Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Kangoo E-tech Electric
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

RENAULT KANGOO E-TECH VÁLTSON ELEKTROMOS MEGHAJTÁSRA!

A tevékenysége igényeihez személyre szabott Új KANGOO E-TECH professzionális tervezés eredménye!

6 ÉRV, AMI A RENAULT KANGOO E-TECH MELLETT SZÓL:

Renault Kangoo ZE

KÜLSŐ

Válassza A Renault KANGOO E-TECH ellenállhatatlan megjelenését és váltson elektromos meghajtásra!

Renault Kangoo ZE

Egy szakma, egy megoldás

A KANGOO E-TECH-vel 100%-os bebocsátást kap az alacsony kibocsátás világába, bármilyen területen dolgozzon is.

Renault Kangoo ZE

Zsiráftető

A 47 cm x 1 m-es, nagy méretű zsiráftetőnek köszönhetően függőleges irányban is szállíthatja a nagy méretű tárgyakat, ezzel is optimalizálva a rakodóteret.

A Renault KANGOO E-TECH 2 hosszúságban érhető el:

4282 mm & 4666 mm

Az utastérben 5 személy is kényelmesen elfér vagy kihasználhatja az 1,4 m3-es rakodási kapacitást. A ledönthető üléssor segítségével, akár 3,4 m3-es szállítmányt is berakodhat.

HASZNOS TÉRFOGAT (3,5 M3 ÉS 4,6 M3)

Renault Kangoo ZE
Renault Kangoo ZE

Csúsztatható oldalajtó

A KANGOO E-TECH rakodóterének aljához könnyedén hozzáférhet. A csúsztatható oldalajtóknak köszönhetően pillanatok alatt behelyezheti vagy lerakodhatja a rakományt vagy a termékeket. Ha ezt még egyszerűbben szeretné elvégezni, kérjen autójához 2 csúsztatható oldalajtót.

BELSŐ

A belső térben testreszabható kialakítás, és harmonikusan elhelyezett, ergonomikus műszerfal, illetve R-LINK Evolution* multimédia rendszer várja.

Renault Kangoo ZE

Sebességszabályozó és -korlátozó

Hosszú útra indul az autópályán? Állítsa be az állandó vagy a maximális sebességet, és utazzon teljes nyugalomban!

Renault Kangoo ZE

5 férőhelyes Renault KANGOO E-TECH Maxi

A verzió 5 férőhelyével a KANGOO Maxi E-TECH nem csupán kishaszonjármű. A ledönthető hátulsó üléssor az állítható fejtámlákkal minden utas számára kényelmessé teszi a járművet.

Renault Kangoo ZE

Automata váltó

A kényelmes vezetési élményért a KANGOO E-TECH automata sebességváltóval lett felszerelve. Kellemes, egyenletes és halk vezetés - sose volt még ennyire nyugodt vezetési élményben része.

Renault Kangoo ZE

Lehajtható támlájú utasülés

Hajtsa le az utasülést, és forgassa el a rácsos válaszfalat a még több rakodóhelyért. Ezen kívül 2,5 m-es rakodóhosszt biztosít a KANGOO E-TECH, és 2,89 m-es rakodóhosszt a KANGOO E-TECH Maxi.

Tárolóhelyek az utastérben

A műszerfalon egy könnyedén hozzáférhető tárolóhelyen elhelyezheti az A4-es jegyzettömböket, illetve a kisebb tárgyakat. Laptopja pedig elfér a hatalmas, 15 literes kesztyűtartóban. A szélvédő fölötti széles rakodópolc is tovább gyarapítja az utaskabinban rendelkezésre álló rakodóhelyek számát, továbbá a középső könyöktámasz is képes akár egy 1,5 literes palack tárolására is.

Renault Kangoo ZE

Telefon

Az R-LINK Evolution rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerűen telefonálhat! Megállás után az érintőképernyő segítségével keresse ki telefonkönyvéből vagy adja meg azt a számot, amelyet fel szeretne hívni. A maximális biztonság érdekében vezetés közben a beszédfelismerő funkcióval is telefonálhat. Elegendő kimondania a személy nevét, és a hívás már indul is.

Renault Kangoo ZE

Navigáció

A segítségére lesz a TomTom online navigáció, és annak számos LIVE szolgáltatása - például a TomTom Traffic, ami a legkiválóbb valós idejű forgalmi alkalmazás. A Z.E. Trip, amely a Renault R-LINK rendszeren keresztül érhető el, valós időben jeleníti meg az Ön vagy a célállomás közelében lévő töltőállomásokat, valamint ezek elérhetőségét. Továbbá megtekintheti a töltőállomások elérhetőségét valós időben.

BIZTONSÁG

Érezze biztonságban magát a KANGOO karjaiban!

Renault Kangoo ZE

ESC dinamikus menetstabilizátor

A KANGOO E-TECH szériához tartozó új generációs dinamikus menetstabilizátor 3 technológiát ötvöz magában: kipörgésgátló (ASR), alulkormányzottság-ellenőrző és emelkedőn elindulást segítő rendszer.

Renault Kangoo ZE

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer kifejezetten hasznos, amikor sok árut szállít a járművel, hiszen ilyen helyzetben is gond nélkül képes lesz emelkedőn elindulni

Renault Kangoo ZE

Eső- és fényérzékelő

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően a KANGOO E-TECH vezérli az autó fényszóróit. Az esőszenzornak köszönhetően pedig csapadékos időjárás esetén az első ablaktörlők is automatikusan aktiválódnak.

Renault Kangoo ZE

Utasvédelem

Első és hátsó légzsákok, erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott első biztonsági övek, rögzített első ülésekhez tartozó alácsúszás - gátló rendszer. Ezeknek köszönhetően a KANGOO E-TECH a legmodernebb és a piacon elérhető leghatékonyabb biztonsági felszereltséget nyújtja az Ön számára.

Renault Kangoo ZE

Tolatókamera

A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.

TECHNOLÓGIA & TELJESÍTMÉNY

A KANGOO E-TECH forradalmasítja professzionális utazásait. Az azonnal elérhető maximum 226 Nm-es nyomaték és az automata váltó élénk és zökkenőmentes gyorsítást tesz lehetővé csendes, nyugodt környezetben.

Renault Kangoo ZE

A számos technológiának köszönhetően élvezheti az elektromos mobilitás előnyeit a mindennapokban: zajmentesség, nulla kibocsátás, ugyanakkor 100%-os hatékonyság és 100%-os vezetési élmény. Az automata váltóval a KANGOO E-TECH sebességváltás nélkül is képes az élénk gyorsításra, emellett kényelmes és zökkenőmentes vezetést biztosít.

A KANGOO E-TECH 44 kW-os motorja a Renault ZOE R75/90-es motorjából származik.

Renault Kangoo ZE

200 km-es hatótávolságát!

Az új Z.E. 33 akkumulátorral a KANGOO E-TECH lehetővé teszi akár 200 km megtételét valós körülmények között az akkumulátor újratöltése nélkül.

Renault Kangoo ZE

Feltöltés

Szeretné feltölteni a Renault KANGOO E-TECH-t? Könnyen megteheti a számos feltöltési megoldásnak köszönhetően. Ráadásul 35 km-re tehet szert 1 óra alatt. Legyen hatékony az ebédszünet.

Renault Kangoo ZE

Ismerje meg a KANGOO E-TECH minden lehetőségét!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!