha a forgalom lelassul, a jármű automatikusan megáll, majd elindul.

Ütközést megelőző rendszer

Az előzéskor ütközést megelőző, sávelhagyást gátló rendszer 65 km/h sebességnél aktiválódik, és a holttérfigyelő rendszert egészíti ki. Az oldalsó és a hátsó érzékelők segítségével érzékeli a holttérben levő vagy oda hamarosan érkező járműveket, és szükség esetén a kormánykerékkel segít a vezetőnek visszavezetni az autót a saját sávjába.

MŰSZAKI ADATOK


 A Renault kutatási és fejlesztési szakértelme alapján létrejött, akár 450 km-es hatótávolságot biztosító Megane E-TECH 100% electric bárhová elkíséri Önt.
 

INNOVÁCIÓ

Az új CMF-EV platform 60 kWh-s, hihetetlenül lapos akkumulátorral, illetve 220 lóerős, kompakt elektromos motorral van felszerelve. A hosszabb tengelytávnak, az alacsony súlypontnak, az optimalizált súlyelosztásnak és a teljesen sík padlónak köszönhetően az utastér tágasabb, az autó pedig mozgékonyabb.

MEGNÖVELT HATÓTÁV

Kategóriájának egyik legkönnyebb autója lett a Megane E-TECH 100% electric a maga 1620 kg-os súlyával. Az akkumulátor és a motor hőmérséklete automatikusan szabályzott, ez a kültéri körülményektől függetlenül és azonos teljesítmény mellett, megnövelt hatótávolságot eredményez.

AERODINAMIKA

Szintén hozzájárulnak a megnövekedett hatótávolsághoz az innovatív aerodinamikai megoldások. A maximális hatékonyságot elősegíti az elegáns lejtésű tető, a keskeny oldalfalú gumiabroncsok, a visszafogott magasság, a karakteres kialakítású lökhárító és a karosszéria síkjába simuló, automatikusan kihajló ajtókilincsek.

TECHNOLÓGIA

Harman Kardon prémium hangzás

Az olyan alkotóelemeknek köszönhetően, mint az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, a csomagtartóban található 1 mélynyomó, illetve a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, a rendszer összesen 410 W teljesítményre képes.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

 

equilibre

 • tolatókamera
 • a regeneratív fékezés állítására szolgáló kormányváltó fülek
 • 18" könnyűfém keréktárcsák
 • vezeték nélküli és vezetékes okostelefon tükrözés
 • vezeték nélküli és vezetékes okostelefon tükrözés

techno

 • automata kétzónás klímaberendezés
 • fűthető első ülések
 • indukciós (vezeték nélküli) telefontöltő
 • 20" könnyűfém keréktárcsák

iconic

 • arany színű első és hátsó F1 sport lökhárító betétek
 • elektromosan állítható, fűthető ülések, elektromosan állítható deréktámasz, masszázsfunkció, memória
 • 12" Harman Kardon openR link multimédia és navigációs rendszer
 • kéttónusú fényezés

Renault szekértőink

TUDJON MEG TÖBBET A VADONATÚJ RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC MODELLRŐL, IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE MÉG MA!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető